Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

Spirálový útvar nad Norskem

Společenské dění u nás i ve světě.
dinosaurus

až budu mít tvar jako člověk

Příspěvek od dinosaurus »

budu mít možnost přijímat energii vyšší kvality, než když mám všechny tlapy na zemi tak to neobsáhnu ani náhodou, jsem špatná antena.
Ale tento týpek http://www.intmath.com/Numbers/beautyMa ... ratios.jpg
je skvělá anténa na energii .
Jenomže v začátku mně nic jiného na vývojové spirále nezbylo :jump: jsme příbuzní a to mně těší.Sajeme.
Zdál se mi sen , že tomu týpku dali berlu - anténku do ruky a nazvali ho mikulášem, prý Svatým Mikulášem,
Tak to asi budu jednou taky mikuláš ;)
To se mi líbí.
DINO

spaceball
Zasloužilý člen

Re: vakuum, spasitel atd.

Příspěvek od spaceball »

adam.benda píše: V případě vakua by se sice tvořila spirála, ale opět ne takto přesná a hladká ani v případě
takto daleké perspektivy.. Navíc, aby se spirála vyskytovala ve vakuu, musela by být
až za exosférou (720 km od Země) a to by s ní těžko mohl být spojen ten modrý šroubovicový
oblak, který je viditelně rozfoukán v atmosféře. A pokud by bílá spirála tedy nebyla tak daleko
od Země a nacházela by se společně s modravým oblakem v troposféře (popř. ve stratosféře),
čekal bych od kouře z rakety kruhový prstenec, který bude skutečně velice brzo "rozfoukán".
Takže raketa opět ne.

Vlastně čím víc mi dáváš protiargumentů, tím víc jsem si díky přemýšlení nad nimi jist tím,
že o raketu skutečně nemůže jít.

Je to zvláštní, přijde mi, že zkoušíš všechno možný, aby to prostě byla raketa. Přitom mícháš
hypotézami vždy tak, jak se to hodí, ale jinak se navzájem tak trochu vylučují..

Že se útvar netočí jako celek, nic neznamená. A už vůbec ne to, že je to s jistotou raketa.

Tak teď nevím, jestli ten mistr retuše tedy byla legrace nebo ne, každopádně žádný takový mistr
tu nebyl, fotografie nijak zásadně zretušované nejsou, jak už bylo řečeno.

Na "příchod spasitele" jsme tu narazili vzhledem k velkému množství hodně starých kreseb
a rytin, ve kterých se vyskytuje spirála a ve kterých je spirála pravděpodobně v roli jakési
brány.. Jinak já nic ohledně příchodu spasitele netvrdím, ani si nijak nestojím za zakřivením
prostoru / časoprostoru, protože nemám nic, čím bych to podložil. Máme málo informací.
Ale máme poměrně dost informací na to, abychom viděli, že toto raketa zkrátka nevytvořila.

