Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Urinoterapie

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
lena

Re: Urinoterapie

Příspěvek od lena »

ja ted zrovna delam prestavku s cinjekcama nebot se me zacali delat modriny,
tensorem jsem testovala a odpovedelo me to, ze mam delat cinjekce jenom kazdy 4 dny. Asi to telo musi tyto cinjekce taky zpracovat, proto je urcite nutne udelat mezi nima prestavky, pokud samozrejme to dela nekdo jiz dlouho. To je jenom moje vnimani a zkusenosti, nemusi to byt ale u kazdeho. Uvidim co se holt ukaze.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

U autohemoterapie, která se provádí obdobně, je interval působení tuším 5 dní, takže se většinou "píchá" jednou týdně.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
libcosenior
Zasloužilý člen
Dal: 165 poděkování
Dostal: 131 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libcosenior »

Pri AHT stačí 1 x za 7 dní min 2 x 5ml dp ramien.
Pri AčurinoT aj 2 x denne (ráno a večer), ale stačí po 1ml.

Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Orgánové hodiny

Příspěvek od hanka »

babanci píše:... V poslední době se mi kolem 17 hodiny vždy ukrutně nafoukne břicho, strašně bolí, křeče šílené ...
Stálo by zato sledovat různé potíže podle orgánových hodin :ethink: . Mám vyzkoušeno, že žlučník a játra na urinu přijatou v noci (když jsou energeticky nejvíce činné)pokaždé reagují. Plánuji si, že budu přijímat urinu právě v době aktivity orgánu, který chci ovlivnit. Bohužel přes den na orgánové hodiny kvůli jiným činnostem zapomínám :roll: ...
Také mám bezpečně léty ověřeno, že když se blíží nějaký větší problém, na jistém bodě na uchu se vytvoří citlivý pupínek, nebo tam vznikne dokonce i jakýsi vřídek. Ten bod odpovídá místu, kde se projektuje daný orgán, který má problém.
Kdo chce vědět více o orgánových hodinách, tady má odkaz:
http://www.jogaprostejov.cz/lunkal/biorytmy.htm

Jinak mně se teď urina pustila do velkých kloubů - levý ramenní kloub a pravý kyčelní a začínám cítit i kříže.. Jsou to místa, kde jsem už někdy problém měla. Za chvíli si budu dávat činjekci, doufám, že aspoň ty kříže povolí ...
Každé pobolívání teď celkem vítám, ukazuje, kde se něco řeší a vidím tak, že TO fuguje :)
Ahojte, Hanka.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

Slavek Krepelka píše:... připoměla mi to a že prý definitivně jde o filárie, ....
... no co fšecko se jeden díky fóru nedozví ... :D ... http://www.osel.cz/index.php?clanek=1362 ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen

Re: Chuť ...

Příspěvek od A(&F) »

... přiznávám, že jsem neodolal, když přítula udělala plnej hrnec krůtího na smetaně a snědl jsem hned několik porcí najednou ... prostě jsem se zkrátka úplně normálně lidsky neudržel ... :D ...... a domácí papriková klobáska, ta mě také "oslovila" ... :lol: ... což však bylo ihned druhý den silně poznat na chuti ... :? .... teda řeknu vám, že něco tak "hnusnýho" jsem už dlouho neochutnal (dá-li se to v této souvislosti takto vůbec definovat ... :D :D :D) ... mělo to chuť jak "chycená" lázeňská šunka ...

doplněno: ... během psaní příspěvku jsem dostat nápad a z lednice vylovil sklenici "hot green paste" ... nabral jsem si plnou lžičku, poválel ji cca půl minuty v puse (mezitím se mi zpotily všechny vlasy na hlavě + vyhrkly slzy z očí :D) ... no a teď už nemusím nějakou chuť vůbec řešit, protože ty feferonky mi vypálily nejen chuťový, ale i čichový buňky v nose .... :laugh: ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Dárcovská urina - parasiti - rakovina?

