Nikoliv, poděkování není na místě. Vidím, že si taky ze všeho umíš vzít jen to, co se Ti zrovna hodí. I Ty, Brute? Čekám od Tebe víc.Slavek Krepelka píše:Takže pouze spekulativní teorie. Děkuji.
Snažím se naznačit, že tato svá tvrzení mám potvrzená dlouhodobou prací, ať už je ta empírie od pilinek, které jsou k ničemu, nebo je to dáno jednoznačnými početními výsledky (které opět musí sedět na mnoha místech v praxi !) a nebo zcela jinak.
Tohle právě vůbec nemusí být pravda. Může to platit jen v některých případech, ne paušálně. Svými reakcemi mě přesvědčuješ o tom, jak do magnetického pole poměrně málo vidíš, ale budeš si "stát na svém". V pořádku, dokážu pochopit, že dokud neuvidíš, neuvěříš. Taky jsem pochybovačný a nespolknu všechno, kdo mi co řekne.Slavek Krepelka píše:... muselo by se pole magnetu zintenzivňovat v momentě, kdy k němu připlácneš kus železa, ...
Prosímtě, co tady povídáš? Vždyť vůbec nevíš, o čem mluvíš. Musím Tě poučovat o základních pravidlech magnetismu a Ty jsi stejně schopen znevažovat práci a věci, do kterých evidentně vůbec nevidíš? A nebo se já vyjadřuju jako nějaký hotentot, že docházíte k takovým závěrům? Asi už postrádám vyjadřovací schopnosti a tohle ukončím, protože to nikam nevede a je to pěkně na pytel.Magneto píše:... to je v podstatě čistý popis improvizace ...
Já pak už docela přehlížím Tvé komplimenty o skvělém mozku a trefných myšlenkách, protože jsem tady ze sebe nechal něco, co je mi díky té makačce a díky tomu stráveném času docela dost vzácnou srdeční záležiotostí, navíc je to VELICE odborně propracované a skvěle to funguje a vy na to koukáte jako na flák masa na trhu, jestli to je nebo není košer.
Na VE samozřejmě pracuji, vždyť je to jeden z hlavních důvodů, proč jsem se tolik ponořil třeba do magnetismu. Ale chci na tom pracovat pořádně. To znamená, že na to musím mít dobré "nástroje", dobrou teorii a dobrou praxi. Věda o magnetismu ví spoustu skvělých věcí. Když to budeš zkoušet bez vědy, můžeš jít rovnou na pódium tahat králíky z klobouku.
Bohužel po těhle zkušenostech nevím, jak moc "zásadní" a jak moc relevantní by pro Tebe byly informace ohledně mého vývoje VE. S takovou mojí nereálnou improvizací si tedy nedělej starosti a pracuj raději na tom, co je reálnější - na svém.