Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Jednoduchá liečba rakoviny ???
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Léčba rakoviny pomocí nanodiamantů ... (Reportéři ČT)
viz reportáž "Nanotechnolog skládá hudbu budoucnosti" ... http://www.ceskatelevize.cz/porady/1142 ... 801240020/ ... lze přehrát samostatně ...
---------
PeS: ... a pro nás, kteří rádi posloucháme Tatabojs, to má ještě i své další kouzlo ... ...
---------
PeS: ... a pro nás, kteří rádi posloucháme Tatabojs, to má ještě i své další kouzlo ... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 419 poděkování
- Dostal: 437 poděkování
Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???
Právě jsem dolouskla zajímavou knížku "Biologie víry" od Bruce H.Liptona, doporučuji. Ale proč to píšu zrovna sem - na závěr kapitoly nazvané "Mysl nad tělem" Lipton píše: "Mozek řídí chování buněk v těle. Toto je velice důležité, protože dáváme buňkám našich orgánů a tkání za vinu naše zdravotní problémy, které nás v životě potkávají. "
Moje mamka přežila rozsáhlý zhoubný nádor dělohy, který jí prorůstal až do dutiny břišní , takže jí vyoperovali vše, co šlo, a pak prodělala dost drsné ozařování, včetně vkládání jakýchsi válců dovnitř. Doktoři nevěřili tomu, že se z toho dostane, ten, co ji operoval, se s ní loučil slovy, že na ni bude mít pěknou památku... No, přežila ho! ;-))) Už je to skoro 26 let! Když jsme o tom spolu nedávno mluvily ( v souvislosti s EFT), sama překvapeně zjistila, že ji nikdy ani nenapadlo, že se z nemocnice nevrátí, že by se neměla vyléčit.
Tohle oboje mě zase dovádí k myšlence, proč někomu zabere soda+sirup, jinému bylinky, ozařování apod. - prostě tomu musí uvěřit, a to nejen rozumem, ale celou svou duší i srdcem, jeho podvědomí nesmí pracovat proti. Pak asi funguje všechno.
Tak ať se daří!
kachna
Moje mamka přežila rozsáhlý zhoubný nádor dělohy, který jí prorůstal až do dutiny břišní , takže jí vyoperovali vše, co šlo, a pak prodělala dost drsné ozařování, včetně vkládání jakýchsi válců dovnitř. Doktoři nevěřili tomu, že se z toho dostane, ten, co ji operoval, se s ní loučil slovy, že na ni bude mít pěknou památku... No, přežila ho! ;-))) Už je to skoro 26 let! Když jsme o tom spolu nedávno mluvily ( v souvislosti s EFT), sama překvapeně zjistila, že ji nikdy ani nenapadlo, že se z nemocnice nevrátí, že by se neměla vyléčit.
Tohle oboje mě zase dovádí k myšlence, proč někomu zabere soda+sirup, jinému bylinky, ozařování apod. - prostě tomu musí uvěřit, a to nejen rozumem, ale celou svou duší i srdcem, jeho podvědomí nesmí pracovat proti. Pak asi funguje všechno.
Tak ať se daří!
kachna
Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 305 poděkování
Díky za tip na knížku. Ještě bych dodala , že Tvá maminka je příkladem toho, že jsme tvůrci našeho života. Na co upřeme pozornost a čemu věříme , to se děje .
Je úžasně silná i díky tomu co prožila .L.
Je úžasně silná i díky tomu co prožila .L.
Změň sebe sama a změníš svět :-)
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Přesně. Vrtalo mi dlouhou dobu v hlavě, čím vším se lidi z raka vyléčili. Jsou toho hromady útržkovitých zpráv od lidí a vůbec to nedává biologický, či chemický smysl. Jedinné, co Ti lidi měli společného je síla se udravit a v hodně případech už jen vypadnutí z denního kolotoče starostí a upnutí se na něco. Případ, který mi nejvíc zamotal šišku byla paní, která se dostala z terminálního raka. Dali jí MuDři 14 dnů. Vykurýrovala se u dcery, kam šla "zemřít", kapkama Chromolyn do nosu proti alergii na kočku, která dceři patřila. Do 2 měsíců bylo po raku, totálně. Je to daleko víc v hlavě než kde jinde, v nějakých chemických a dalších pomůckách. Samozřejmě mohou a často velice pomohou, ale základ je vůle žít a klid mysli a popřípadě její soustředění se na vlastní blahobytí. Navíc to nemusí přicházet ani z osoby samotné, tedy postižené rakem, pokud o nás někdo má veliký zájem a nechce, abychom ty papuče natáhli, či spíše ještě neustále myslí a to, aby se pacient vyzdravil a je přesvědčen, že se tak stane on sám. Většinou to jsou ženy, dcery a milující manželky a dokážou to spáchat právě ony. Vlastně si nevzpomínám, že bych se dočetl, že za takovým vykurýrováním stál chlap. Proto taky asi hodně fungovaly milosrdné sestry ve špitálech, nejspíše daleko víc, než celý pošahaný MuDři.LenkaX píše:... Ještě bych dodala , že Tvá maminka je příkladem toho, že jsme tvůrci našeho života. ...