Příspěvek od Slavek Krepelka »

http://zdravi.e15.cz/clanek/priloha-lek ... nek-122044
Je nanejvýš nepravděpodobné, že kmenové epitetální buňky, u kterých mám silný pocit, že hrají významnou úlohu v urinoterapii při léčení kdečeho, mohou pocházet od jakýchkoliv dárců kromě jednovaječných sourozenců a to ještě jakž takž spolehlivě v relativně velice ranném věku. Jeví se zde definitivně problém s odmítnutím těchto buněk dárcem. To také znamená, že kmenové buňky pocházející ze zvířecí moči jsou nepoužitelné.

Tím je jeden faktor dárcovské uriny alespoň pro mne vyloučený v případě parasitů a co nám zbývá u jejich odstraňování urinou jsou (z toho co tuším) čpavek, žluč, sérum protilátek a informatika.
- Čpavek je čistě drontská idea, nemám pro ni jiný důvod než ten fakt, že je svým způsobem ve zvýšené koncentraci jedem a zatím jsem tuto možnost neprobádal, protože se mi to nezdá příliš pravděpodobné, kromě těch případů, kdy parasit, specielně filárie žije v úzké symbióze s bakterií. Zde by něco mohlo být.
- Žluč je opět drontská idea, která se mi nabídla shodou chutě s některými přírodními antihelmentiky a to zatracenou hořkostí shodnou s pelyňkem a s jádry meruněk a podobně. Tuto možnost jsem opět zatím neměl čas prolézt a nepokládám ji za příliš pravděpodobnou, i když, na straně druhé, žluč je naším tělem produkována nejenom coby odpad, ale zároveň jako trávící enzym, který rozbíjí tuky. Zde se nachází jaksi shoda s funkcí saponinů, které se dají representovat solaninem a chakoninem, ale určitě zahrnují spoustu jiných alkaloidů. Je tedy šance, že zvýšený obsah žluči nejen ve stolici, ale i v krevním oběhu a snad i tkáních, daný recirkulaci uriny, je schopen alespoň některé parasity "rozpustit". Definitivně nesebere jaterní parasity a parasity, kteří se dovedou živit na žlučí prosyceném cholesterolu z jater, například škrkavky.
- Obsah všemožných protilátek (antibodies) obsažených v dárcovské urině. I zde bych si nebyl moc jistý, ale do nějaké míry by to fungovat mělo. Problém však vidím v tom, že pokud dárcovská urina nepochází od dárce, který si dannou parasitní infekci prodělal, či prodělává, nebude tento princip na příjemce účinný.
- Informatika. Ať již je to s ní jakkoliv, platí pro ni naprsto totéž co platí pro protilátky. Pokud dárcovská čurina nepochází od dárce, který se dannou patologii setkal, informatika se konat nemůže.

Úvahu sem dal z toho důvodu, že zde vidím v celkem vyjímečných případech potenciální problém s dárcovskou urinou a pro to, že stará dárcovská urina je dle svědectvá přeci jenom schopna regenerovat nesmírně rychle spáleninu. Vyvstává tedy otázka: "Jak k tomu dojde?". Kmenové buňky v dárcovské urině za to budou velice těžko zodpovědné a protilátky proti spálenině budou těžko existovat. Přesto však jde o obsah něčeho, co se v urině díky dlouhodobému skladování namnoží, nebo oddělí, nebo oboje a jedinné, co mne napadá, je právě čpavek, i když té chemie bude víc a může toho účinného zapotřebí víc dohromady.

Co se týče informatiky, řekněme vody ve staré urině, vypadá sice u spálenin jako nemožnost také, ale vidím zde přeci jenom ďourku v tom, že urina může časem tak zvaně vykrystalizovat, takže :evil: správně česky "vyklastrovat", ale že nepůjde o informatiku druhu: "co se spáleninama", ale o informatiku vyprovokování epitetálních kmenových buněk přímo pod spálenou a znehodnocenou tkání k velice rychlému namnožování a regeneraci s možností diferenciování monocytů a snad i dediferenciování makrofágů a jejich rozdílné následné diferenciování, které do místa zranění migrují v plasmě.

