Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Pro neználky(potřebuji vědět.....)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Separace kovů z kontaminované zeminy
Zdravím všechny,
nevíte někdo náhodou jakým způsobem lze provés oddělení kovů a zeminy. Plavení, sedimentace, separace přes drážky proplachováním ve žlabech?
Jedná se o těžší kovy ve velmi jemném stavu.
Děkuji.
nevíte někdo náhodou jakým způsobem lze provés oddělení kovů a zeminy. Plavení, sedimentace, separace přes drážky proplachováním ve žlabech?
Děkuji.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: gratulace
Ty máš zase originální smysl pro černý humor když mne nazýváš klikařemjarda ovčák svitavy píše:Ahoj příteli. Gratuluji k nalezení zlata na tvém potoce. Vždycky jsi byl klikař ale tentokrát na čtvrtou.
Doufám, že mne příště ze svého klondike nevyženeš.....
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: gratulace
Tak tedy upřímnou soustrast k Tvému přešmátnutí - zřejmě jsi místo hnojiva rozséval po zahradě svoje po generace pracně sbírané zlaté piliny. Inu, za soumraku jsi hnojit raději neměl - je to pech.NAVAR píše:Ty máš zase originální smysl pro černý humor když mne nazýváš klikařemjarda ovčák svitavy píše:Ahoj příteli. Gratuluji k nalezení zlata na tvém potoce. Vždycky jsi byl klikař ale tentokrát na čtvrtou.
Doufám, že mne příště ze svého klondike nevyženeš.....
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: Separace kovů z kontaminované zeminy
... zkus napsat o jaké se konkrétně jedná kovy a v jaké zemině (v jakém typu) ... ... klidně i SZ ...NAVAR píše:Zdravím všechny,
Děkuji.
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
Elektrokinetické techniky pro dekontaminaci půd od těžkých kovů "in situ" jsou popsány v GB pat. 512 762, US pat. 2 831 804, a US pat. 3 956 087. V Evropě se touto problematikou zabývají holandské firmy Geokinetics a Hydroconsult B.V. (EP pat.031 174).NAVAR píše:Zdravím všechny,
Děkuji.
P.
Au.
Nech je sranda . Neviem neviem či nášmu Navarovy nejde náhodou o ,,prasličku rolnú" http://www.gjar-po.sk/studenti/informat ... licka.html . V istých kruhoch je o néj známe , že dokáže v sebe kumulovať niekolkonásobne večie množstvá zlata (Au) ako ktorákolvek iná rastlinka na zemi . Pepe
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
nu..
Ježišmarjá, já mám přesličky na louce u potoka tak dva hektary ve dvou sečích.......balíky si budu ukládat někam, kde too ovce nenajdou.....Až na to navar přijde, tak se šábnem.
Já potřebuju vědět. možná ani ne info, jako váš osobní názor. Přišel za mnou kámoš soused a naříkal, jak jsou děcka nemocné a on unavený. Ptal se mne, jestli může mít na zdraví vliv elektrické vedení nad zahradou u domu. jedná se o 110kv, od ložnice to má 30 metrů a zahrádku kolem 20 metrů. Ptám se já.... může na tuto vzdálenost dosáhnout ta léčivá schopnost elektrovedení????
A myslíte si, že to může pohnout s vitalitou či obranyschopností??Dá se to odstínit??
Já potřebuju vědět. možná ani ne info, jako váš osobní názor. Přišel za mnou kámoš soused a naříkal, jak jsou děcka nemocné a on unavený. Ptal se mne, jestli může mít na zdraví vliv elektrické vedení nad zahradou u domu. jedná se o 110kv, od ložnice to má 30 metrů a zahrádku kolem 20 metrů. Ptám se já.... může na tuto vzdálenost dosáhnout ta léčivá schopnost elektrovedení????
A myslíte si, že to může pohnout s vitalitou či obranyschopností??Dá se to odstínit??
