Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Plasma CAR
Plazmove delo
konecne som nasiel trochu casu hodit sem dalsiu zaujimavu informaciu tykajucu sa temy. Tuto informaciu mam od nejakeho cloveka z Ciech, mozno tu je na fore. Jedna sa o Plazmove delo vyvinute v Aquacentre Svazarmu Praha. Podla jeho slov sa vtedy na nad tym nikto nepozastavil ze ide z toho viac energie ako sa do toho dava. Ako prilohu prikladam sken torza clanku z TM (asi Tecnicky Magazin), ktoru mi pred casom poslal.
Vie niekto o tom nieco?
Vie niekto o tom nieco?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Re: Plazmové zapalování
Vypadá to tak že používání plazmi je docela běžné, uvádějí 100W až 1,5kW což by odpovídalo systému vstřikování vody do válců a plazmatické spálení pomocí měniče 400W(špička 800W).
Zdá se že vůbec nekoumali jestli z té plazmy by nedostali víc energie než vynaložili na její vznik. Třeba mají v hlavách pevně zafixováno zákon zachování energie?
Pozrite si toto myslite ze to ma dakto postavene ?????
http://www.cheniere.org/books/part1/teslaweapons.htm
cafte KEXIK
http://www.cheniere.org/books/part1/teslaweapons.htm
cafte KEXIK
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
skalární houfnice
neboli skalární interferometr, Teslova zbraň. Repliky se podařilo vyrobit v bývalém SSSR a prováděli i zkoušky. Nevím, ale tohle je už asi trochu víc, než silný kafe. http://www.matrix-2001.cz/prispevky/ruz ... zbrane.htm
Tady je to v češtině.
Jeff
Tady je to v češtině.
Jeff
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Není palivo voda? To by pak nebylo PM, ale to by jistě vůbec nevadilo... Jinak mazeclajos píše:Zdá se že vůbec nekoumali jestli z té plazmy by nedostali víc energie než vynaložili na její vznik. Třeba mají v hlavách pevně zafixováno zákon zachování energie?
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
To je o něčem jiném...
Trošku tohle vlákno uteklo...Nikdo nedělal pokusy? NIkdo nezapaloval ultrazvukovou mlhu? A to jsem tomu udělal takovou reklamu....Hmmmm. Mim
Však ono to půjde!!!
- Mim
- Zasloužilý člen
Pro J.K
Dobrá cesta....Ultrazvuková mlha je fakt super .....to zapalování v motoru není tak komplikované a je to ještě lepší, než směs...hlavně kvůli bezpečnosti....a také se to nechá použít u dvoutaktu...bez problémů. Jen tak dál. Mim
Však ono to půjde!!!
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
mlha
Jak se zdá, tak tenhle system vypadá životaschopněji a možná i bezpečněji. Výbušná směs vlastně není nikde volně přístupná a když vznikne, hned se spálí. Ty by jsi Mime asi přesvědčil i mrtvého.
Jeff
Jeff
- Mim
- Zasloužilý člen
pro Jeffa i ostatní
Mimo téma (offtopic)
To je moje specializace....vzbouzet k životu mrtvoly...Jak jsi to poznal?
Však ono to půjde!!!
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: mlha
... jediný "problémek" je, že klasické membrány v ultra-sonických rezonátorech (dále jen "USR") se:Jeff píše:Jak se zdá, tak tenhle system vypadá životaschopněji a možná i bezpečněji. Výbušná směs vlastně není nikde volně přístupná a když vznikne, hned se spálí. Ty by jsi Mime asi přesvědčil i mrtvého.Jeff
ad1) ... poměrmě rychle znečistí vyloučenými "usazeninami" = tzn. používat velmi čistou vodu, nejlépe destilovanou ... a vzhledem k ceně destilky je dobré mít doma "schopnou kolonu" ... no a v záloze další "rozbíječe" k okamžité výměně ...
ad2) ... musí po čase také vyměnit, neb po 200 - 600 hodinách provozu začíná klesat jejich výkonnost ... započtěte si to také do nákladů ... nebo ještě lépe, použijte průmyslové typy ...
... spalování vodní mlhy je sice efektivní, ale mnohem efektivnější je kombinace "vodní mlha + pára" ... zkuste si umístit USR do podtlakového oběhu ...
... zkrátka, ... vhodnější než klasické spalovací motory (pro tento účel), jsou zjevně motory vycházející z koncepcí "parochodů" ... ... pořád se snažíte nesprávně aplikovat "něco nového, na něco stávajícího" ... zkuste na to jít tedy raději "z gruntu" ... třeba jen maličko, např. myšlením ... tam je skrytý základ budoucího úspěchu ... ... a vše je řešitelné ... A(&F)
doporučení: ... přečtěte si toto vlákno ještě jednou, pečlivě a od začátku ... opravdu to tu je ... (i Mim už ví) ... snad vám tohle "postrčení" bude stačit ...
PeS: ... a ještě malý Question ... a kdo probudil Tebe, ... Mime ??? (myšleno s tou plasmou) ... ...
... pro ty, kdo by se v tomto okamžiku snad chtěli začít bouřit, "co, že jsem si to vůbec dovolil, dotknout se, byť i jen slovem, našeho zbožňovaného guru" ... tak vezte, že já můžu ... neníliž tak, ... Mime ??? ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
Pro Mima, A(&F), a dalsi...
Myslim si ze nejlepsi cesta - a s nejmensimi problemy je skutecne to, ze vodni mlha - vyrobena klidne i jinak nez zrovna ultrazvukem - pujde do valcu, kde se zapali... Je to teoreticky jednoduche, nema vlastne co bouchnout nikde okolo, jako napr. plyn z elektrolyzeru v sani, atd... Nerikam ze jine cesty jsou spatne, ale jsou mozna komplikovanejsi. Tim nechci nikomu vnucovat svuj nazor, jen si myslim ze PRO MNE je to asi ta cesta. Nejake zkusenosti s kyslikovodikovou smesi v motoru uz mame, a ne vsechny byly zrovna uspesne ( spise nebezpecne ). Nerikam ze se nebudeme snazit dale pokracovat na ceste kterou jsme vysli, ale vzhledem ke zkusenostem se zamerime spise timto smerem... I kdyz, treba brutalne bublajici elektrolyzer u plynoveho kotle...... :-)
- Mim
- Zasloužilý člen
pro A(&F)a J.K.
Mimo téma (offtopic)
Nikdo mě nemusel budit...tohle vím už docela dlouho...ale vždycky si musíme něco ohmatat, abychom šli dál...Já půjdu dál....A s tím "guru" si se mě dotknul...Nepovažuji se za nic takového a znovu říkám, že jsem nic nevymyslel, jen pochopil a aplikoval...Až něco skutečně vymyslím....hmmm, to bude teprve ta chvíle...ale obávám se, že Teslova génia nikdy nedosáhneme...v tom jsem skeptický...byl ten největší a ještě dlouho zůstane. Mim
Však ono to půjde!!!
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: pro A(&F)a J.K.
Mimo téma (offtopic)
... ... why ??? ... ... A.Mim píše:....A s tím "guru" si se mě dotknul...
.. OK ... promiiíííň ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
- Mim
- Zasloužilý člen
pro A(&F)
Mimo téma (offtopic)
Nehraj si na neviňátko..... Ne, spíš mě to pobavilo. Děláš něco...nebo se jen válíš?
Však ono to půjde!!!