Zde je nutno podotknout, že v povrchové krvi se i když v nepatrném množství také vyskytují (jak jsem právě zjistil v uvedeném odkazu) kmenové buňky pocházející z kostní dřeně a že je snad šance, že i ony přispějí pod vlivem staré uriny k nesmírně rychlé regeneraci popáleniny. Samy o sobě se však množí podle odkazu příliš pomalu, než aby spáchaly vyhojení přes noc. Pokud by měla být tato úvaha o informatice více méně správná, dalo by se předpokládat, že bude nejspíše fungovat i stará urina jakéhokoliv savce díky tomu, že proces rození je nám společný a takováto informatika bude nejspíše savcům naprosto shodná. Jenže.

Abychom si to ještě zjednodušili :bhead: nezbývá mi než do toho hojení zamotat i otázku: "Jak to :D dormantní kmenové buňky ve tkáních dělají, že zůstávají dormantní a co je vlastně probere z hibernace, za kterou s největší pravděpodobností může dormin?" Zde se vrací příklad feny a psa chlapa a rozdílný vliv jejich čuriny na růst trávy a vše co s tím souvisí, protože zatím to vypadá že dormin, tedy Abscisic Acid ABA, je univerzálním hibernačmím agentem od rostlin až po savce. Je tedy možné (a zde si připomeňme, že urina v případě paže chlapce pocházela od ženy, tedy samice, která by měla množení buněk značně potlačovat) že během procesu skladování čuriny se zvýšený obsah čpavku postará o zničení ABA který není uzavřený v kmenových dormantních buňkách, nebo dokonce i v nich a zničí i je, ale zároveň že tím osvobodí od vlivu dorminu (ABA) jinou látku, která je v moči také obsažena, která se stará naopak o spuštění procesu probuzení dormatních kmenových buněk v nepoškozených tkáních a umožní, či dokonce podpoří jejich velice nesmírně rychlé množení s tím, že morfologické pole těla jim už nahovoří jak se dál diferenciovat a vyregenerovat náhradu zničené pokožky.

To už bychom se dostali do souvislosti s Páně F. W. Kochovým tissue thrombinem (buněčným thrombinem) a jeho druhé látky X (nikoliv ABA) obsažené v buněčné plasmě rakovinnch buněk, ale ne zdravých buněk, která spolu s tissue thrombinem způsobuje buněčnou smrt právě rakovinných (a jiných silně poškozených), ale ne zdravých buněk, kterým nesmírně úspěšně léčil ve své první fázi 1918 - 21 terminální rakoviny. (Zde bych měl poznamenat, že zatímco tissue thrombin je přítomný ve všech zdravých buňkách, látka X je naopak přítomna pouze v nemocných buňkách. Proto byl Pan Koch schopen izolovat tissue thrombin z rozdrcených tkání, ačkoliv musel separovat i látku X, kterou poraněné buňky okamžitě začnou vylučovat po poškození, aby se zasebevraždily, tedy spáchaly apoptozu.)

Zároveň bychom tedy měli v rukou metodu přirozeného oddělení ABA a tissue thrombinu v urině s tím, že zbytková je právě ta látka, možná i relativně hodně koncentrovaná oproti Páně Kochově surovým výtažkům, která je vhodná k vyléčení rakovin a kde čeho a nejen to, ale s prakticky neomezenou skladovací trvanlivostí a až nesmyslně lehce dostupnou kdykoliv a kdekoliv. Zde už by se možná vyskytoval pouze jedinný problém, a to oddělení případného tissue thrombinu z moče, ale i to by se nejspíše dalo obejít do značné mítr vymražením staré uriny a dále asi stratifikačním odělením.