Re: nu..
http://www.odbornecasopisy.cz/index.php ... ment=26579 . S-fové to sice popírají, ale můj názor je, že na to organismus reaguje.jarda ovčák svitavy píše:Já potřebuju vědět. možná ani ne info, jako váš osobní názor. Přišel za mnou kámoš soused a naříkal, jak jsou děcka nemocné a on unavený. Ptal se mne, jestli může mít na zdraví vliv elektrické vedení nad zahradou u domu. jedná se o 110kv, od ložnice to má 30 metrů a zahrádku kolem 20 metrů. Ptám se já.... může na tuto vzdálenost dosáhnout ta léčivá schopnost elektrovedení????
Jardo je to na dlhé vyprávanie . No aby si nepovedal že som ťa len tak odbyl , buchni sa po vačku a kúp si túto drobnú knižku http://shop.ben.cz/cz/121083-neviditelna-hrozba.aspx . Nájdeš v nej pár odpovedí na otázky súvisiace s touto problematikou . Pepejarda ovčák svitavy píše:...Ptám se já.... může na tuto vzdálenost dosáhnout ta léčivá schopnost elektrovedení????
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Pozinkovaný plech, ale ten zmení i zemské pole, které je v takové vzdálenosti už o hodne silnejší. Muj názor je, že to VVN není hlavní príčina,že za to muže spíše infekce, potrava a životní styl, prípadne špatné vetrání plastových oken, príliš nízká teplota topení a další neblahosti jako mobil dlouho u hlavy, pak slabá odolnost a roznášení pošty, stejne jako bio-atmosféra a podmínky v práci lidí, kterí patrí do uvedené rodiny.jarda ovčák svitavy píše:Jestli může mít na zdraví vliv elektrické vedení nad zahradou u domu. jedná se o 110kv, od ložnice to má 30 metrů a zahrádku kolem 20 metrů. Ptám se já.... může na tuto vzdálenost dosáhnout ta léčivá schopnost elektrovedení????A myslíte si, že to může pohnout s vitalitou či obranyschopností??Dá se to odstínit??
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
Je k půjčení v:pepe píše:Jardo je to na dlhé vyprávanie . No aby si nepovedal že som ťa len tak odbyl , buchni sa po vačku a kúp si túto drobnú knižku http://shop.ben.cz/cz/121083-neviditelna-hrozba.aspx . Nájdeš v nej pár odpovedí na otázky súvisiace s touto problematikou . Pepejarda ovčák svitavy píše:...Ptám se já.... může na tuto vzdálenost dosáhnout ta léčivá schopnost elektrovedení????
(případně v Tvé knihovně zařídí - Meziknihovní Výpůjční Služba)
http://www.kfbz.cz/katalog/zaznam.php?d ... aa3495fae8
Naposledy upravil(a) cimirek dne sob 31 říj 2009 9:29, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
A co tak zkusit orgonit?Akord píše:Pozinkovaný plech, ale ten zmení i zemské pole, které je v takové vzdálenosti už o hodne silnejší. Muj názor je, že to VVN není hlavní príčina,že za to muže spíše infekce, potrava a životní styl, prípadne špatné vetrání plastových oken, príliš nízká teplota topení a další neblahosti jako mobil dlouho u hlavy, pak slabá odolnost a roznášení pošty, stejne jako bio-atmosféra a podmínky v práci lidí, kterí patrí do uvedené rodiny.jarda ovčák svitavy píše:Jestli může mít na zdraví vliv elektrické vedení nad zahradou u domu. jedná se o 110kv, od ložnice to má 30 metrů a zahrádku kolem 20 metrů. Ptám se já.... může na tuto vzdálenost dosáhnout ta léčivá schopnost elektrovedení????A myslíte si, že to může pohnout s vitalitou či obranyschopností??Dá se to odstínit??
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Někde mám doma rýžovací pánev a dokonce i trochu vím, jak se s ní zachází. Můžu zapůjčit.NAVAR píše:Zdravím všechny,
Děkuji.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron