Já nevím ale pokud plot sousedí s pozemky které nejsou tvoje tak se to tuším řídí souhlasem jejich vlastníků případně místní vyhláškou. Tuším že běžně do výšky 125cm se to nemusí hlásit. Pokud by to byla třeba podezdívka se základem tak je to tuším drobná stavba.jarda ovčák svitavy píše:Bohužel, akord má sice pravdu, ale ne celou. Celá pravda je taková, že korupce vládne tomuto oboru a pokud nedáš, tak nemáš. Mám na svém pozemku i 22 , i 110 kv a je mi to prd platné. Vymluvit se můžou vždy a své tvrzení, nechť jsou jakákoli, podepřou i výpočty. Zcela dle své vůle. Můžeme říci čez..... Jenže to je státní instituce prohnilá jako rok stará mrtvola.
Bylo mi i jedno, že mne nepustí do sítě 22...Mohl jsem jít do 110.Ani to nestačilo. Ae to opravdová mafie a pokud nemáte pár milionů navrch pro všechny zůčastněné, tak máte smůlu. Nemluvím o žádných domněnkách, ale o osobní zkušenosti.
Za pokus to stálo. Nyní bojuju s dalšími větrnými mlýny. Nedovolili mi stavbu plotu pro můj budoucí šlivovicový sad. Chtěl jsem již tento podzim sázet pár set slívovníků, ale bez plotu to fakt nejde. Ne obec, ale kraj má výhrady. Nemám dalších sil. Vše musím dělat načerno, bez ohledu na mé vlastní soukromé vlastnictví. Žádné práva, pouze povinnosti zbývají.
Jsou to hovada. Nic jiného.........
Jinak pokud se nebudeš ptát nebudeš mít problémy
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)