Pokud mne však paměť nešálí, jako že mne nešálí ani náhodou, máme zde ještě také svědectví snad z Bolívie, či odkud, stejně jako mnou nezmíněnou zmínku zvěrolékařskou, že do svalu se dá v prvním případě píchnout i rakovinný hnis a v druhém případě i močůvka (v rozumném množství) a tělo si s tím poradí. U močůvky bych byl poněkud skeptický a viděl bych to spíše tak, že stará urina je už velice dobře dezinfikovaná koncentrací přítomného čpavku, takže při dodržení rozumných sterilizačních opatření stará urina stejně nebude obsahovat žádné živé patogeny a ošetření spálenin starou urinou toto pouze potvrzuje. Spáleniny jsou totiž normálně jedny z nejcitlivějších zranění na infekce, protože nekrvácí a nedýchají a tím se zde nabízí i možnost celkem nebolestivých žilních injekcí. Dále, pokud je tato úvaha skutečně platná a vzpomeneme-li opět Pana Dr. Kocha, který svůj tissue thrombin získával ze zvířecích orgánů, je nasnadě, že tato látka je universální přinejmenším savcům a nikoliv specifická člověku.

Ať již jakkoliv, považoval bych za docela nesmyslné se dárcovskou a specielně zvířecí urinou nějak zvlášť zabývat pokud je dostupná vlastní (a potřebné hormonální kvality pro různé účely, ale to bych zatím opět skákal přes hodně velké kaluže).

S laskavým pozdravem, Slávek.

P.S. takže ještě kus, protože jsem si všiml toho nedýchají. Zde je možnost vidět spojitost mezi funkcí uriny )pardon, plodové vody) při porodu, kdy obsah plodové vody v plicích novorozeněte je schopen dost dlouho, i snad několik hodin, ochránit novorozeně při obtížném porodu před poškozením přidušením tkání, z čehož vzniká mozková obrna a před udušením vůbec, než se poprvé nadechne. U spáleniny se evidentně po ošetření urinou děje cosi podobného a navíc je zde vidět vliv uriny na zabránění zánětu, tedy možná i zabránění oxidacím, ale definitivně zabráněním hydroxylace během hojícího procesu, který probíhá pod všemi mastmi a fáči standartních ošetření prakticky v anaerobickém prostředí. Možná je tedy zakopaný kus psa i zde.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Zkusím nesměle špitnout, že kromě toho, jak urina působí přímo na své nejbližší okolí, tedy chemicky i fyzicky, tak působí svojí přítomností v krevním a lymfatickém oběhu v chemicko-informačním systému. Celkem kterákoli buňka těla může vyslat určitý chemický signál, který je tělem ignorován, ale "všimne" si ho orgán, který na něj patřičně zareaguje - vyrobí třeba zvýšené množství látky, kterou celé tělo ignoruje, ale zužitkuje ji buňka, která o ni "požádala".
Považuji tedy za možné, i když nikoli jisté, že urina do krevního řečiště zavádí látky, na které reagují některé orgány jako na "žádost" o produkci regeneračních nebo reparačních činidel. Což je zřejmě v případě, kdy tuto "žádost" z nějakého důvodu nepodávají přímo ty buňky, které to potřebují, jakási simulace té jejich "žádosti". Orgán zareaguje pouze na "žádost" aniž by ho zajímalo, kdo ji odeslal - a pošle do oběhu vyžádanou látku, která přijde " jí potřebným" buňkám náramně vhod a ochotně ji zužitkují, byť o ni samy nežádaly.
Kdyby to mělo být trochu složitější, tak by urina mohla fungovat i jako "tlumočník" mezi buňkami a krevním oběhem, třeba v tom smyslu, že by se sama mírně měnila a informaci přenášela prostřednictvím své změny, tedy odchylky od systémem předpokládané hodnoty.
"Volačo mi hovorí", že by se tam jedna z těch možností mohla taky účastnit :oops:

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

urina

poota píše:Zkusím nesměle špitnout,...
Jsem rád, že jsi špitnul. To by snad byla hormonální výměna informací. Ona takhle nějak fungovat musí, i když je mi taky záhadou, jak to vlastně funguje. Nejde mi do hlavy přesně jedna věc a to, že tělo ignoruje spoustu věcí v krevním řečišti, ale jak krev přijde jinam, začně na ni reakce, definitivně u AHT a u AMT v podstatě totéž s urinou. Tam je nějaký ochraný princip právě asi pro to, aby nereagovalo vše na vše, alespoň co se týče hormonů. Reakce nastane teprve až se látka dostává a dostane do nějaké tkáně. Ta by to možná podle své potřeby buďto použija, nebo to nechala plavat? To neypadá dobře. Vadí mi na tom už to, že zdravé tělo nejspíš nevyrábí nic zbytečně, o co si někde něco neřeklo a přesto jdou přebytky do uriny.

