Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Jednoduchá liečba rakoviny ???

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od A(&F) »

poota píše:Jenom tak totiž v podobě výsledku histologického rozboru získají právo na to, aby nás zdlouhavě zabili procesem, který mají pro rakovinu předepsaný
... použil bych spíše slovo "možnost", neb "právo" kohokoliv je odmítnout léčbu ...

... nicméně, pokud je podezření, tak neinvazivní vyšetření rozhodně neodmítat !!!!! (např. kolonoskopii, sono, mag. rezonanci, atd.) ... alespoň pak člověk ví vědět, jak na tom opravdu je ...

... :bye: ... Anri ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

:laugh: Anri ten palec jsem tentokrát zmáčkl omylem :bad: často s tebou souhlasím ale ted ne :enaughty: a s tím nedostal a dostal to mám správně :eclap: protože když se k tomu dr dostanou tak na toho raka ve velké většině skončí :bad:

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

Mimo téma (offtopic)
vokoun píše:s tím nedostal a dostal to mám správně :eclap: protože když se k tomu dr dostanou tak ......
... no když myslíš, tak si to mysli dál ... ale zamysli se, pls, nad oním dvojitým záporem, jenž jsi spáchal spojkou "aniž" a následným použitím slovesa "nedostali" ... ;) ...

... více už Ti, vokoune, se zákonitostma českého jazyka asi nepomohu ... :) ...

... :bye: ... Anri ...

-------
PeS: ... a pokud je Ti snad líto nějakého uděleného palce ( :good: ), tak potom u toho samého příspěvku stiskni :bad: ...... neb to je totiž to nejjednodušší ... :D ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
sona loudilova
Nový člen

rakovina plic

Příspěvek od sona loudilova »

v srpnu mi byla stanovena diag. nemalobuněčný plicní tumor horního laloku levé plíce, dle PET/CT T2a N3 M0, IIIb stadium. Tento nález nevhodný k operaci i ozařování. Podstoupila jsem 2 cykly chemoterapie gemcitabin+platidiam. Před nástupem na chemoterapii nasazen Imunobran, jádra z meruněk 50ks denně, čaj z ravioly. Chemoterapii jsem špatně snášela, proto po 2 cyklech ukončena na moji žádost. Dále jsem se začala léčit alternativní medicínou. Jezdila jsem na plazmový generátor, k tomu beru Joalisové kapky / různé druhy/. V listopadu kontrolní PET/CT, kde zjistili že se nádor stáhnul z uzlin a z pravé plíce. Nabídli mi ozařování /20x2,5gy/na 4DTC a k tomu chemoterapii v tabletách Navelbine. Nevím, zda to mám podstoupit a jak velké můžou být nežádoucí účinky. Prosím o zkušenosti někoho s podobnou léčbou a hlavně s ozařováním popřípadě užíváním výše jmenované chemoterapie. Je mi 39 let.

:idea: Založilas pro dotaz nové vlákno, příspěvek jsem Ti přesunul - poo.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: rakovina plic

Příspěvek od Slavek Krepelka »

sona loudilova píše: ... V listopadu kontrolní PET/CT, kde zjistili že se nádor stáhnul z uzlin a z pravé plíce.
Řekl bych, že zde máš odpověď na
sona loudilova píše: Nabídli mi ozařování /20x2,5gy/na 4DTC a k tomu chemoterapii v tabletách Navelbine. Nevím, zda to mám podstoupit a jak velké můžou být nežádoucí účinky. ...
Tihle tvrdí, že to je k dispozici jen injekcemi. Vinorelbine - Je jiné jméno téhož rostlinného alkaloidu.
http://chemocare.com/chemotherapy/drug- ... rD6PKzm4uc

Navelbine postranní účinky:

Ne všichni lidé trpí všemi jmenovanými postranními účinky.
Ty jsou často předvídatelné co se týče počátku a konce jejich trvání
Skoro vždy je lze potlačit a skoro vždy mizí po skončení kůry
Je mnoho možností jak je mírnit
Nemají vliv na účinnost Navelbine.