Ano, fyziku v tom nějakou máš.. Ale bez urážky, jsou to ale jen různé pokusy o fyzikální vysvětlení,
které ovšem buď nesedí, nebo jsou tak nepravděpodobné, že už je pak mé tvrzení pravděpodobnější.
Hezký s slunný den.
Nazdar.
V 80ti km už toho moc nenafouká. Pro amíky už výška 50 mil je vesmír, pro jiné je to až Karmanova hranice.
"Pravé" vákuum se nachází až bůhví kde (ISS se rovněž nenachází ve tvrdém vakuu), nic méně, i v takové výšce se plyn udrží bez rozfoukání (co by jej mělo asi rozfoukat). Pokud by tak významně "foukalo" v ionosféře (80 - 150 km v noci), pak by nám padaly družice z Low Earth Oribit v apogeum. :P Ony padají, ale odporem z rychlosti ve velmi řidké atmosféře. Opět se odvolávám na pokus z minulého století s 1kg sodíku a následným mrakem z toho vzniklého ve své velikosti 650 km s dobou pozorování několika minut... Spirála podle videí nebyla nijak ostře hraničena a dokonce ani pravidelná. S tou dvouchodostí jsem ti to vysvětlil a opravdu si nepleť jevy v normální atmosféře a mimo ni. O raketu jde v každém případě - mrkni se na horizont tvých fotografíí, těsně nad těmi horami když už nechceš nic jiného. :P Teorií mám hodně, ale stále
mají stejnou lini - jde o nepovedený start + havárie, unikající palivo, explozi či dohoření a to je důsledek spirály a černé "díry" - nic se navzájem nevylučuje. Takové argumenty od těch, kteří nemjí vlastní teorii a jen slepě věří - prostě neberu, tak se příště vyvaruj takového napadání z nouze !!! :P Na spirálu nic nepůsobí (jaký vítr prosím tě :P ), kouřové kroužky se dají dělat tak dýmkou a nebereš v úvahu odstředivou sílu a "odpory" atmosféry vztahuješ i na kosmický prostor :P Ke starým kresbám jsem ti už taky něco řekl - tak aby to nezapadlo a nezapomělo se - had je i dnes považován za něco, před čím je třeba mít respekt.... I retuše fotografií tam je, neříkej že ne - porovnej videa a fotografie - pěkně natáhnuté až k obzoru.... Informací je hodně k zjištění, že bylo vytvořeno porouchanou ruskou raketou - na kruhový prstenec jako z bufíku...na to zapomeň.
Ano, fyziku v tom nějakou máš.. Ale bez urážky, jsou to ale jen různé pokusy o fyzikální vysvětlení,
které ovšem buď nesedí, nebo jsou tak nepravděpodobné, že už je pak mé tvrzení pravděpodobnější.
Jaké tvé tvrzení? Ještě jsem jej neslyšel (!!!) myslím ty tvé, ne moje náznaky o časoprostorových poruchách. :P
Časoprostorové poruchy a jiné v souvislosti s marťany jsou realnější než havárie rakety? Ačkoliv jsem nakloněn
myšlenkám o dimenzích a červích děrách, neznamená, že to dávám do souvislosti s tímto. Víš kolik by bylo třeba
energie nebo exotické hmoty k vytvoření stabilní červí díry? Která civilizace by si toto mohla dovolit a ještě se trefit nad
Zemi :P a fixovat ji v prostoru (mezi galaxiemi to pěkně fičí. :P ) Dokážeš si uvědomit, že ten, kdo by tohleto vytvořil
musí mít technologie, průmysl, levnou pracovní sílu nebo otroky, peníze (i "marťan" nevyrobí nic za dobré slovo), ambice,
důvod k takovým návštěvám... na výzkum stártrekovskéhu typu klidně zapomeň :P Pokud by pozemšťané našli podobnou
planetu, okamžitě ji vydrancují obdobně, jak pokolumbovské výpravy a původní obyvatelé? Mrkni se do historie Ameriky.
Spíš je třeba se obávat takových návštěv...(premisa: všechno živé bojuje o přežití a expanduje do okolí).... kolik je ti
vlastně let? :P Stáhni si z netu simulátor SkyMap Pro a zkus si zaletět na Proxima Cenaturi. Pak vypni označení
hvězd,planet a leť "domů" - netrefíš ani do Solar system, natož abys mohl vytvořit červí díru k Zemi, která bude relativně
nehnutě viset nad planetou. :P Ohledně povolání - nechceš si to přečíst ještě jednou? Fyzika tam určitě je a přitom nemám
problémy se spánkem...nějak jsi to trochu překroutil, nemyslíš?

Pro Poota - téměř každý start ruské či americké rakety je v prvé řadě armádní záležitost. Kdo by se domníval, že se lítá
jen tak pro srandu králíků, hodně se plete (tím nemyslím Tebe samozřejmě) :P

:P Pěkný den

Spaceball Obrázek
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Spirála

Příspěvek od Iv »

Zkuste zkouknout toto : http://www.gandhi-auftrag.de/energybox.htm
Třeba Vám to pomůže.....

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Spirála

Příspěvek od poota »

Iv píše:Zkuste zkouknout toto : http://www.gandhi-auftrag.de/energybox.htm
Třeba Vám to pomůže.....
V překladu, byť bídném:
http://translate.google.cz/translate?hl ... 26hs%3DyRS
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
spaceball
Zasloužilý člen

re

Příspěvek od spaceball »

Spaceball Obrázek
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 230 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Zajímavá videa

Příspěvek od rival »

Čína

[youtube][/youtube]

Rusko

[youtube][/youtube]

rival - živý člověk - suverén
spaceball
Zasloužilý člen

re

Příspěvek od spaceball »

Díky Rivale :P
Takže máme potvrzenu tu raketu....(druhý stupeň)... teď zbývá zjistit, jestli je to test iontového motoru, havárka (Čína a Rusko si vyměňují technologie - viz Chajkonaut v nefalšované čínské raketě), anebo obě varianty dohromady :P
p.s. Neoprášili rusáci náhodou Reganovy hvězdné války - rotující drtič...na vesmírné odpadky. Že by konečně něco záslužného? :P :P

Spaceball Obrázek
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Re: Raketa nebo "něco"