Nemohu se zbavit dojmu, že zdravý krevní "poštovní" systém je vyloženě inteligentní a doručuje co je třeba přesně kam má, i když krevní řečiště obsahuje nutně vše. To chování u nás mi připomíná zlenivělý poštovní systém, který z nějakého důvodu ztrácí čím dál tím víc dopisů a aj zásilky doručuje bar kde a aby se to neprovalilo, nedoručenou poštu vyhodí do uriny a doslova problém spláchne do hajzlu. V momentě, kdy ale urina přijde zpět, stejně jako krev při AHT a někdo nedoručenou poštu vyklopí někomu do baráku, tedy třeba do svalu, začne vlastník ječet na poštmistra o co jako že jde a ať si to kouká uklidit udělat v systému pořádek. Poštmistr pak kaskádou podřízených udělá ve všech odděleních vítr a chvíl se věci hýbou fajn, než to zase pomalu usne.

Dokonce i to, že u AHT máme tvrzení, že je účinější napíchat stejné množství krve do více míst po kouskách, než ho píchnout všechno do jednoho místa, stejně jako Armstrongovo vtírání uriny do celého povrchu těla nasvědčuje, že jedna "partaj" nemůže vřískat o moc víc kvůli velkýmu záseru, než kvůli malému, i když může vřískat dýl, zatímco čím víc "partají" vříská, tím spíš se poštmistr pohne a s ním celý systém. Tohle je vlastně i poznatek R.O. Beckera, který se nechal slyšet a doložil to, že čím je rozsáhlejší poranění, tím je rychlejší a účinnější regenerace poranění tvora který dokáže regenerovat spontáně, především tedy salamandra, ale do jisté míry i jiných tvorů a není to jenom jeho poznatek, sám se odvolával na poznatky jiných. Ta reakce nejspíš probíhá v exponenciálně v poměru k počtu signálů, spíše než k intenzitě signálu o pomoc. Navíc pošta je samozřejmě schopna poklidit víc takových malých nevyžádaných zásilek porůznu, než jednu hromadu na jednom místě.

Další věc je, a to jsem taky neměl čas nastudovat, že od ryb po ptáky se urina vylučuje do střeva. Asi bude záležet kde, ale mají ji k dispozici pro přetrávení k částečné recirkulaci pořád. Savci jsou jedinní, kteří ji vylučují zvlášť a více méně jí kompletně plýtvají. Z toho mi vývojově plyne, že recirkulace uriny vždy hrála svou roli v metabolismu a i imunitě tvorů stejně jako krev a míza, ale kromě u salamadrů a některých korýšů atd. systém nefungoval nijak náramně a bylo zde místo pro vylepšení. Urina ve střevě je samozřejmě ovlivněna jednak znečištěním střev zbytky potravy vstupuje do chemických a biologických reakcí a jednak je její vstřebávání vázané na krev procházející játry. Tímto jsou játra jsou první, který se popřípadě vstřebanými složkami uriny budou zabývat a nejspíše dost vstřebaných složek ještě přemění a vyhodí. ( :good: :bye: Anri) Vývoj eventuelně dospěl u savců k tomu, že urina byla kompletně oddělena od výkalů a od střevní absorbce, stejně jako od přepracování játry a dána savcům k disposici jak je.

