Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

gimper píše:To už je jen slovíčkaření, to jistě chápu od doby co sem začal chápat zákon o zachování energie, nicméně se moje tvrzení = tvému, jen jinak vyjádřeně
To není slovíčkaření, to je nutná přesnost ve vyjadřování se. Bez ní se nedá pořádně studovat fyzika. A abys pochopil VE, musíš té fyziky nastudovat opravdu hodně.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

gimper píše: Tak o jakých energiich se bavíme? :roll:
Já myslel, že víš, o jakých energiích se bavíme. O tepelné, mechanické, elektrické, volné a možná ještě dalších, které zatím taky neznám.

"Dum spiro spero"
Ciceron
gimper
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gimper »

Ilem píše:
gimper píše:To už je jen slovíčkaření, to jistě chápu od doby co sem začal chápat zákon o zachování energie, nicméně se moje tvrzení = tvému, jen jinak vyjádřeně
To není slovíčkaření, to je nutná přesnost ve vyjadřování se. Bez ní se nedá pořádně studovat fyzika. A abys pochopil VE, musíš té fyziky nastudovat opravdu hodně.
Tak tomu snad ani sám nevěříš, nic co se týká VE není podloženo ničím z fyziky.
Kromě toho ani jeden fyzik ti o VE neřekne nic co by se slučovalo s tvým tvrzení.
Přesnost necháme být, jde o princip, né o slova.

Jistě, energie co jsi jmenoval jsou přítomny a dokázany, volná nikoliv (není dokázaná ani podložená žádným solidním zdrojem informací...) :)

PS: Pokud je na to potřeba opravdu hodně fyziky, pak je zajisté faktem i věc, že se dá všechno fyzikou podložit, jinak by jsi jí nepotřeboval studövat, k čemu taky, když nic s toho se fyziky netýká a ke všemu jí to popírá už jen svou existencí :))

pepo.bn
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepo.bn »

Gimper , poviem to asi takto , ten kto raz pochopí rozdiel medzi otvoreným a uzavretým sistémom a to so všedkými dősledkami s tým súvisiacimi , tak ten aj pochopí o čom je volná energia a v neposlednóm rade aj o čom je zákon o zachovaní energie do dősledkou . PePo .

Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Pokud VE není podložena ničím z fyziky, přečti si třeba toto: http://www.osel.cz/index.php?clanek=1336 A kdybys opravdu četl fórum, podobných odkazůje zde víc.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

A nebo toto:

Příspěvek od Ilem »

"Dum spiro spero"
Ciceron
gimper
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gimper »

Takže temná hmota == volná energie? Wow!

PS: Chápat u mě znamená to taky umět dokázat a vypočítat, jinak můžu chápat i věci co nemají s realitou pranic společného.

Barbucha
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 61 poděkování

Re: A nebo toto:

Příspěvek od Barbucha »

Pánové, pánové, já se vám divím. Necháte se vytáčet někým kdo vytáčení lidí má jako sport. To jste ještě nepochopili? Bude v opozici za použití jakýchkoliv blábolů za každou cenu. Pokud to nemáte jako zpestření, tak je nejlépe vůbec nereagovat. Nemějte zcestnou představu že tohoto "člověka" o něčem přesvědčíte.

:bhead:

Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
Elektro
Zasloužilý člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 3 poděkování

pre Gimpera

Příspěvek od Elektro »

gimper píše: Pokud tomu tak není, rád bych viděl COKOLIV co čerpá volnou energii, rád přijedu kamkoliv, ale videa a psaný text mě nepřesvědčí.
Tak si prečítaj niečo o Testatike, alebo si pozri http://www.wanttoknow.info/methernitatestatika , alebo ich navštív a vysvetli z hľadiska dnešnej fyziky.
Majú aj svoju stránku: http://www.methernitha.com/index.html

gimper
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gimper »

Blábolů? Na mojí straně? Hehe :))
Zatím sem tu neviděl žádný příspěvek, který by mě nutil se zamyslet jestli se nemylím... (A to na něj opravdu čekám).
Rád bych věděl jak to doopravdy je, nikoho se nenasžím vytáčet, však sem zatím kladl převážně jen dotazy, vytáčet se nechá jen ten kdo chce.

