Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Zistil som rozpor v zákonoch
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
-
- Zasloužilý člen
aha
...hochu dost si odporuješ....ty si přeješ, aby si někdo půjčil na tvuj projekt, ty budeš podnikat...neponeseš žádné risiko...podnikat chceš , ale nikdo tě nemuže nutit...chceš zachaňovat, ale chceš na tom vydělávat...rozdělit se nechceš....jen ty lidi necháváš umírat...peníze nemáš....Anonymous píše:Vyskytol sa problém a z rodinných dôvodov si nemôžete požičať! Čo ďalej?
Tiež ma nikto nemôže nútiť si požičať. Tiež ma nikto nemôže nútiť podnikať už aj. Necháte umierať ľudí? Čo urobíte?
....ti povím...seš fakt divnej....právě jsme se dopracovali k tomu, že žádné rozpory v zákonech nejsou, makat se ti nechce, podnikatelské riziko také nechceš postoupit, rozdělit se s někým to už vubec ne.
...My všichni jsme hajzlové jako ty uřady, podporujeme falešných politikou....NE...Podívej se do zrcadla, kdo nechává lidi umírat...co vidíš...pravděpodobně nic....pak je to jasný...jsi UPÍR...jo a jestli vidíš sám sebe...tak to si jenom myslíš , že se vidíš...ostatní tě nevidí...a ani asi nechtějí vidět...no a co s tebou....budeš se s tím asi muset vyrovnat sám.....já si s tebou touto chvílí dám na 3 měsíce .."radiový klid"...přečti si ještě jednou co jsem psal....a napiš , kolik je třeba peněz aby jsi mohl začít podnikat...i živnosťák ti zaplatíme....ale je třeba vidět podnikatelskej záměr....ale to se ti ..jak tě znám nebude líbit....protože bychom ti to mohli ukrást.....poslední co ode mne máš je sluníčko na konci...je zadarmo...martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
Takže ste dosiahli len to čo som vám písal. Takže teraz všetko čo ste napísali na mňa platí aj na vás. Akurát že ja som to na rozdiel od vás aj podľa zákonov ohlásil a tým som krytý. Tak ste mi to radili?
A ani ste nezačali a už len lamentujete.
Takže ste si nesplnili ani zákonnú povinnosť to ohlásiť a teraz sa to už aj bojíte ohlásiť lebo by vám mohli povedať a prečo ste to neohlásili a ponechali ste ľudí umierať? A ste dopodnikali. Vy ste neurobili ani len to čo ja.
Tak ako by ste pokračovali?
Takže ste si nesplnili ani zákonnú povinnosť to ohlásiť a teraz sa to už aj bojíte ohlásiť lebo by vám mohli povedať a prečo ste to neohlásili a ponechali ste ľudí umierať? A ste dopodnikali. Vy ste neurobili ani len to čo ja.
Za ďalšie ak viem že politikom, úradníkom, polícii, ap. je všetko jedno a nekonajú ani pri záchrane životov a ponechali zákony v rozpore tak sa nebudem tváriť že to tak nie je. A ak podľa toho čo tu píšete by stačilo pred zákonmi povedať že oni nevedeli že ak sa dotknú spúšte čo spôsobia lebo nemali poznatky o zbrani tak to by dnes nemohli ani súdiť.
Takže tváriť sa na to že ste niečo nepochopili je o ničom.
Takže tváriť sa na to že ste niečo nepochopili je o ničom.
Vidím jak zásadní rozpory v zákonech ale ještě víc ve tvém uvažování.Anonymous píše:
A overiť všetky možné varianty ku každému nápadu dokáže kto? Aj v praxi sa preverujú len tie najpredpokladanejšie, ap. Takže ak to schvália úrady?
Když si jistý tím, že můžeš JR vymazat svým PM, tzn. že jej máš vyzkoušené a funkční. Pokud ti jde však o peníze, dej si inzerát v němž nabídni odzkoušení PM a firmy se o tebe budou rvát. A pokud nevěříš firmám mohli ti schopní kluci tady z fora se vším píchnout a věřím, že mnoho z nich zná cenu svobody a málokdo by to dělal pro peníze a svou slávu.
Zopakuji to ještě jednou. Člověk jež má fungující PM nepotřebuje už žádné peníze ani slávu ani svá práva, jsem zvědav kdy toto koneně pochopíš !
Celkem si nám vysvětlil, že vlastně tvých 44 nápadů je reálných jen ve tvé makovici. Pokud se nenašel ani jeden, který si sám mohl odzkoušet dá se předpokládat, že fungující z toho nebude asi nic.