Příspěvek od adam.benda »

poota píše:Vysvětlovat onen úkaz raketou je, podle mého názoru, nejschůdnější cestou. ...
Bod :good:

adam.benda
Zasloužilý člen

vítr, slepota a nouze, hadi, marťani, povolání

spaceball píše:V 80ti km už toho moc nenafouká. Pro amíky už výška 50 mil je vesmír, pro jiné je to až Karmanova hranice.
"Pravé" vákuum se nachází až bůhví kde (ISS se rovněž nenachází ve tvrdém vakuu), nic méně, i v takové výšce se plyn udrží bez rozfoukání (co by jej mělo asi rozfoukat). Pokud by tak významně "foukalo" v ionosféře (80 - 150 km v noci), pak by nám padaly družice z Low Earth Oribit v apogeum.
Tady nikdo netvrdí, že je v ionosféře nějaké foukání a ani ty další věci ze tvé reakce nikdo netvrdí.
Takže buď nečteš nebo opravdu nejsem já ten, kdo tady něco překrucuje..
spaceball píše:Teorií mám hodně, ale stále mají stejnou lini - jde o nepovedený start + havárie, unikající palivo, explozi či dohoření a to je důsledek spirály a černé "díry" - nic se navzájem nevylučuje. Takové argumenty od těch, kteří nemjí vlastní teorii a jen slepě věří - prostě neberu, tak se příště vyvaruj takového napadání z nouze !!! :P
Ty máš hodně teorií, ale při sečtení jsou navzájem buď nefunkční nebo silně nepravděpodobné.
Nevím, koho tady máš za toho, kdo slepě věří. A ještě k tomu napadá z nouze?? Já tady nevymýšlím
všechny možné teorie, které ve výsledku navzájem nesedí, aby to za každou cenu byla raketa..
spaceball píše:Na spirálu nic nepůsobí (jaký vítr prosím tě :P ), kouřové kroužky se dají dělat tak dýmkou a nebereš v úvahu odstředivou sílu a "odpory" atmosféry vztahuješ i na kosmický prostor :P
Ke starým kresbám jsem ti už taky něco řekl - tak aby to nezapadlo a nezapomělo se - had je i dnes považován za něco, před čím je třeba mít respekt.... I retuše fotografií tam je, neříkej že ne - porovnej videa a fotografie - pěkně natáhnuté až k obzoru....
Na modravý šroubovicový oblak působí vítr. Na bílou spirálu by pravděpodobně vítr působil také, byla-li by z kouře.
Pokud by na ní nepůsobil vítr, tak by na ní působily částice atmosféry a byl by z toho rozpatlaný kruh.
Ano, atmosféra, ne vakuum, protože mi přijde pravděpodobnější, že se spirála nachází ještě poměrně nízko,
když je s ní spojen viditelně rozfoukaný modravý oblak. Píšu to pořád dokola....

Ano, spirála je hodně používaný symbol v dávné historii, netvrdil jsem o tom nic konkrétního,
ale ty kresby něčeho, co vychází ze spirály jako z nějaké brány, jsou velice zajímavé..

Jinak fotografie dle mého retušovány nejsou. Korespondují navzájem se sebou a s videozáznamem.
spaceball píše:Jaké tvé tvrzení? Ještě jsem jej neslyšel (!!!)
Ale ano, slyšel. Říkám ho celou dobu. Podle mě se to vymyká oficiálně známé fyzice a známým jevům, proto přímé
vysvětlení prostě nemám, ale je zcela zřejmé, že toto raketa být nemůže a vysvětuji proč.
spaceball píše:Časoprostorové poruchy a jiné v souvislosti s marťany jsou realnější než havárie rakety?
Proč by měly být časoprostorové poruchy zákonitě v souvislosti s marťany?
spaceball píše:Ačkoliv jsem nakloněn
myšlenkám o dimenzích a červích děrách, neznamená, že to dávám do souvislosti s tímto. Víš kolik by bylo třeba
energie nebo exotické hmoty k vytvoření stabilní červí díry? Která civilizace by si toto mohla dovolit a ještě se trefit nad
Zemi :P a fixovat ji v prostoru (mezi galaxiemi to pěkně fičí. :P ) Dokážeš si uvědomit, že ten, kdo by tohleto vytvořil
musí mít technologie, průmysl, levnou pracovní sílu nebo otroky, peníze (i "marťan" nevyrobí nic za dobré slovo), ambice,
důvod k takovým návštěvám... na výzkum stártrekovskéhu typu klidně zapomeň :P Pokud by pozemšťané našli podobnou
planetu, okamžitě ji vydrancují obdobně, jak pokolumbovské výpravy a původní obyvatelé? Mrkni se do historie Ameriky.
Spíš je třeba se obávat takových návštěv...(premisa: všechno živé bojuje o přežití a expanduje do okolí).... kolik je ti
vlastně let? :P Stáhni si z netu simulátor SkyMap Pro a zkus si zaletět na Proxima Cenaturi. Pak vypni označení
hvězd,planet a leť "domů" - netrefíš ani do Solar system, natož abys mohl vytvořit červí díru k Zemi, která bude relativně
nehnutě viset nad planetou. :P
Je mi líto, ale tohle je výsledek skutečně jednoduchého myšlení.. Čekal jsem od tebe víc.
Tyhle věci jsou daleko složitější, vždyť jsme úplný nuly, když si dovolujeme pokládat otázky typu,
,,Jak by mohli Zemi zaměřit?", ,,Kde by na to vzali energii?" ,,Určitě by nás chtěli jenom vydrancovat..", ,,Proč by to vůbec dělali?" ...
Jsou věci, které jsou daleko výš.. a na které naše chápání není zatím připraveno. (Myšleno obecně, o přímou souvislost s "marťany"
mi nejde.)
spaceball píše:Ohledně povolání - nechceš si to přečíst ještě jednou? Fyzika tam určitě je a přitom nemám
problémy se spánkem...nějak jsi to trochu překroutil, nemyslíš?
Nic jsem nepřekroutil. Ono se to moc nevylučuje, že ty fragmenty fyziky, které vůbec nepasují do sebe,
ti nechávají klidný spánek, protože je to přece raketa a máš přece celou dobu pravdu.
A že jsou ty fragmanety jako samostatné celky víceméně smysluplné, ale vůbec do sebe nejdou složit, si už nepřipouštíš.
Klidný spánek je tu předpokládaný.

