... ... mikrovlnka jak vyšitá ...lajos píše:Chcete se pobavit? .... snad v tom podstavci nemá malou mikrovlnku ....
... sem si tak nějak fspomněl na jednu přednášku, "kterou měl Anri před lety na setkání u Jeffa ... ...
... ...
Moderátor: sano
... ... mikrovlnka jak vyšitá ...lajos píše:Chcete se pobavit? .... snad v tom podstavci nemá malou mikrovlnku ....
No mrknul jsem se na to video. Připadá mi to takové kavárenské vystoupení. Na to, že si říká vědec, je argumentace transmutace uhlíku na železo pomoci magnetu mírně řečeno "slabá". Množství železa před a po pokusu by měla umět prokázat laborka na každé technické universitě a spousta dalších pracovišť. Nebylo by o čem mluvit, nehledě k tomu, že tak jednoduchý pokus určitě zkoušela spousta lidí, snad i s příslušnou analýzou.Slavek Krepelka píše:....Tady na Duškovi
Tak ten pyrolytický uhlík je diamagnetický a mělo by ho to spíše odpuzovat, ne?A(&F) píše:... viz pyrolytický uhlík (pyrolytický grafit)
... sorry, já původně myslel, že jsi se s tím carbonovým ferromagnetismem sekl , neb všechny formy uhlíku jsou diamagnetické, ... většinou sice málo, ale jsou (až na ten pyrolytickej, kterej je víc) ... no a von ten uhlík s ferromagnetickejma vlastnostma fakt existuje ... ... ... pravdu díš ... ... tož omlouvám se a oprava http://akademon.cz/clanekDetail.asp?nam ... ource=1001 popř. http://www.aldebaran.cz/bulletin/2004_25_uhl.html ...E_man píše:ten pyrolytický uhlík je diamagnetický a mělo by ho to spíše odpuzovat, ne?
... ale vždyť z něj nikdo (zatím) podvodníka nedělá ... ...... a mikrovlnka to opravdu je ...... zaprvé o tom sám hovoří ... a zadruhé je to nejjednodušší způsob vytvoření plazmy ...... ...Slavek Krepelka píše:pokus za korunu by mi připadal jako podstatně rozumnější řešení než se dohadovat a dělat z něj lumpa aniž člověk skutečně věděl
No to je príma. Teď ještě aby to proboha někdo nenašel v organismech, to by byla mela. Moc dík. Pořád je problém s že to jsou keramiky a na běžné použití je s tím kříž.E_man píše:Tak nějak ve víru energetické revoluce zanikají jiné zprávy .... Vysvětli mi proboha někdo, co se to děje?
Holt, musíme se smířit s tím, že žárovka už je vynalezena a nové vynálezy a objevy budou čím dál tím více sofistikovanější, vyžadující daleko komplexnější znalosti, než za našeho mládí.Slavek Krepelka píše:....Pořád je problém s že to jsou keramiky a na běžné použití je s tím kříž.....
Nezapomeň na tvou sázku....!E_man píše: Takže teď už tady máme 5 firem (E-cat, Defkalion, BLP, Brillouin, GES) snažící se protrhnout cílovou pásku uvedním výrobku nekonečného zdroje energie na trh !!!!
našiel som si odpovede na moje dotazy v odkazoch na wiki. teraz sa polywell dolaďuje s fúziou D+D->3He +n. ale nie som si istý či dasiahnu fúziu B+p->3x4He pri dosť dobrom výkone, pretože energia tejto fúzie je obrovská, prakticky sa môže dosiahnuť len urýchlením iónov B a p oproti sebe v elektromagnetickom poly tak aby óny a protóny sa zrazili velikou energiou. dokázané to bolo len v laboratóriu ale výsledky boli mizivé vytvorilo sa len niekoľko alfa častíc.maroš píše:už dlho tu nebola nejaká téma tak napíšem niečo. našiel som pozoruhodný reaktor pre fúziu prvkov, (http://en.wikipedia.org/wiki/Polywell. .