Napiš detaily ohledně tvých potřeb co všechno za vynálezy chceš patentovat, mám známého na ministerstvu. Já sám to patentování vůbec nepotřebuji, šířit své technologie budu zdarma.
Měj se pěkně
všude je a bude + a - . A mezi tím něco co má neskutečnou a nekonečnou sílu to měnit oběma směry, ale vždy k rovnováze. Jen to najít a umět použít (a nikdy nezneužít).....
-
- Zasloužilý člen
s radostí bych tě ohlásil...
...s radostí bych tě ohlásil...Chocholouškovi...ale nemužu...a som tiež krytý....jsi totiž anonym...takže ty vlastně šíříš poplašné zprávy...však on si tě někdo najde...Anonymous píše:Takže ste dosiahli len to čo som vám písal. Takže teraz všetko čo ste napísali na mňa platí aj na vás. Akurát že ja som to na rozdiel od vás aj podľa zákonov ohlásil a tým som krytý. Tak ste mi to radili?
Pán MP ithart prestaňte si už vymýšľať a odpovedajte čo by ste urobili ďalej. Zatiaľ vidím že vás to rozčúlilo že by ste zrazu nevedeli čo ďalej. Ale toto potrebuje riešenie a nie ak ste mi poslali ešte aj svoju fotografiu tváriť sa takto.
Takže pomôžete aj tým že budete pokračovať v tom čo by ste urobili v danej už opísanej situácii?
Takže pomôžete aj tým že budete pokračovať v tom čo by ste urobili v danej už opísanej situácii?
-
- Zasloužilý člen
ano pomůžu
...až budeš upřímnej...a nebudeš se bát o svoje duševní bohatství ...a prozradíš...třeba soukromě co tajíš...tady jsme ve slepé uličce....jen se zeptám...podíval jsi se do toho zrcadla,,,???....martin11
Prečo ?
Víš přečo nikdo ze státu nič nekoná ? Protože je nic nenutí nějakou změnu udělat, protože se jich špatné zákony nedotknou a život ostaních je jim celkem šum a fuk.
Celkem se divím, že tvé IQ za těch x let právních monologů na to ještě nepřišlo.....
Polož si to otázku ? Oni ani nikdo tady (máme jiné cesty řešení tvého problému) ti asi nepomůže, tak co tak vzít rozum do hrsti a změnit svůj postup v nějaký který by fungoval. Já být tvoje manželka tak už jsem z takového monologa na prášky .
Asi si málo znalý historie úspěchů vynálezců. Oni nejdřív něco funkčního vyrobili ač jim "stát a lid" nevěřil a až potom co demonstroval svůj vynález v praxi došlo ke změně.
Navíc se nemusíš obávat že by o to nikdo neměl zájem.
Jo a jednu věc. Nebuď hovado a zachovej anonymitu i ostatním a neuváděj tu jejich jméno, pokud si to sami nepřejí, zvláště schovávaš-li se sám za ni. Oni na rozdíl od tebe dokážou vystoupit z anonymity, tak toho nezneužívej. Když bude třeba - existují prográmky kde přes IP se dá zjistit i tvá indentita.
Celkem se divím, že tvé IQ za těch x let právních monologů na to ještě nepřišlo.....
Polož si to otázku ? Oni ani nikdo tady (máme jiné cesty řešení tvého problému) ti asi nepomůže, tak co tak vzít rozum do hrsti a změnit svůj postup v nějaký který by fungoval. Já být tvoje manželka tak už jsem z takového monologa na prášky .
Asi si málo znalý historie úspěchů vynálezců. Oni nejdřív něco funkčního vyrobili ač jim "stát a lid" nevěřil a až potom co demonstroval svůj vynález v praxi došlo ke změně.
Navíc se nemusíš obávat že by o to nikdo neměl zájem.
Jo a jednu věc. Nebuď hovado a zachovej anonymitu i ostatním a neuváděj tu jejich jméno, pokud si to sami nepřejí, zvláště schovávaš-li se sám za ni. Oni na rozdíl od tebe dokážou vystoupit z anonymity, tak toho nezneužívej. Když bude třeba - existují prográmky kde přes IP se dá zjistit i tvá indentita.
všude je a bude + a - . A mezi tím něco co má neskutečnou a nekonečnou sílu to měnit oběma směry, ale vždy k rovnováze. Jen to najít a umět použít (a nikdy nezneužít).....