Zajímavé.adam.benda píše:Ten příslušný článek ohledně MEGu jsem ani nečetl, proto se tu moc přít nemůžu, ale má připomínka možnosti zcela odlišného scénáře byla spíš obecná. A byla posílená pomocí mé aktuální zkušeností z jiného vlákna zde na fóru (V-GATE). V tomto vlákně se nachází video zcela funkčního magnetického motoru. Jsem o tom přesvědčen z více důvodů. A z nějakých záhadných důvodů tam snad sám autor tvrdí, že se jedná o vtip, že se motor točí díky cívce schované v košili... ..no prostě ptákovina jak blázen. Ale to je to - tvrdí to sám autor(!). Co se musí ve skutečnosti dít, aby ten člověk takhle zahodil svůj takto závažný projekt.. Proto to mé podezření na zcela jiný scénář, které jsem si dovolil zmínit i přes to, že jsem článek ani nečetl.
Ty tam tedy vidíš zaručeně funkční magnetický motor, který se sám pohání, video samo o sobě tě přesvědčilo a fakt, že (asi) autor té legrácky pronese cosi o cívce v košili pak vnímáš jako zahození závažného projektu pod tlakem(?).
Zdaleka nepřipustíš, že jde prostě o fake, jakých je kolem nás plno (a nejen na youtube). To by bylo příliš jednoduché. Raději cosi velmi záhadného.
Což takhle nějaký román o tom, že tisíce zotročených trpaslíků nám nosí v kbelících z pekelného nitra země světlo a každé ráno jej vyženou na oblohu?
Proč věřit moc jednoduchým vysvětlením, když tajemnem se dá tak zapůsobit?