Nabízí se tedy reálná možnost, že u salamandrů, raků humrů atp. je spontání regenerace daná kombinací jednak reabsorbované uriny, která díky potravě a díky nějakému mechanismu jater jde do jisté míry zpět do krevního řečiště kvalitativně kompletní, zatímco u jiných tvorů kromě savců je cestou částečně znehodnocena ať již potravou, nebo játry, čímž má salamandr atd. zaručenou téměř kompletní regeneraci orgánů na rozdíl od jiných tvorů s tím, že savci se snad můžou zařídit jak uznají za vhodné pomocí svého vlastního vědomého, či intuitivního rozhodnutí, anžto ji mají kdykoliv k dispozici čistou, čerstvou, kompletní, nijak nevyreagovanou a vždy vyjadřující momentální potřeby těla. S tím, že takzvaní nižší tvorové mají urinový vývod do střeva, takže jsou jsou na celoživotním, i když ne výplachovém klystýru, dá se předpokládat, že přítomnost uriny eventuelně i ve tkáních hraje u všech tvorů významnou imunologickou a metabolickou úlohu, které si nejsme vůbec vědomi díky naprosto nesprávnému předpokladu, že jde o odpad patří vždy do stoky.

Když se pak podíváme na ještě nižší organismy, a tady bych vzal za příklad nezmara zeleného, který se regeneruje absolutně bez problému. O urině nemůže být řeč, protože nezmarův metabolismus žádnou neprodukuje, nemá ledviny a nutné orgány, nicméně produkuje vše, co se v urině nachází u vyšších tvorů, tedy hormony, minerály, čpavek, atd. Z hlediska vývoje zde tedy je něco, co bránilo tomuto regeneračně dokonalému systému se vyvinou a při tom si tuto vlastnost zachovat na stejném principu. To bude mít něco společného s velikostí a složitostí. U většího organismu by musely i nadbytečné produkty metabolismu, jako jsou nadměrné minerály atd. prostupovat tkáněmi a čím větší balík, tím obtížněji, a matička příroda došla na to, že bude muset zařídit nějakou samostatnou drenáž. Snad už od hmyzů, definitivně od korýšů a šneků to vzala funkční zkratkou do střeva přes ještěry, hady a žáby až po ptáky. U savců nastalo několik dramatických morfologických a funkčních zlomů a mezi nimi i oddělení uriny od recirkulace. Tímto oddělením se musela příroda, či bůh, postarat o extra imunologické i fyziologické procesy fungující prakticky bez recirkulace uriny, nebo alespoň mnoha jejích složek a zastoupit mnoho jejích funkcí nějak jinak, ale zároveň dala savcům k dispozici čistou (viz výše) urinu se vším všudy pro případ nouze a něco postraních účelů.

Ahoj, Slávek.

A(&F)
Zasloužilý člen

Ztráta regenerace ....

Příspěvek od A(&F) »

... většina plodů savců (vč. lidského plodu !!!) má také před narozením schopnost regenerace větších částí orgánů a končetin ... po narození tuto schopnost však ztrácejí (tzn. komplexní regenerace je možná pouze v prenatálním stadiu, tj. dokud je plod "napojen" na placentu a plave v "plodovce") ...... velmi podobné to je i u jiných druhů, kdy např. pulci mají větší regenerační schopnosti než dospělé žáby ... a u axolotlů mexických (kteří z vyšších živočichů mají asi největší reg. schopnosti, jelikož dokáží regenerovat i mozek a míchu) je to zcela stejné ... reg. schopnosti mají pouze v larválním stadiu (ve kterém přitom mohou prožít celý život, dokonce v tomto se stadiu rozmnožují), tzn. dokud mají "žábry za ušima", ... ale jakmile dospějí (vlivem externě dodaného jodu se přemění v dospělce = mají totiž nějakou genetickou vadu, díky které sami jód neprodukují) a začnou dýchat již pouze plícemi, tak tuto schopnost okamžitě ztrácejí !!! ... (pozn: coby dospělci se dožívají mnohem kratší délky života) ...

[youtube][/youtube] [youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

doplněno: ...