Následující postranní účiny jsou běžné u více než 30% pacientů.

a) Nízký počet krvinek. Počet vašich červených a bílých krvinek může přechodně poklesnout a to vás může vystavit vyššímu nebezpečí infekce (jiný zdroj mluví specielně o kandidě) a chudokrevnosti.
b) nevolnost a zvracení
c) svalová slabost
d) Zácpa

Následující jsou poněkud méně časté u 10-29% pacientů:

a) Bolest místa vpichu (zde se nezmňují o průseru, pokud se nepodaří Navelbin píchnout pořádně a dojde k úniku při podání do okolních tkání, ale jinde ano. Zasažené tkáně odumřou)
b) Periferní poškození nervů - necitlivost v prstech nohou a rukou která by měla být nahlášena ošetřujícímu lékaři.
c) průjem
d) ztráta vlasů
e) Snížený počet krevních destiček a zvýšená možnost krvácení.

Ne všechny postranní účinky jsou vyjmenované, některé se vyskytují u méně než 10% pacientů. Avšak vždy byste je měli hlásit jakékoliv neobvyklé pocity svému MuDru.

Nebyla shledána vyšší účinnost jednoho přípravku od druhého, ale byla shledána nižší jedovatost Navelbinu.

Nemohu najít rozumné číslo na efektivness této procedury, ale našel jsem něco v jedné porovnávací studii navelbinu s jiným přípravkem.

http://www.medscape.com/viewarticle/736332

Celkem 284 pacientů náhodně rozdělených k léčení buďto docetaxel 100 mg/m2 jednou za 3 týdny (n =1 43) nebo vinorelbine (30 mg/m2 or 35 mg/m2, podle před definovaných pravidel institucí.

"Treatment was continued until progression, intolerable toxicity, or patient withdrawal"

Studijní léčení probíhalo než:
a) se zjistilo že nepomáhá
b) se projevilo netolerovatelnou jedovatostí
c) bylo odmítnuto pacientem. (může znamenat i úmrtí pacienta )

O nějakém úspěchu léčení ani zmínka.

Co se týče ozařování, jsem si na sto procent jistý, že má na lidi stejně pozitivní účinky jako Hirošima, Nagasaki, Černobyl, Fukušima, uranové doly atp. Jinak materiálů je k proštudování hafo.
sona loudilova píše: Prosím o zkušenosti někoho s podobnou léčbou
To nejspíše není dotaz pro členy tohoto fóra, ale pro obyvatele Olšan. Mně takhle vyléčili otce během několika málo měsíců a už ho pak nikdy nic nebolelo, dokonce ho už ani nepálily plameny Strašnického krematoria. Nebylo mu ještě padesát. Jozef Zezulka ho poslal dom, že pro něj v takovém stavu nemůže nic udělat. To po tom ozařování.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

sona loudilova píše:. Prosím o zkušenosti někoho s podobnou léčbou a hlavně s ozařováním popřípadě užíváním výše jmenované chemoterapie. Je mi 39 let.
No zkušeností mám víc, než bych si přál.
Ozařování vždycky něco poškodí. Přepálené lymfatické cévy a následné kolísající otoky postižených míst, či končetin :!:
Přerušení slinných žláz, člověk je bez slin :!:
Přerušení slzných kanálků - nekonečné bolesti oka :!:
Není to strašení, jsou to fakta.
Co se týče chemošky, tak lidem bez chema jsem schopen pomoci během 2-3 měsíců k výraznému posunu k lepšímu.
Lidem s chemoškou a násobnou chemoškou trvají projevy zlepšení půl roku. To co trvá běžně 2-3 měsíce u nich trvá poctivého půl roku.
Vzhledem k tomu, že každá rakovina je i závod s časem, chemošku přímo nesnáším :mrgreen:
Nikomu v žádném případě neradím, aby na chemošku a ozářku nešel. Nejsem doktor :D
Hezké dny všem,
Batles

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

sona loudilova píše: Dále jsem se začala léčit alternativní medicínou. Jezdila jsem na plazmový generátor, k tomu beru Joalisové kapky / různé druhy/. V listopadu kontrolní PET/CT, kde zjistili že se nádor stáhnul z uzlin a z pravé plíce.
Jak ses sama přesvědčila, tak ta alternativní medicína zabírá mnohem líp, než ta doktoří. Pokud se dáš na ozařování a chemoterapii, tak s vedlejšími účinky rozhodně počítej - o těch přímých raději ani nemluvím a že je znám docela důvěrně. Teď už vím, že není radno doktorům věřit, že to, co nabízejí je opravdu jediná a nejlepší možnost, a dokonce ani to, že po jejich léčení to bude zase v pořádku.
Ve srovnání s jejich postupy jsou všechny alternativní metody, jako třeba kúra pátera Ferdy, procházka růžovým sadem - a přitom jsou daleko účinnější.
Máš tady toho na přečtení i na výběr víc než dost, tak s chutí do toho. :good:

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Magdalena

:) http://www.2012rok.sk/wp/liecitelstvo/7 ... rakovina-2
Kde je vůle, tam je cesta.

pavelv
Starší člen
Dal: 400 poděkování
Dostal: 424 poděkování

Lecba rakoviny mrkvovou stavou

Příspěvek od pavelv »

Doporucuju prolitnout a v pripade potreby zkusit lecbu rakoviny (a mozna i dalsich nemoci) pomoci odstavene mrkve, viz http://cancerisover.org/

Jen jsem ty stranky prolitnul, takze mozna to nebude uplne presne a predevsim velice zkracene. Ralph Cole mel metastazy, primarni nador na krku. Na doporuceni zname, ktera se vylecila z rakoviny vajecniku zkusil pit denne nejprve 3/4 litru mrkvove stavy a nadory se zacly zmensovat. Absolvoval pak i chemo a ozarovani a nebyl si jisty, co vlastne zpusobilo zmenseni nadoru. Tak vysadil mrkvovou stavu a stav se zacal zhorsovat. Pak zacal opet se stavou, zvysil denni davky na litr a ctvrt a stav se zacal opet velmi rychle zlepsovat a behem 2 mesicu se nadory ztratily uplne. To bylo v roce 2006 a je stale v poradku.

V listopadu 2012 podle nej nasadila mrkvovou stavu spisovatelka Ann Cameron a po 6 tydnech ji CAT vysetreni zjistilo zmenseni nadoru, a po 3 mesicich se uplne zbavila nadoru mezi plicemi. U Ann byla mrkvova stava jedinou zmenou, stravu myslim jinak nezmenila. A na tech strankach se zminuji o dalsich uspesich. Co je pozitivni, diskuze tam stale pokracuje, posledni zprava je z tohoto patku. Takze kdyby to nekoho zaujalo, asi by nebyl problem zeptat se na pripadne detaily.

Mrkvova stava je i soucasti Gersonovy terapie, lecil se s ni Norman Walker, ktery se dozil 118 (nebo 116) let, je soucasti Breussovky... Takze ta lecba na mne pusobi verohodne, Pavel

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Lecba rakoviny mrkvovou stavou

pavelv píše:Doporucuju prolitnout a v pripade potreby zkusit lecbu rakoviny (a mozna i dalsich nemoci) ....
Někdo objevil Ameriku, ale proč ne? Když jsem se tím rakem hrabal, narazil jsem na to. Mám pocit že v New Yorku (státě) to kdysi (snad koncem šedesátých let) tlačil nějaký velebníček (Rev. George H. Malkmus) a to velice úspěšně proti kde čemu, včetně raků, dlouhodobých artritíd a srdečních chorob. Založil dobročinnou a částečně svépomocnou léčebnou kliniku, kde si tu mrkev lidi sami pěstovali, měli povinnost lízt na sluníčřko aspoň na 2 hodiny denně, pokud svítilo, vypít aspoň litr mrkvovky denně (až 4l) k veganské stravě. Podle zdroje to bylo velice rychlé a účinné léčení. Jmenuje se to Halleluja Acres Ministries a vypadá to, že to ještě pořád existuje http://www.hacres.com/ a že se to dokonce rozlezlo po světě. Reverend si vyhojil raka tlustého střeva a s ním fšecko ostatní. Má tam zmínky o vyléčených cévních chorobách, závažné cukrovce a spoustě dalších chorob, mnoho z nich v kritickém stavu.

Hmm, jeden z těch, co jsem si ve skutečnosti okopl z netu, kdyby to chtělo zmizet a je toho tam na historii mrkvový šťávy hodně, včetně reverenda. Anglina.

Citace z jeho úst:
"Výsledky byly pozoruhodné. Téměř ihned se můj zdravotní stav začal lepšit. Můj nádor kompletně zmizel během necelého roku. Jednoduše se zmenšoval a zmenšoval až nebyl. To ale není vše. Také mi zmizel každý další fyzický problém, jako byly hemeroidy, hypoglycemie, závažné alergie, problémy se sinusy, vysoký krevní tlak, únava, uhry, nastuzení a chřipky a zmizel i tělesný zápach a lupy. Kompletně vyléčen!

