Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Jednoduchá liečba rakoviny ???

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
pavelv
Starší člen
Dal: 400 poděkování
Dostal: 424 poděkování

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od pavelv »

Cina píše:.....Co se vaří,peče ,smaží je mrtvé!!
.....Seznamte se s teoriemi o syrové stravě.
.....měli byste konzumovat výhradně syrovou, „živou" stravu, tvořenou pouze ovocem a zeleninou (saláty)....
Cino, mozna na rozdil od tebe me nezajimaji teorie a krasne znejici slogany, ale prakticky overene uspesne protokoly na lecbu rakoviny. Vetsinou je opravdu ovoce a zelenina zakladem, vzdycky taky odstavena zelenina a ovoce coz je rovnez syrove, ale vetsina tech nejznamejsich protokolu tam ma i neco vareneho a radu jidel nebo doplnku co nelze zaradit mezi ovoce ani zeleninu. Airola, Schulze a Christopher ten draslikovy vyvar, spoustu bylinnych caju, kvasnice, rasy, Budwigova smes lneneho oleje a tvarohu, orechy, med, caje, kvasnice a vecer radu varenych potravin jako je proso, ryze natural, cocka, fazole, hrasek, brambory a lehce varenou zeleninu, Gerson tam ma varene polivky, brambory, zeleninu, lusteniny, Kelley a Gonzales dokonce vareny BIO vajicka..., Malkmus vareny polivky a dalsi lehce varena jidla.

Mozna ti ty jmena nic nerikaji, ale ti lidi a jejich postupy velmi uspesne leceji rakovinu a vetsinu dalsich nemoci. Pouzivaji hodne ovoce a zeleniny a predevsim hodne stav, ale jak jsem uvadel, i varena jidla a nejen zeleninova.
Jestlize znas nejake uspesne postupy zalozene pouze na ovoci a zeleninovych salatech, tak dej vedet. Samozrejme treba Breussovka je kompletne syrova, tedy zeleninove stavy, ale tu jsi asi nemyslel, protoze tam nejsou salaty a ovoce. Urcite je to co doporucujes obrovsky pokrok proti vepro, knedlo, zelo, ale verim, ze vyse uvedene protokoly overene na tisicich nemocnych jsou jeste ucinnejsi.

Omlouvam se, trochu jsem se rozkecal. Jen mi prislo lito, ze tu jednim sloganem smetes to co doporucuje rada kapacit, ktere asi ani neznas, a co mohlo pomoct. Myslim, ze vsechno je mnohem slozitejsi a nic neni jen cerne nebo jen bile a ze zjednoduseni typu fuj, neni to syrove nebo fuj neni to ovoce ani zelenina nebo fuj, je v tom cukr, sezere nas kandida (to jsou zas jine stranky, kde hodne bojuji proti ovoci) je nekdy silne mimo. Ale at si to kazdy zvazi sam.

Cina
Zasloužilý člen
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cina »

Vše začína teorií která přejde v praxi.Já začínal touto teorií před asi 30 lety co se týče stravování a dnes je to již letitá zkušenost která funguje.Nemíním nikoho přesvědčovat,to už nedělám léta.Když jsem začínal,tak mě okolí i spousta kamarádů považovala za nenormálního.Někteří už bohužel nejsou mezi námi.Když už se zminuješ o Gersonovi,tak si dovolím přiložit jednoho autora Ernst Günter,který se také o něm zminije.
-------------------------------------------------------------------------------------
:D :D :D
Gunter-Prirozena_strava.pdf
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Cina píše:Vše začína teorií která přejde v praxi.
:) Tak nám Cino snad vysvětli, podle které teorie jsi se naučil vnímat svět a chodit. Přeju Ti hodně štěstí a až to vykoumáš, požádej si o Nobelovku, on to totiž ještě pořád nikdo neví ani teoreticky.

Nikoliv Cino. Vše začíná odhodláním něco se sebou sám(a) provést. Tenhle pán s rakem http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 55#p125155, a nebyl zdaleka sám, to prakticky, nikoliv teoreticky prokázal. Zkušenosti bijí všecky teorie, které vždy následují nějaké pozorování. Tu kravinu jsi si nacucl z vědismu, který ji nasílu přijal s figurkou pitomce jménem Einstein začátkem 20tého století a od té doby je ten blud mocí mermo šířen mezi ovčanama jak Voodoo.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
dkamila
Starší člen
Dal: 523 poděkování
Dostal: 200 poděkování

Příspěvek od dkamila »

Hrozně moc Vám všem děkuji za rady,Vysadila jsem koloidní minerály a magnesii a dávala zeleninovou štavu,petrželové vývary a vývary zeleninové,koupele nohou v MMS ,jablečný ocet a sloní nohy splaskávají :D . Hrozně moc Vám děkuji moji zlatí rádci za Váš čas a rady.Nohy o 60% zmenšené :D

‚Když nerozumíš minulosti, nebudeš schopen porozumět ani přítomnosti nebo utvářet budoucnost.‘
jani
Zasloužilý člen
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Příspěvek od jani »

dkamila píše:Hrozně moc Vám všem děkuji za rady,Vysadila jsem koloidní minerály a magnesii a dávala zeleninovou štavu,petrželové vývary a vývary zeleninové,koupele nohou v MMS ,jablečný ocet a sloní nohy splaskávají :D . Hrozně moc Vám děkuji moji zlatí rádci za Váš čas a rady.Nohy o 60% zmenšené :D
Ještě by mě zajímalo, jaký má ted maminka tep, zda se snížil, děkuji a raduji se s vámi :eclap:

Cina
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cina »

Slavek Krepelka píše:
Cina píše:Vše začína teorií která přejde v praxi.
:) Tak nám Cino snad vysvětli, podle které teorie jsi se naučil vnímat svět a chodit.

V mém věku si již nemusím honit Ego,takže nemám potřebu nikomu nic vysvětlovat a vnucovat :ptrain:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ještě včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe.
:D :D :D

Edit: oprava citace - poo.

dkamila
Starší člen
Dal: 523 poděkování
Dostal: 200 poděkování

Příspěvek od dkamila »

jani píše:
dkamila píše:Hrozně moc Vám všem děkuji za rady,Vysadila jsem koloidní minerály a magnesii a dávala zeleninovou štavu,petrželové vývary a vývary zeleninové,koupele nohou v MMS ,jablečný ocet a sloní nohy splaskávají :D . Hrozně moc Vám děkuji moji zlatí rádci za Váš čas a rady.Nohy o 60% zmenšené :D
Ještě by mě zajímalo, jaký má ted maminka tep, zda se snížil, děkuji a raduji se s vámi :eclap:
TEP 75 a tlak 130/80 nevím přesně kolik má tep být,ale snad je to lepší :jump:

‚Když nerozumíš minulosti, nebudeš schopen porozumět ani přítomnosti nebo utvářet budoucnost.‘
jani
Zasloužilý člen
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Příspěvek od jani »

Tak to jsou velmi hezké hodnoty :good:
docela slušně objasněné to odněkud asi zkopčil Dědek kořenář:
( vyjímky můžou být, osobně mi občas erroruje tlakoměr a mám nízký tep, i přesto se cítím relativně dobře :-) )
http://www.dedekkorenar.cz/clanky/o-zdr ... -tepu.html

Cina
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cina »

Existuje však mnohem větší nebezpečí. A to
dokáže připravit jenom člověk - žel díky
zneužití své inteligence.
Zločinci přišli na to, že musí postupovat
mnohem chytřeji, nemají-li být smeteni jako
Hitler. Co takhle získat vaši důvěru? Stát se
vašimi přáteli? Nebo dokonce dobrodinci?
Co kdyby vám někdo tajně vyrobil problém
a potom za vámi přišel jako váš přítel a pomohl
vám problém vyřešit? Sláva našemu dobrodinci!
Nejnebezpečnější nepřítel je ten, kterému
důvěřujeme, kterému jsme zavázáni a kterému
dokonce děkujeme za to, že mu můžeme
zaplatit za vyřešení způsobených problémů.
Jak odhalit takové lidi? Jak se jim vyhnout?
To je velmi těžké a proto dnes ze všeho nejvíc
potřebujeme moudrost a informace.
Jednu velmi moudrou radu dal lidem už ve
starověku Ježíš: „Poznáte je podle ovoce.
Můžete snad z bodláků sklízet hrozny? Dobrý
strom nemůže nést špatné ovoce a špatný
strom nemůže nést dobré ovoce.“
Budeme-li sledovat výsledky a důsledky,
uvidíme pravdu.
V roce 1900 prakticky neexistovala alergie,
astma, infarkt byl téměř neznámý, rakovinu
měli 3 lidé ze 100 a cukrovku měl 1 člověk ze
760 000 lidí.
Dnes je alergiemi a astmatem postiženo víc
jak 300 milionů lidí, na infarkt umírá téměř
každý druhý člověk, rakovinu má každý 3tí
člověk a cukrovku 20 lidí ze 100.
Je to náhoda?
---------------------------------------------------------
„Pes, kterého uzdravíš, tě nikdy nekousne. To je hlavní rozdíl mezi zvířetem a člověkem.“
Mark Twain
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Cina
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cina »

Teď, když čtete tento článek, máte v těle rakovinové buňky. Má je v sobě každý člověk.

Rakovina není jen jedna. Existují stovky a tisíce druhů nadorového bujení, a proto jediný lék na rakovinu nikdy nebude objeven. Vědci objevují stále nové druhy této nemoci - a naštěstí také stále víc a stále účinnějších léků.
http://zena.centrum.cz/zdravi/novinky/c ... rom=fbLike
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
„Zdraví je dobro, o němž nevíme, dokud ho neztratíme.“
:bye: :bye: :bye:

pavelv
Starší člen

Příspěvek od pavelv »

Cina píše:...Existují stovky a tisíce druhů nadorového bujení, a proto jediný lék na rakovinu nikdy nebude objeven. Vědci objevují stále nové druhy této nemoci - a naštěstí také stále víc a stále účinnějších léků.
Nemyslis to jako vtip??? Nebo fakt tem zvastum, ze se vedci snazi najit nejaky ucinny lek opravdu veris? Proc myslis, ze se jim to stale nedari, ani u tak trivialnich nemoci jako treba astma a diabetes II, kde staci jen chvili nezrat a je to pryc? Umis si predstavit, jak rychle by dokazali zatocit s rakovinou, kdyby tim neriskovali karieru a jeste by to bylo poradne financovany? Stacil by jim google a rychle by nasli treba Simonciniho, Gersona, Rifea, Paulinga, Hamera, u nas treba Fortyna a Dolejsiho a trochu oprasili to co uz davno fungovalo.

Fascinuje me, ze kdyz nejaky politik zacne vypravet, ze chce nejak pomoct lidem, tak kazdy trouba v hospode chape, ze se jen chysta dalsi tunel. Ale bilym plastum stale 99% lidi veri a nechapou, ze treba hledani leku na rakovinu je jen divadlo. A kdyz to nejaky vedec nepochopi a fakt chce rakovinu lecit, levne a bez devastacnich vedlejsich ucinku, tak ho znemozni, nebo zavrou jako simonciniho nebo skonci jak Fortyn, ...

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Cina píše:Rakovina není jen jedna. Existují stovky a tisíce druhů nadorového bujení, a proto jediný lék na rakovinu nikdy nebude objeven.
Článek je zase typickým novinářským blábolem, který se dělá tak, že se něco málo o dané problematice někde přečte - a pak se to volně převypráví k nějakému předem chtěnému nebo dokonce zaplacenému vyznění.
K pochopení nejapnosti podobných výplodů úplně stačí si přečíst třeba Protirakovinovou kúru pátera Ferdy - je to sice jenom pár stránek, ale co slovo to perla. A jak se k tomu pan páter dostal je snadno pochopitelné z jeho životopisu.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Cina
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cina »

Dal jsem to sem úmyslně,pokud člověk bude jíst potraviny vařené a chemicky upravené nikdy nebude zdrav.Proto bude na tom vydělávat potravinářský a zdravotnický průmysl.Člověk vzešel z přírody a jako jediný potravu chemicky a tepelně upravuje.
Když budeme v ZOO krmit zvířata touto stravou tak dlouho nebudou žít.Jak jednoduché,stále budeme vymýšlet jak přírodu přečůrat. :)
-----------------------------------------------------------------------------
„Patrně jediný způsob, jak si zachovat zdraví, je jíst, co ti nechutná, pít, co se ti oškliví, a dělat, co se ti nechce.“
Mark Twain
:D

alhajda
Nový člen
Dostal: 1 poděkování

Re: Vitamin C

Příspěvek od alhajda »

pavelv
Starší člen

Příspěvek od pavelv »

Tady je film Dežo Ursinyho - O rakovine a nádeji 1991.
Zrejme je to takova klasika cs. alternativni mediciny. Sledoval jsem to ted tak asi na desetinu pozornosti, protoze jsem pri tom neco psal, takze zakladni popis radeji kopiruji:
http://www.csfd.cz/film/316278-o-rakovine-a-nadeji/ píše:Významný hudobník a menej známy režisér Dezider Ursiny zachytáva v dokumente O rakovine a nádeji pohľady a názory na túto zákernú chorobu. V dokumente sa objavia ľudia, ktorí s rakovinou bojovali a úspešne jej vzdorovali, ako aj odborníci z oblasti onkológie či alternatívnej liečby. Film sa sústredí na zachytenie možností optimálneho zvládnutia rakoviny, pričom jasne zdôrazňuje, že táto choroba nemusí v každom prípade znamenať koniec a že sa z nej človek môže vyliečiť.
Námetom pre film bola Ursinyho vlastná skúsenosť s rakovinou ústnej dutiny, ktorú mu diagnostikovali v roku 1989 a proti ktorej ťažko bojoval až do svojej smrti v roku 1995.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“