A(&F) píše: ... o perorálním užití v přímé souvislosti s rakem jsem tu na foru vesměs nic nenašel ...
To nejspíše ne, rozhodně ne ode mne. Nikdy jsem nenarazil na nikoho osobně, že by se zmínil o své vlastní zkušenosti. Na straně druhé, zmínka v Anglině a další odkaz na autora knihy (v Anglině) taky není moc průkazná, pokud si člověk knihu nepřečte. Pak možná. Na straně třetí,
zmiňuju se doslova a do písmene a to z vlastní zkušenosti, že při užívání peroxidu ústně, pokud člověk má jakékoliv potíže s dýcháním, se peroxid projeví do pěti minut po požití a že tudíž do krevního řečiště evidentně H2O2 leze a hned. Také jsem se nechal slyšet, že jsem jednou dávkou ústního peroxidu - 30 kapek 35% potravinářského H2O2 ve sklenici vody zazdil sice počínající, ale přeci jenom jasný zánět průdušek.
(absolutně nedoporučuju, pokud si už člověk dříve neprodělal narampování H2O2 podle návodu. Taky pomůže začít na začátku vlákna o peroxidu. Je tam dost vážné varování.)
Dá se tedy říct, že byť i nepřímo se lze dovtípit, že i orální peroxid bude dost účinný proti všemu, proti čemu je účinný v injekcích, takže i proti raku. Nicméně, pokud nemám po ruce klinické zkušenosti specielně s rakem
Další otázkou je, jak dávkovat, jak dlouho atd. Bez toho jde víc o odvahu, než o znalost jak na to. To ale neznamená, že si člověk nemůže naordinovat (a narampovat) dávku třeba 40 kapek 35% H2O2 4x denně, i když by to bylo poněkud náročné s tím, že se to
musí jedině na prázdný žaludek. Ale dá se. Jak dlouho? To bude záležet. Bude to pracovat?
A(&F) píše: navíc ve vlákně, do kterého "onko pacoši" nemusí zabloudit ...
Osobně to vidím tak, že jakýkoliv pacoš, ale specielně onkopacoš, by měl zabloudit na všechna vlákna týkající se zdraví a nejen tam, protože jinak dojde k tomu, že specielně onkopacoš nejspíše zanedlouho zabloudí tam, kam ho odkázali MuDři. Já v té situaci byl jednou, s melanomou, a ustřelil jsem ji tehdy díky pro většinu lidí naprosto bezvýznamné a zdánlivě nespolehlivé informaci a troše filipa během 4 dnů. Taky se to nemuselo povést, ale byl jsem si dost jistý, že se povede. Kdybych se býval tenkrát obrátil na MuDry a "nerisknul", byl bych dnes přinejlepším jednonohej, ale ještě spíš kompleně zoxidovanej i s penálem. Někde by tu měla být ode mne příloha "NodMelanoma", kterou tu nemůžu najít, ale mohu znova přihodit. Šlo tenkrát podle všech příznaků o nejagresivnější známou formu melanomy, která prý nikdy nekončí vyléčením ...
Byl to tenkrát šrumec a pro radu daleko, kromě toho, co bylo v kotrbě. Většina lidí tady má proti tomu hromadu času nejen se něco dozvědět, ale hlavně jednat a nedbat na MuDrovské:
"Jen abyste si neublížili!!!!"
Strach, strach a zase strach opakovaně vyvolávaný bílými plášti v nevzdělaném člověku. Větší hrůza z toho, že třeba MMS, VitC, H2O2, HCl, dlouhý půst, spousta džusovacích a herbálních metod a dokonce aj zázvor by mohl člověku nedej bože zvednout žaludek, či podobné neštěstí, nebo že by po tom mohla pálit žáha, nebo se potento, než z toho, že už brzo nejspíše v bolestech umře. Kde je jaká logika? No a pokud ne strach, tak vejmluva na vlastní neochotu (cituji Norbekova) pohnout
Mně to přijde dost neuvěřitelné, ale praxe bohužel poukazuje na to, že je to tak. Hlavně bych si naštudoval toho Mirzakirima Norbekova a pokud ne samotného, definitivně bych ho přibral doslova, do písmene, do důsledku a ihned k jakékoliv fyzické kůře. Pokud sebe sama člověk hodně dobře nepřesvědčí, nebo se nenechá přesvědčit, že se vyzdraví, zabije se sám a je úplně jedno, jak se fyzicky léčí. To je jen otázka času. Na to Ti dám Anri dnes už štempl.
Jedinná alternativa je si schrastit velice dobrého psychického poléčitele, ale ani to není jisté, protože pokud má člověk v podvědomí dostatečný blok, že je to určitě kravina, nepomůže mu ani tohle. Zamorduje se
Podívej se třeba na tohle
http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=123459#p123459 a to je od sebevyhlášeného "bezvěrce". Jenže ono i to je trochu jinak. Kdyby v něm nebyla jakákoliv pochyba o věhlasné lži jménem technokratický materialismus, nedostal by ho tam ani buldozer, natož kámoš.
Proto jsem taky byl v pátek a budu v sobotu a neděli dávat velice dobrý pozor na semináři jistého Eric Pearl a proto jsem čím dál tím méně nadšený z pitvání se v léčení jakýmikoliv fyzickými prostředky. Že pomůžou? Některé ano. Že dokonce mohou zatraceně pomoct? Některé ano. Ale nic samy o sobě neřeší. No a z těch, které zatraceně pomůžou, jich znám dost na to, abych neměl potřebu se jimi dál zabývat. Na nouzovky jsou zatím ještě fajn. Přecházím do jiné ligy.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.