Pokud by se snad našel někdo kdo bude zpochybňovat moje tvrzení nebo cokoliv jiného, podám vysvětlení, mě to problém nedělá, sme na fóru a v demokracii, každý má právo vyjádřit svůj názor na cokoliv.

http://www.gewo.cz/ve/Testatika-FED/Testatika.htm
Hehe...
I když návštěvníci jsou stále vítáni, většinu dnes zklame zjištění, že zařízení už není demonstrováno veřejnosti, takže se zdá, že taje tohoto úžasného stroje budou muset znovu odhalit jiní výzkumníci.
Proč pak asi, že... Například kvůli tomu, že to nefunguje uplně tak jak někdo píše, vlastně si může vymyslet co chce, když ten přístroj nikdo neviděl důkladně...
Taky ti můžu podobný přístroj postavit chceš?

pepo.bn
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepo.bn »

Gimper , tak skús si ešte raz prečítať ale hlavne zamyslieť sa a to prosím bez ,,dojmou'' nad tým , čo je v tom príspevku napísané :
pepo.bn píše:Gimper , poviem to asi takto , ten kto raz pochopí rozdiel medzi otvoreným a uzavretým sistémom a to so všedkými dősledkami s tým súvisiacimi , tak ten aj pochopí o čom je volná energia a v neposlednóm rade aj o čom je zákon o zachovaní energie do dősledkou . PePo .
Mimochodom , tepelné čerpadlo ,,pracuje'' tak ako ,,pracuje'' práve vďaka tejto ,,drobnosti'' a priznám sa ti , nemám pocit , že by sa na tom nedalo niečo vypočítať . PePo

Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
Peter anonymní

Příspěvek od Peter anonymní »

Ilem píše:
gimper píše: Pokud tomu tak není, rád bych viděl COKOLIV co čerpá volnou energii, rád přijedu kamkoliv, ale videa a psaný text mě nepřesvědčí.
Myslím, že zrovna tobě nikdo nic neukáže. Ty jsi tak prorežimní, že každý bude mít strach, že se brzy po tobě objeví pánové v dlouhých černých kabátech.
Ileme, nikomu kdo nevěří takový přístroj nebude ukázan z jednoduchého důvodu. Co kdyby dotyčného napadlo něco měřit na "nesprávném" místě?

gimper
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gimper »

pepo.bn píše:Gimper , tak skús si ešte raz prečítať ale hlavne zamyslieť sa a to prosím bez ,,dojmou'' nad tým , čo je v tom príspevku napísané :
pepo.bn píše:Gimper , poviem to asi takto , ten kto raz pochopí rozdiel medzi otvoreným a uzavretým sistémom a to so všedkými dősledkami s tým súvisiacimi , tak ten aj pochopí o čom je volná energia a v neposlednóm rade aj o čom je zákon o zachovaní energie do dősledkou . PePo .
Mimochodom , tepelné čerpadlo ,,pracuje'' tak ako ,,pracuje'' práve vďaka tejto ,,drobnosti'' a priznám sa ti , nemám pocit , že by sa na tom nedalo niečo vypočítať . PePo
Moc ti nerozumím.
Jak sem již napsal, tepelné čerpadlo je pouze obrácená lednička, na tom snad není co řešit, ale s volnou energii to nemá vůbec nic společného, jelikož je to zase pouze "čerpání" tepla z místa teplejšího do místa studenějšího v tom nevidím žádnou volnou energii ale energii tepelnou čerpanou za pomocí energie elektrické a taky mechanické :)))
Naposledy upravil(a) gimper dne čtv 04 zář 2008 16:08, celkem upraveno 1 x.

gimper
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gimper »

Peter anonymní píše:
Ilem píše:
Myslím, že zrovna tobě nikdo nic neukáže. Ty jsi tak prorežimní, že každý bude mít strach, že se brzy po tobě objeví pánové v dlouhých černých kabátech.
Ileme, nikomu kdo nevěří takový přístroj nebude ukázan z jednoduchého důvodu. Co kdyby dotyčného napadlo něco měřit na "nesprávném" místě?
Nebo se podíval pod stůl. :))

Peter anonymní

Příspěvek od Peter anonymní »

gimper píše: PS: Offtopic:
Tesla byl jistě velký člověk, ale pár ještě větších lidí z něj udělalo něco kým nebyl.
Těch pár co z něho udělalo to co nebyl navíc ani neví o čem ty jeho patenty jsou, nebo si je vykládá jinak. Stačí jim převzít fráze, které použil Tesla pro objasnění svých vynálezů a dát jim jiný význam.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“