...to nezneje nejako lichotivo.
Nemam z toho velmi dobry pocit

Tak to vyznít nemělo. Paní Bláhové si velmi vážím a jsem rád, že " píchla do toho vosího hnízda". Jen si myslím, že její pohled je trochu jednostranný. Bohužel ani testování Salvií mě příliš nepřesvědčilo. Nechala mě, abych přinesl na otestování vodu kterou piji.stevie48 píše:Ilem!
...to nezneje nejako lichotivo.
Nemam z toho velmi dobry pocit
Tak jsem to objednal. Moc tomu taky nevěřím. Myslím, že nebude od koho požadovat vrácení peněz (neplatná zpáteční adresa). Dám vědět, jak to dopadlo.Kov píše: Moc tomu nevěřím,ale ta garance vrácení peněz je zajímavá. Máte s tím někdo už zkušenost?
http://xnovinky.com/zdravi/tinnitusstop/
Je naozaj zábavné pozorovať jak mysliaci ludia nezmyslamy riešia svoje dá sa povedať dosti závažne zdravotné problémy. Faktom je že úprimný smiech mám naozaj velmi rád takže páni slubujem vám že ešte chvýlu si počkám kým sa skrze svoje myslenie v téjto veci (tinitus) dostatočne "vybláznite". Mimochodom, na riešenie vašho problému krom toho že prestanete myslieť na zavádzajúce blbosti a to nie len od vaších "poradcov" stačí celkom obyčajná voda z kohútiku i u vás doma s pár jednoduchými cvikmi k tomu. Príroda na rozdiel od vás (mysliacich) sa nedá oklamať...Ilem píše:U Bláhové jsem s Tinitem byl a vytestovala mi vlasovce. Naordinovala mi do ucha ředěný H2O2. Když jsem z toho dostal zánět středního ucha, řekla, že na Tinitus si netroufá. Dřív prý dávala do ucha MMS, ale lidi z toho měli zánět středního ucha, tak zkusila H2O2. Já ho dostal z H2O2. Ostatně logicky. H2O2 během 20ti minut zreaguje a zůstane voda. Voda do ucha nepatří.