Myslím, že jsem se tu už naopakoval dost, dám teď víc prostor pro ostatní. Jsem rád, že je tu víc lidí,
co se k tomu snaží něco říct. Pokud ti na něco už nebudu reagovat, snad pochopíš, proč...

adam.benda
Zasloužilý člen

"raketa" ...

spaceball píše:Takže máme potvrzenu tu raketu....(druhý stupeň)...
Nemáme.
Video zaslané tebou a Rivalem je pravděpodobně skutečná raketa, ale řečený jev je úplně jiná záležitost.

Obrázek

adam.benda
Zasloužilý člen

energybox, Čína

Iv píše:Zkuste zkouknout toto : http://www.gandhi-auftrag.de/energybox.htm
Třeba Vám to pomůže.....
Zajímavé, zatím se mi nedaří najít vysvětlení, jak by to mohly technologie HAARP vytvořit..
Můžeš nám k tomu sdělit víc?
Rival píše:Čína
Rivalovi také moc děkuju, právě takhle bych si představoval chování rakety nebo něčeho podobného.
Kromě tedy té prudké změny rotace, to je velice zajímavé.. Díky! :good:

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: "raketa" ...

Příspěvek od martin11 »

adam.benda píše:
spaceball píše:Takže máme potvrzenu tu raketu....(druhý stupeň)...
Nemáme.
Video zaslané tebou a Rivalem je pravděpodobně skutečná raketa, ale řečený jev je úplně jiná záležitost.

Obrázek

...tak na to čučim...a.......
....kde že jsem to viděl...aha....!!!....pan Tesla nám naznačuje......."MOJE CÍVKA...!!!!!! :idea: :idea: :idea: ....hm...ale jsem jen výtvarník..ne raketolog nebo Ufonista :roll: ...zdraví martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
adam.benda
Zasloužilý člen

Tesla

martin11 píše:...tak na to čučim...a.......
....kde že jsem to viděl...aha....!!!....pan Tesla nám naznačuje......."MOJE CÍVKA...!!!!!! :idea: :idea: :idea: ....hm...ale jsem jen výtvarník..ne raketolog nebo Ufonista :roll: ...zdraví martin11 :lol:
Martin11, buď prosím konkrétnější :)

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: Tesla

Příspěvek od martin11 »

...ehm...já netechnik.. :oops: ..Teslova civka je namotaný drát naplacato....si myslím.....když si pročteš teslovy vynálezy...tak na to narazíš...ale prosím tě neber mě vážně....ale v tom teslovi to vážně je..... :idea: m11 :lol:

...
a jen naokraj....nám se ta spirála jeví jako placka...ale podle mě to bude trychtýř.....chtělo by se na to podívat z boku.....my vidíme půdorys.....co myslíš, jak vypadá ten ukaz z boku...??? :idea:

... věřím, že se " TO " povede ......
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Tesla

Příspěvek od poota »

O těchhle cívkách jsme se bavili i ve spojitosti s orgonity.
U spirály na fotce je zajímavé, že jeden "chod" je silnější, tedy něco jako hlavní, a ten druhý mu spíš jenom tak "přizvukuje".
Zdravím - poota
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“