V následujících letech, a to je mi přes 60 kdy to píšu, jsem jedinkrát nedostal bolení v krku, nenastydl a nebylo mi špatně od žaludku. Nebyl jsem jedinkrát u doktora a nepotřeboval jsem jedinnou tabletu aspirinu. Je to tak vzrušující. Ve svém věku ještě stále hraju fotbal
(spíš americké rugby) košíkovou a squash s chapci a běhám s lehkostí 5 mil (8km). Mám víc energie a větší výdrž, než když mi bylo 20."

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Příspěvek od cimirek »

Strojový překlad.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od early123 »

[/quote] Někdo objevil Ameriku, ale proč ne? [/quote]

Zdravím,liečba šťavami je dosť prebádaná,nie je to nič nového pod slnkom,dr.Walker ju opisuje pomerne presne.Okrem toho podľa netu je mrkvová šťava super učinná proti parazitom.Lenže?
Podľa informácii je účinná až od 2 l za deň a najúčinnejšia je v hladovke.
Ľudia ,ktrorí sa chcú dožiť okolo 120 rokov potrebujú piť denne okolo 3 l :laugh: a jesť len vitarianstvo.

Kto to dokáže v dnešnšj dobe? :laugh:

Zdravím Vás :hip:

dkamila
Starší člen
Dal: 523 poděkování
Dostal: 200 poděkování

Příspěvek od dkamila »

pavelv píše:Doporucuju prolitnout a v pripade potreby zkusit lecbu rakoviny (a mozna i dalsich nemoci) pomoci odstavene mrkve, viz http://cancerisover.org/ ...
Děkuji moc,vyzkoušíme.
V lednu to bude rok,co mojí mamince zjistili rakovinu tlustého střeva.Byl to šok a od té doby hledám léčbu po internetu.Poslední dobou mi umřelo hodně kamarádů a těm nebylo ani 50 let mamince mělo být 70let v dubnu a už jsem ani nedoufala,že to přežije nechtěla jsem ,aby šla na operaci měla IV stadium a meta v plicích,ale na operaci šla ,prý jí vezmou jen kousek střeva a nakonec jí vzali celé tlusté střevo,které je napojeno na konečník ,myslela jsem perfektní práce,vaječníky ,dělohu a uzliny.Po operaci stále průjmy ,proto jsme nechtěli chemo. 20kg dole za 3 týdny.Na onko jednání horší než z dobytkem ,místo pozdravu,tady nám to roste,jako houby po dešti a po 3 hod, čekaní maminku ani neprohlédla a hned ,že jde na chemo, nechtěla se s námi ani bavit,když chemo, maminka nechtěla,musela jsem podepsat,že také nesouhlasím.Kupila jsem MMS a začala jí léčit,ale ty průjmy byly hrozné a stále hubla.,tak jsem je přestala dávat.Dávala jsem jí potom i zeleninové štavy a v lékárně mi doporučili imodum to chvilku pomohlo,Na kontroly chodila po 3 měsících na onkochirurgii do září měla perfektní výsledky a to nám řekli,že už nepřijdeme v září,když nechce chemo.,Mamince zmizela cukrovka,cholesterol a tlak perfektní.Jizva se perfektně zahojila je tam,kde měla dreny se to nehojilo v září na kontrole nám mudr řekl ,že to jsou metastázy a že v prosinci nepřijde.Maminka se zhroutila,začala zvracet a zase ty hrozné průjmy,které nešly zastavit.Koupila jse,m černou mast black salve a metastázy byly do 4 týdnu pryč.Dávala jsem jí vysoké dávky vit.C,javorový sirup a jedlou sodu,dietu lněný olej a tvaroh a v 15 prosince na kontrolu přišly.Mudr. maminku nechtěl ani prohlédnout a řekl ,že je to konečná a nic jí nepomůže ani krev ani CT jí nechtěl udělat.měla jít prý na chemo.a na průjmy jí už nic nepomůže od té doby zvrací a má hrozné průjmy vím,že je to psychického původu a začala to vzdávat.Bez chemo jí davali 3 měsíce a lidé co sní byly na operaci už dávno nežijí,Na kontroly už chodit nemá.Nevím co už mám dál dělat k obvodní lékařce nechce ,za týden zhubla 7kg .Včera jsem už chtěla volat sanitu,ale prosila mě na kolenou,abych jí u sebe ještě nechala a pomohla jí,ale já už nevím jak,kdyby aspon neměla ty hrozné prujmy .Rano vyzkouším ty štavy z mrkve,ale asi to neudrží,ted lituje,že šla na tu operaci,Nevíte prosím,jak zastavit průjmy a zvracení???? děkuji moc za jakoukoliv radu