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
Díky, Lenko, ráda jí to vyřídím.LenkaX píše:Tvá maminka je příkladem toho, že jsme tvůrci našeho života
off topic: V létě jí bude 88, její nejmilejší zábavou je SUDOKU, neodmítá žádné mé pokusy (MMS, Léčebný kód, EFT, meditace...) na vylepšení zdraví. Film Tajemství skoukla, sice nevěřila všemu, ale jsem ráda, že je ochotná o všem přemýšlet, diskutovat... Mám z ní radost! ;-)
kachna
-
- Zasloužilý člen
Slávku, podle mě by bylo úžasné, kdybychom našli způsob, jak o tom všem přesvědčit i naše podvědomí! Vymazat z něho "programy", které nám říkají, že tohle nejde apod. Lipton se v závěru knížky zmiňuje o kolegovi R.Williamsovi a jeho metodě PSYCH-K, která by snad právě v tomhle měla pomoci. Nevíš o ní něco? Nebo někdo z vás přispívajících či čtoucích? ;-) Nejsem tak dobrý angličtinář, abych všemu z jeho přednášek rozuměla. ;-(Slavek Krepelka píše: Jedinné, co Ti lidi měli společného je síla se udravit ....ale základ je vůle žít a klid mysli a popřípadě její soustředění se na vlastní blahobytí.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Jo, jak to napsala Šíša. Nestíhám, je toho moc. Každopádně ty programy vyndat z hlavy jdou, ale je to veliká starost. Příliš na nich tkvíme. Je to jak s chlapem s přerostlým pupkem: " Když já do toho investoval celý život".kachna píše: ... Slávku, podle mě by bylo úžasné, kdybychom našli způsob, jak o tom všem přesvědčit i naše podvědomí! ...
Můžeš sem dát na ty Williamsovy přednášky nějaké odkazy?
Ahoj, Slávek.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... dost věcí (na první pohled nesouvisejících) chemicko/biologický smysl dává ... viz třeba ABA a vše, co se kolem ní "motá" ... ...Slavek Krepelka píše:.... čím vším se lidi z raka vyléčili. Jsou toho hromady útržkovitých zpráv od lidí a vůbec to nedává biologický, či chemický smysl.
... nicméně souhlasím s tím, že pokud se člověk vyléčit nechce (vzdá to), tak je to většinou předem prohrané ...... bohužel to však neplatí naopak ... ...... potkal jsem pár lidí, kteří se nevzdávali (a věřili), přesto se však neuzdravili ... záleží totiž i na stadiu a na štěstí ...... (+ také nad tím, jestli si svůj IS nenechají zničit chemoterapiemi či ozářkami, neb v takových případech většinou alternativky již nezaberou, popř. jim to trvá dlouho ... až příliš moc dlouho ... ) ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Ze stejného příspěvku:A(&F) píše: .... potkal jsem pár lidí, kteří se nevzdávali (a věřili), přesto se však neuzdravili ... záleží totiž i na stadiu a na štěstí ...... (+ také nad tím, jestli si svůj IS nenechají zničit chemoterapiemi či ozářkami, neb v takových případech většinou alternativky již nezaberou, popř. jim to trvá dlouho ... až příliš moc dlouho ... ) ...
Jinak jsou zde další věci.slavek píše: Je to daleko víc v hlavě než kde jinde, v nějakých chemických a dalších pomůckách. Samozřejmě mohou a často velice pomohou,
a) Spousta lidí který maj na kahánku nepřipustí druhým, že toho všeho maj už po krk.
b) Spousta lidí který maj na kahánku nepřipustí sami sobě, že toho všeho maj už po krk, ale podvědomě tam jsou.
Jinak jeden příklad takové hádanky.
1) Chichester, rakem sežraný plíce, Mudři že prej 6 neděl s operací jeden a půl plíce ven a nebo 14 dní bez zákroku. Vyblízal se kompletně během něco přes rok na vodě a maximálně krající chleba (anglické vaty) denně, pokud se nepostil úplně. Umřel po dalších 25ti letech.
2) Nějaký můj paprastrýc, celý život prase, obžera, prostopášník a ničič rodin, včetně své atd. Někdy v 60ti mu prej nějaký kazatel promluvil do duše, on se dal na pokání a dobročinění a žil o páru rohlíků denně a o vodě. Do roka byl v zemi na souchotiny.
Tohle je přesně to, co mám na mysli, že jde hlavně o mysl a že s těma biologickýma agentama je to velmi často nesmyslné.
-
- Zasloužilý člen
Tady je : http://psych-k.com/robert-williams-videos.htmlSlavek Krepelka píše:
Můžeš sem dát na ty Williamsovy přednášky nějaké odkazy?
Předem díky, ty během pár minut posoudíš, zda to má cenu poslouchat a zkoumat dál....
