Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

hmm

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

.....

Příspěvek od la »

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

hm

Příspěvek od la »

zdražili a ucho se utrho

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: NaCl

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Anonymous píše:
Pro gewa: JESTLI CHLORNAN VÁPENATÝ NENÍ SILNÉ OKYSLIČOVADLO, SNÍM SVOJE BOTY KLIDNĚ I SE ZBYTKEM POSYPOVÉ SOLI. :D

P.
Najsem si jisty, co mas proti silnym okyslicovadlum v primerenych davkach? Dychame co muzeme, pekny sajrajt kdyz uz o tom mluvime, a snazime se neudusit. Nevim ktery idiot kdy prisel na to, ze nam kyslik skodi a ze se mame cpat necim, o cem se tvrdi, ze to jsou nejake antioxydanty, napriklad Vitamin C.

Na MMS1 jsem byl a udelal mi dost dobre tam, kde mi doktor rekl, ze si nevi rady. Par mesicu jsem se cpal peroxydem vodiku, 35%, 25 kapek ve sklenici vody, trikrat denne. Od obou jsem upustil ve prospech elektrifikace krve a tkani, kde si ten monoatomicky kyslik ktery prichazi z MMS a Z peroxidu vyrabim primo v tele elektrolyzou. Zkousim, jak co pracuje a co nejlip. Pracuje to vsechno, ale elektrolyza zatim asi nejlip s peroxidem, takze se k nemu momentalne vracim.

Oxydace vsemi temito metodami hubi v rozumnych koncentracich jenom mikroorganismy, a to daleko ucinneji nez vsechny perverzni antibiotika. Takovych anonymu jako jses ty je po svetovych forech spousta a nic to nemeni na faktu, ze se tyto druhy okyslicovani tela jevi jako daleko ucinnejsi poleciva nez co produkuje cele Rockefelerovo kralovstvi farmaceutickych spolecnosti drancujicich lidske zdravi stejne jako konta.

Ilem to neco nadhodil o jodu. Vrele doporucuji si nastudovat dulezitost prisunu jodu do tela. Je to dalsi element, ktery je pro nas zivotne dulezity a ktereho mame vsichni velmi malo, spolecne s horcikem a selenem.

Zpatky k MMS, je proti nemu vseobecne tazeni nejenom ze strany ortodoxnich pijavic, ale i ze strany lidi, kteri se zivi prodavani ruznych prirodnich doplnku. Proc? Protoze to pracuje a leze jim to do rozpoctu.

Uvadeni nebetycne vzacnych a neoverenych pripadu, kdy MMS nekomu ublizilo, je znacna potouchlost. Zjistime-li si, ze napriklad v te zaslibene Americe prijde daleko vic lidi rocne o zivot z lekarskych zasahu, at uz chirurgickych, chemickych ci jinnych, nez co se pripichne na strelne zbrane a nasilnosti vubec, ilegalni drogy a autonehody, vse na jedne hromade, je sem tam nejaky pripad, kdy se nekdo bud pomine, nebo je padly na hlavu a prezene to pres vsechnu snahu J. Humbla o poskytnuti te nejlepsi informace na MMS bezpecnost, naprosto mimo jakekoliv prirovnani.

Kdo ma problemy s okyslicovanim druhych je DUSIČ.

TRHNI SI NOHOU.

Slavek.

P.S. Merline, mas bodik za svou snahu a za uvedeni sve vlastni zkusenosti. :good:

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Slavek Krepelka píše:Kdo ma problemy s okyslicovanim druhych je DUSIČ.

TRHNI SI NOHOU.

Slavek.

P.S. Merline, mas bodik za svou snahu a za uvedeni sve vlastni zkusenosti. :good:
Trhni si nohou sám. Nejdříve si zjisti kdo napsal sáhodlouhou stať o škodlivosti peroxidu vodíku (t.j. okysličování organismu) a pak se tady vys´rej.
P.

Jenom dodatek Merlin a gewo je stejná osoba.

martinq
Zasloužilý člen
Dal: 31 poděkování
Dostal: 203 poděkování

Erich von Daniken

Příspěvek od martinq »

Brňáci nebyl někdo na přednášce s Erichem ? Včera jsem se dověděl, že byl na Slovensku minulý týden a v sobotu a neděli na moravě v Jihlavě a v Brně.

Zítra 14.4.2010 oslaví 75 let.

Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
Hmm...