... 3 minuta ... 3D print buněk ... :good: ...
[youtube][/youtube] [youtube][/youtube]

django1
Zasloužilý člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 60 poděkování

Re: chcankoterapie krvoterapie

Příspěvek od django1 »

zrovna je aktuální toto vlákno, myslím, že to patří i do druhého ( subjekt )
možná se mýlím, ale to už nechám na vás.

---------------------------------------

edit : Jacques Bergier, Louis Pauwels : Jitro kouzelníků
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) django1 dne pon 04 úno 2013 0:08, celkem upraveno 1 x.

Zkus se podělit o své zkušenosti namísto hlásání své pravdy. Jsem huhu
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Ztráta regenerace ....

A(&F) píše:... většina plodů savců (vč. lidského plodu !!!) má také před narozením schopnost regenerace větších částí orgánů a končetin ...
Hmm, to poslední video. Co říkáš Anri, že bychom to zkusili bez těch prasat?
Slavek Krepelka píše: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 01#p113101..... Abychom si to ještě zjednodušili :bhead: nezbývá mi než do toho hojení zamotat i otázku: "Jak to :D dormantní kmenové buňky ve tkáních dělají, že zůstávají dormantní a co je vlastně probere z hibernace, za kterou s největší pravděpodobností může dormin?" atd.......
Jak je vidno, pokud by se vlastní urina odsolila třeba vymražením a zbytek vysušil, nebo ještě lépe si člověk vyvedl čurání do pytlíku s přepadem a držel "ustřelenou" pacinku či cokoliv v pytlíku, není o čem mluvit. Ale my hold nejsme americký prasata a slavný z toho nebudem. Tímto je R. O. Becker naprostá zaostalost. Není to ve vědě, ale v nás.

Tímto je zajíc z pytle venku jak si In Vivo dorůst co je uražené. Tímto není patentovatelná ani následná metoda a to regenerace orgánů In Vitro, (kdyby to mělo fungovat, jakože je tady otázka potřeby morfologického pole těla)

Vzorek biopsie pacientovy tkáně, řekněme z jater, je vložena do jakékoliv vhodné nádoby a pacienova urina je vyvedena do nádoby s tím, že vhodným přepadem bude z nádoby odcházet přebytečná moč a tím se moč bude neustále měnit. Vzorek se nechá růst.
Jako podpůrnou metodologii zavedeme přísnou neslanou dietu se zastoupením především zeleniny a ovoce stejně jako lepku a zastoupíme živočišné bílkoviny nepasterizovaným plnotučným tvarohem.
Tím je eliminována potřeba filtrovat cizí nekompatibilní buňky všeho druhu a je zastoupena jak výživa glutaminem, tak doplňování epitetálních ledvinových buněk v případě, že by mělo docházet k nedostatečnému množení existujících kmenových buněk pocházejících ze tkáně biopsie.

Ono to stejně není nutné takhle dělat, urinoterapie to zvládne s vlastními tkáněmi v těle a nepochybně, ale čert je vzal.

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

lena píše:tensorem jsem testovala a odpovedelo me to, ze ....
... pls, jakým "tenzorem" ??? ... můžeš se prosím trochu rozepsat, popř. "odkázat" (do patřičnejch končin :D) ... thx4info ... :) ...

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Video pro neangličtící.

http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 63#p113163
Poslední video, to s tím pánem co si píská.

Děda si sekl prst vrtulí od aroplánu a maje bráchu amerického výzkumníka, který přišel na to, že pokud vylouhuje z močového měchýře prasete mízu, odfiltruje z ní veškeré buňky a muňky a roztok vysuší, dostane z toho směs suchých solí, které se po rozpuštění na otevřené ráně zaslouží o nastartování regenerace a pokud se ty sole denně doplňují, doroste prst jak se patří, takže děda si prst během měsíce dorostl.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Video pro neangličtící.

Mimo téma (offtopic)
Velice Vám děkuju za ty ocenění, ale on to sem dal Anri. Ahoj, Slávek.

Edit: ... ale Tys k tomu dal pokec (pro neangličtináře dost důležitá záležitost)... ;) ... A(&F) ...

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“