Třeba je to blbost, ale zase na druhou stranu, když ho doporučoval B.Lipton, tak asi dobrý. ;-)
Ať se daří!
kachna
-
- Zasloužilý člen
Ti co moc chtěli a přesto odešli, jedna věc je chtít a druhá se změnit v sobě , změnit svůj osud, své vibrace,což je někdy dovoleno, jindy je to lekce pro toho umírajícího.Protože máme zúžené vědomí, nevidíme osud ....bytí člověka v celém kontextu a nevidíme smysl jeho odchodu.Třeba si už svůj úkol splnil, nebo naopak žije tak ,že už to z hlediska jeho duch.vývoje nemá dál smysl pokračovat.Nebo je to naplnění karmy.Nevíme a vše je správné,když se na to díváme s pokorou.
U té paní, co měla do 14 dnů zemřít...........je až s podivem, jak Ti samí lékaři co nechápou spojitost těla a ducha , neumí jít na nemoc komplexne a od příčiny ,ale léčí problém od konce ,jsou ochotni dávat soudy a odhady o délce života lidí, které jim ovšem dost vychází, když pacient zůstane v jejich péči. .Mnohdy ,když odchází zemřít domů a změní se přístup a léčba od rodiny, tito lidé přežívají.Nic není nemožné, když si svou sílu uvědomíme :-)L.
U té paní, co měla do 14 dnů zemřít...........je až s podivem, jak Ti samí lékaři co nechápou spojitost těla a ducha , neumí jít na nemoc komplexne a od příčiny ,ale léčí problém od konce ,jsou ochotni dávat soudy a odhady o délce života lidí, které jim ovšem dost vychází, když pacient zůstane v jejich péči. .Mnohdy ,když odchází zemřít domů a změní se přístup a léčba od rodiny, tito lidé přežívají.Nic není nemožné, když si svou sílu uvědomíme :-)L.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Je to dost problém poslouchat a rozumět tomu, protože to vzali mikrofonem z mizerné akustiky místnosti a strašně se v tom ztrácejí sykavky. Nicméně, nic převratného. V podstatě tvrdí to co spousta jiných i zde na fóru, žekachna píše: .... Předem díky, ty během pár minut posoudíš, zda to má cenu poslouchat a zkoumat dál....
a) změnou víry tvoříme svou budoucnost
b) změna každého z nás sama za sebe mění naši sociální budoucnost.
c) Jinak o duších atd.
V podstatě se snaží dovést lidi na to, aby se učili spoléhat na sebe, svoji intuici a na "boha", aby zpytováním svých mnoha návyků, pro které ani nemají odůvodnění, dospěli sami k tomu, kde dělají chyby, co je spoutává do sociálního kruhového brnění povědomí, které pro ně nefunguje.
Docela neomaleně říká, že na technikách, jak se tam dopracovat nezáleží. Je jich neurekom a ať si každý najde takovou(é), která jim bude vyhovovat, že stejně vedou k jednomu a témuž, uvědomění si sebe sama na duchovní úrovni spolu s fyzickou a otevírají si tím cestu aby se dopracovali k účelu, proč vlastně se na zemičce v tomto čase objevili a jak se tam doplácat.
-
- Zasloužilý člen
Slávku, velké díky!!! Kdybych ti to mohla nějak oplatit, dej vědět.Slavek Krepelka píše: V podstatě se snaží dovést lidi na to, aby se učili spoléhat na sebe...
Asi má pravdu v tom, že pořád něco hledáme, nějaký zázračný prostředek, metodu... a ono je to všechno v nás, jen si to uvědomit. A hlavně - naučit se sami se sebou "pracovat". No, ještě, že je tohle fórum, kde je nás hledajích a tápajících víc - můžeme se poradit, cítíme, že v tom nejsme sami, a to je, aspoň pro mě, ohromně cenné!
Většina lidí kolem mě je totiž zatím skoro přesně taková, jako jsem byla sama ještě před rokem - koukají na mě, co to blábolím... Nemám jim to za zlé, ale povídat se s nima o tomhle fakt nedá. Ještě, že aspoň rodinu "blnu" průběžně taky, takže se neodcizujeme.
Takže všem spřízněným duším tady díky a ať se daří!
kachna
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Prvek Astat ... radioterapikum ...
... jenom pro zajímavost, neb pro normální smrtelníky je zřejmě nedostupný ... http://technet.idnes.cz/astat-cak-/veda ... 2_veda_mla ... bohužel je ho žalostně málo a průmyslová výroba zatím v plenkách ...
-
- Zasloužilý člen
Ano ano, velký souhlas. Je to tak jednoduché:-)jen si to neustále uvědomovat,že čemu věříme (kam upínáme svou mysl) to se i děje .pokud neskáčeme v pochybnostech zase zpět :-)Slavek Krepelka píše:Tohle je přesně to, co mám na mysli, že jde hlavně o mysl a že s těma biologickýma agentama je to velmi často nesmyslné
Nedávno jsem poslouchala rozhovor o výzkumu , jak se chová tělo schizofrenika .Schizofrenik jménem Pepa dělá na poště a chvílemi si myslí , že je Ota IT pracovník a v této představě věří , že Ota má cukrovku.
Pepu napojili na přístroj a měřili hladinu cukru.Když s ními mluvil jako Pepa , cukr byl v normě.Pokud se stal Otou, cukr se prudce zvedal.Prostě měl tu cukrovku :-)) A tak to s námi je.