Příspěvek od Hmm... »

Anonymous píše:...Jenom dodatek Merlin a gewo je stejná osoba.
,,P." dúfam že nabudeš velmi prekvapený , keď prideš na to (pozri si pár jeho poslednźch príspevkov npr. vo vlákne ,,věda") komu si túto vetu napisal . P.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Je mi to jasné.
P.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Anonymous píše:
Trhni si nohou sám. Nejdříve si zjisti kdo napsal sáhodlouhou stať o škodlivosti peroxidu vodíku (t.j. okysličování organismu) a pak se tady vys´rej.
P.

Jenom dodatek Merlin a gewo je stejná osoba.
Hmm. OK, nohou jsem si trhnul. :D

Je sance mne na tu stat nasmerovat? alespon vlakno?

Dekuji, Slavek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
jarda ovčák svitavy

POMOOOOOCT

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

http://www.novinky.cz/domaci/197545-ods ... viste.html
Je to vůbec možný????????????
Štípněte mne někdo.....
V neděli jsem málem vyhodil televizi z okna, koukal jsem na pohádku s kloučkem....
Ke dni romů se vysílala pohádka o romech. jasně že to byly cikády, prý skvělí lidé, precizní a poctiví řemeslníci,vynikající cestovatelé, tanečníci, muzikanti, a otcové rodin.
Kámoška dělá v kojeňáku ve svitavách. Drtivá většina cikády. a oni budou moralizovat a nadávat PANU Ladovi....
By mne zajímalo, jak to zjistili, když nikdo z nich nemá řidičák na knihy......)
Tihleti všiváci budou kázat.... kdo jim dal právo, kdo jim dal příležitost votvírat hubu na pána, kterýho jsem za mlada zbožnoval.......
Nejsem rasista, mnoho mých známých i přátel mají huby pěkně tmavý, i žlutý, vůbec mi to nevadí. Někde je cheba.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: POMOOOOOCT

Příspěvek od poota »

Je vidět, že se doma nuděj, když nemusí chodit do práce, tak holt zkoušejí, co vydržíme.
Ještě čekám, jakej bude povyk kvůli tomu, že si nemůžou jezdit autem pro sociální dávky.
Ale zase je dobré, že nám ukazují, kde má demokracie své stinné stránky, dnešní mluvou se tomu říká skryté rezervy.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Zachraňte kocoura Mikeše!

Příspěvek od chiq »

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Zaujímavá otázka:

Příspěvek od chiq »

http://www.facebook.com/topic.php?uid=1 ... 7&topic=56

...a odpoveď:

http://cs.wikipedia.org/wiki/Cik%C3%A1n

/pre istotu - články z netu občas miznú... :
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Zaujímavá otázka:

Příspěvek od Palo »

No to je přeci jasné! Cikán je hloupý rom :lol:

A proto se cikánům - co si říkají romové nelíbí povídání o cikánech, protože je žere svědomí, že jde o ně :lol:

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
jarda ovčák svitavy

bohužel...

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Mám blbej pocit, že se mnohem lépe domluvím s jakýmkoli etnikem, jenž žije u nás. Vlastně s nimi přicházím často do styku, páč mnoho etnik si jezdí pro jehnata i staré brécy. Iránská i židovská komunita z brna, Kazaši z olomouce, mongolové, teda spíše jakýsi hunové od mohelnice, větnamci a maročani z hradce......
Dokonce i modročerná rodinka od velké bíteše a spousta dalších.... všichni jsou v pohodě, pracují a nemají potíže s kýmkoli.Enem cikáda vezme kvér a jde si zastřílet přes plot.
Vím, že tenhle probllém jednou vygraduje v krvavou lázeň.
Jednou si lidé řeknou, PROČ?????
My to asi nebudem, budou to ti, co přijdou po nás.Nebudou to takové srágorové, jsa zpitomělí pseudohumanismem a navíc prostředků na rozhazování bude čím dál méně. Tolerance se pomalu atrofuje a lidé mají nastražené uši na kohokoli, kdo ukáže prtem na problém a nahlas jej popíše. Přesně tak, jak to lidé vidí a cítí.
Mám jen strach, aby to nebyl arciblb, co má křeč v pravé ruce a imrvére mu trčí k nebesům.......
Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, , až.....to praskne.
Je to zláštní, ale nikdo nechce násilí, pouze spravedlnost a rovnost.A tomu se říká rasismus.
Přitom já jsem jeden z mála, co rasisty nesnáší úplně bytostně......

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“