Cino, mozna na rozdil od tebe me nezajimaji teorie a krasne znejici slogany, ale prakticky overene uspesne protokoly na lecbu rakoviny. Vetsinou je opravdu ovoce a zelenina zakladem, vzdycky taky odstavena zelenina a ovoce coz je rovnez syrove, ale vetsina tech nejznamejsich protokolu tam ma i neco vareneho a radu jidel nebo doplnku co nelze zaradit mezi ovoce ani zeleninu. Airola, Schulze a Christopher ten draslikovy vyvar, spoustu bylinnych caju, kvasnice, rasy, Budwigova smes lneneho oleje a tvarohu, orechy, med, caje, kvasnice a vecer radu varenych potravin jako je proso, ryze natural, cocka, fazole, hrasek, brambory a lehce varenou zeleninu, Gerson tam ma varene polivky, brambory, zeleninu, lusteniny, Kelley a Gonzales dokonce vareny BIO vajicka..., Malkmus vareny polivky a dalsi lehce varena jidla.Cina píše:.....Co se vaří,peče ,smaží je mrtvé!!
.....Seznamte se s teoriemi o syrové stravě.
.....měli byste konzumovat výhradně syrovou, „živou" stravu, tvořenou pouze ovocem a zeleninou (saláty)....
Mozna ti ty jmena nic nerikaji, ale ti lidi a jejich postupy velmi uspesne leceji rakovinu a vetsinu dalsich nemoci. Pouzivaji hodne ovoce a zeleniny a predevsim hodne stav, ale jak jsem uvadel, i varena jidla a nejen zeleninova.
Jestlize znas nejake uspesne postupy zalozene pouze na ovoci a zeleninovych salatech, tak dej vedet. Samozrejme treba Breussovka je kompletne syrova, tedy zeleninove stavy, ale tu jsi asi nemyslel, protoze tam nejsou salaty a ovoce. Urcite je to co doporucujes obrovsky pokrok proti vepro, knedlo, zelo, ale verim, ze vyse uvedene protokoly overene na tisicich nemocnych jsou jeste ucinnejsi.
Omlouvam se, trochu jsem se rozkecal. Jen mi prislo lito, ze tu jednim sloganem smetes to co doporucuje rada kapacit, ktere asi ani neznas, a co mohlo pomoct. Myslim, ze vsechno je mnohem slozitejsi a nic neni jen cerne nebo jen bile a ze zjednoduseni typu fuj, neni to syrove nebo fuj neni to ovoce ani zelenina nebo fuj, je v tom cukr, sezere nas kandida (to jsou zas jine stranky, kde hodne bojuji proti ovoci) je nekdy silne mimo. Ale at si to kazdy zvazi sam.