‚Když nerozumíš minulosti, nebudeš schopen porozumět ani přítomnosti nebo utvářet budoucnost.‘
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Nazdar Kamilo.
Asi to bude vypadat jako rychlokurz. Dlohokurz je ale moc dlouhý a vyčerpávající.

a) V prvé řadě se uklidni. Máš před sebou úkol a panika je to poslední, co si můžeš připustit. Jak jen tohle zvládneš, bude se Tvůj klid přenášet i na Tvou máti a je to velice důležité. Z toho co píšeš, dělá Tvá máti něco velice dobře a je z toho jasné, že chce žít. To je kritické.

Tím, že jsi přišla sem, jsi si pořídila něco, co Ti MuDři, o kterých píšeš, naprosto odepřeli a to taky odepřeli Tvé máti.
a1) Lásku a podporu od Tvých bližních, což bude hádám 100% všech lidí tady na fóru, kdo si o Tvé situaci přečtou a kteří na Vás pomyslí se soucitem, porozuměním a alespoň přáním, aby se Tvá máti vyblízala a ještě si užila mnoho let šťastného života a Ty a asi i vy s ní.
a2) Nejspíše ještě dostaneš i něco navíc od některých, o čemž se spíše mezi řádky dočteš ve vlákně Mentální Ozdrava.
a3) Naději, kterou můžete spolu se svou mátí svým konáním změnit v jistotu a to prakticky ihned. Ta změna je na vás. Jde o matčino skálopevné rozhodnutí žít, s čímž jí Ty můžeš nesmírně pomoct. Jeden veliký pomocník je také příprava jídla. Pokud je máti schopná, měla by si své jídlo připravovat sama s tím, že ji každé sousto, nebo lok, jenom prospívá a nejen že ji vyživuje, ale i léčí. Pokud ho bude připravovat kdokoliv jiný, opět velice pomůže na tohle myslet, ne to dělat jen mechanicky, nedej bože jako nějakou únavnou povinnost.
a4) Pokud si matinka dělá s čímkoliv jakékoliv starosti. zkus ji přesvědčit, že jsou absolutně zbytečné, ať již bude žít jenom jeden další den, nebo 40 let. Naopak, pomůže jí do budoucna nabídnout představy nějaké potěchy, třeba vidět jak rostou vnoučata atp. Cokoliv, co ji těší.

b) Trávící enzymy.
b1) Šťávování, specielně mrkev, ale týče se to všech zelenin a ovoce. Nechám to tedy na mrkvi, protože s tou jsem poněkud experimentoval. Syrová šťáva obsahuje mimo jiné jednak jednoduché cukry a jednak spoustu trávících enzymů, se kterými si zdravé buňky v těle, na rozdíl od nemocných a specielně rakovinných, velice dobře poradí, ba co dím, na rozdíl od rakovinných je ty zdravé využijí. Spousta z nich slouží rostlinám coby prostředek imunity proti patogenům a dovede je využít i lidské tělo. Pokud člověk mrkev nastrouhá a odstředí, jakýkoliv pokus zbylou drť uvařit je marný. Je to jak piliny. To je přesně díky tomu, že pokud je uvařena celá mrkev, tyto trávící enzymy s tou "drtí" reagují a částečně ji upravují do stravitelné formy. I v té "drti jsou pak výživné škroby, které enzymy upravily, ale nejsou nutné a jsou relativně těžce dále stravitelné. Proto se o vaření říká, že ničí enzymy a vitamíny atd. Ničí, ale pouze pro to, že vaření v podstatě předtráví tu drť. Cukry ve šťávě samozřejmě stačí na dodávání energie podle vypitého množství a nehrozí smrt vyhladověním. To proto, že tělo si své bílkoviny z odumřelých tkání a i z mrtvých patogenů dovede zase strávit a znovu použít. pokud na to má dostatek trávících enzymů. Stejně tak si je dokáže i tvořit v případě potřeby, částečně z jednoduchých cukrů. Samozřejmě zde ještě také hrají svou významnou roli vitamíny, specielně karoteny a zde se taky projevuje potřeba ultrafialového světla pro výrobu přirozeného vitamínu D. Proto je třeba se dostat co nejvíc na sluníčko. Jenže ony ty karoteny zastávají i další funkce a zdaleka ne všechny jsou známé.
b2) Absolutně nejdůležitějším trávícím enzymen v našem organizmu je kyselina chlorovodíková (HCl). Nejen, že HCl sama o sobě štěpí bílkoviny v žaludku. Ona taky slouží jako dopravník živin v krevním oběhu a tkáních. Dále, jako bezkyslíkatá kyselina zabraňuje okysličování dalších důležitých organických kyselin, z nichž je nejvýznamnější kyselina askorbová.

Zvracení může mít mnoho příčin, i psychické, ale jednou z nich je inteligence žaludku, který povětšinou rozezná, co má a co nemá pustit dál a za jakých podmínek. Rakovinné zvracení je téměř vždy způsobeno nedostatkem HCl v žaludku a velice pomůže ji v době nemoci dodávat. Absolutně není problém ji přidávat do zeleninových a ovocných šťáv těsně před požitím. Běžně lze dodat jedna až dvě kapky plné průmyslové koncentrace HCl do dvou deci šťávy, nebo vody. Vůbec není třeba se obávat, že znečištění v průmyslové HCl koupené v drogerce nějak uškodí. Při tomhle dávkování není o čem hovořit co do množství a navíc HCl tyto znečištění z těla odstraňuje. Není třeba si lámat hlavu se sháněním HCl o vysoké čistotě, ale i hodně čistá je k mání v některých lékárnách, i když obvykle v desetinové koncentraci. Detailní vysvětlení je ve vlákně HCl - základní fakta. Dodávání HCl stabilizuje žaludek, téměř vždy zastaví zvracení a obnoví chuť k jídlu. Je taky šance, že pokud nebudou do trávícího systému dodávány solidní složky jídla, přejdou i průjmy.

Vitamín C.
Je další alfou a omegou našeho zdraví. Pokud člověk hodně šťávuje, měl by ho mít dost, ale osobně bych ještě dodával trochu askorbátu hořečnatého, spíše kvůli hořčíku. Výroba je jednoduchá, stačí si pořídit kus čistého hořčíku a naložit ho do vody s tím, že se do vody přidává trocha kyseliny askorbové. Je třeba si ale naštudovat dávkování, protože tento askorbát je dost citlivý na požité množství. Jinak askorbát sodný lze umotat a použít v hodně velikých dávkách.

Panuje zde pověra, že umělý vitamín C se vzájemně ničí s MMS :ptrain: Vzájemně vyreagovává pouze kyselina askorbová s chlordioxidem. Askorbáty s ním nereagují. Navíc reakce cxhlordioxidu s kyselinou askorbovou produkuje jedinnou formu vitramínu C, která alespoň podle vědů proniká buněčnými stěnami. Tohle si dělá tělo samo, ale také se tomu dá takhle pomoct. Je však faktem, že vyreagovaný chlordioxid už nemůže zastávat jiné funkce, které v těle očividně zastává.

Vzhledem k tomu, že už samotná šťávová dieta se projevuje jako nesmírně účinnou, považoval bych ji za základ, nicméně HCl by měla zastavit zvracení a stabilizovat trávení a váhu. Aj jde přidat do šťáv glukóza v rozumném množství. Jednak eventuelně aspoň chvilkově zahání pocit hladu a jednak je to jedinný rozumný cukr, který nijak netrávíme, který tělo používá jak je a který dodává celkem okamžitě energii. Ale dobrého pomálu, živí i raka.

pavelv
Starší člen
Dal: 400 poděkování
Dostal: 424 poděkování

Příspěvek od pavelv »

dkamila píše:.....V lednu to bude rok,co mojí mamince zjistili rakovinu tlustého střeva.....
Ahoj Kamilo,

na prujmy je klasika praskove aktivni uhli, pokud koupis tablety tak rozdrtit, aby byl vetsi povrch. A jil, napriklad se prodava zeleny jil z Francie.
A na jednom webu doporucuji BIO jablecny ocet, 1-2 lzice do sklenice vody 1-3x denne. To pomaha na hodne problemu a i na prujem.
A snad Walker uvadi na prujmy i mrkvovou stavu, takze tu urcite.

Drzim palce, Pavel

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“