Jistě, přesně takto sem to myslel, díky alespoň za tebe Petře...Peter anonymní píše:Těch pár co z něho udělalo to co nebyl navíc ani neví o čem ty jeho patenty jsou, nebo si je vykládá jinak. Stačí jim převzít fráze, které použil Tesla pro objasnění svých vynálezů a dát jim jiný význam.gimper píše: PS: Offtopic:
Tesla byl jistě velký člověk, ale pár ještě větších lidí z něj udělalo něco kým nebyl.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Ring volný-boxovárna
Pro gimper
Nedostatek věrohodné argumentace je začátek konce tohoto fóra. Všichni, kteří nemohou předložit fakta a přehledné měření se přesunou do "ilegality". Nakonec už jedno "ilegální" vlákno existuje. A můžeš hádat, kdo je jeho "vůdcem".
To bude křiku , nebo nastane mrtvolné ticho?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Re: pre Gimpera
A ešte skús prečítať toto: http://jnaudin.free.fr/cstack/index.htmgimper píše: Pokud tomu tak není, rád bych viděl COKOLIV co čerpá volnou energii, rád přijedu kamkoliv, ale videa a psaný text mě nepřesvědčí.
A podľa tvojej fyziky zdôvodni prečo je to tak. Navyše je to patentované, takže perpetuum mobile to nie je. Kde je tam zákon o zachovaní energie?
Že je něco patentováno ještě neznamá, že to dělá to co o tom někdo někde napsal...Elektro píše:A ešte skús prečítať toto: http://jnaudin.free.fr/cstack/index.htmgimper píše: Pokud tomu tak není, rád bych viděl COKOLIV co čerpá volnou energii, rád přijedu kamkoliv, ale videa a psaný text mě nepřesvědčí.
A podľa tvojej fyziky zdôvodni prečo je to tak. Navyše je to patentované, takže perpetuum mobile to nie je. Kde je tam zákon o zachovaní energie?
Nikdo jiný o tom nepíše?
Nechce se mi louskat tolik angličtiny, takže co, že to vlastně má být?
-
- Zasloužilý člen
Že je něco patentováno ještě neznamá, že to dělá to co o tom někdo někde napsal...gimper píše:
Nikdo jiný o tom nepíše?
Nechce se mi louskat tolik angličtiny, takže co, že to vlastně má být?[/quote]
Prečo si do vyhľadávača nedal C-stack
A bez angličtiny sa nezaobídeš hlavne kvôli radaru a Amíkom, ktorých tak obhajuješ.
Protože bude výsledek roven? C je programovací jazyk a Stack je zásobník, což jde k sobě.Elektro píše:Prečo si do vyhľadávača nedal C-stackgimper píše:Že je něco patentováno ještě neznamá, že to dělá to co o tom někdo někde napsal...
Nikdo jiný o tom nepíše?
Nechce se mi louskat tolik angličtiny, takže co, že to vlastně má být?
A bez angličtiny sa nezaobídeš hlavne kvôli radaru a Amíkom, ktorých tak obhajuješ.
Nikdo o tom nepíše, takže sis vlastně odpověděl sám, je to asi zase jedna z blbostí
Jinak, proč sis to napřed sám nezkusil?
Tak je to se vším tady, propagovat něco o čem nic nevím... )
A pokud sis nevšiml, tak já Amíky neobhajuju, obhajuju jenom důvod proč tady má stát radar, pleteš si věci dohromady.
PODÍVEJ SE NA OBRÁZEK Z TOHO TEXTU. NENÍ TAM NĚCO OBRÁCENĚ?Elektro píše:
A ešte skús prečítať toto: http://jnaudin.free.fr/cstack/index.htm
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
Máš tentokrát smolu. Ja som si ho vyrobil a fungoval podľa popisu. Teraz pracujem na novom a menšom ako bol ten predošlý.gimper píše: Nikdo o tom nepíše, takže sis vlastně odpověděl sám, je to asi zase jedna z blbostí
Akože neobhajuješ, keď každému čo povie o Amíkoch niečo pravdivé a proti nim, vykrikuješ, že nenávidí Američanov? Alebo máš slabú pamäť a nevieš čo si písal predtým.gimper píše: A pokud sis nevšiml, tak já Amíky neobhajuju, obhajuju jenom důvod proč tady má stát radar, pleteš si věci dohromady.
A co že to má dělat? Mimochode tobě věřím stejně jako tomu textu )Elektro píše:Máš tentokrát smolu. Ja som si ho vyrobil a fungoval podľa popisu. Teraz pracujem na novom a menšom ako bol ten predošlý.gimper píše: Nikdo o tom nepíše, takže sis vlastně odpověděl sám, je to asi zase jedna z blbostí
Akože neobhajuješ, keď každému čo povie o Amíkoch niečo pravdivé a proti nim, vykrikuješ, že nenávidí Američanov? Alebo máš slabú pamäť a nevieš čo si písal predtým.gimper píše: A pokud sis nevšiml, tak já Amíky neobhajuju, obhajuju jenom důvod proč tady má stát radar, pleteš si věci dohromady.
Nikdo tady zatím nic pravdivého neřekl, pravdu je možné podložit milej zlatej, což neučinil nikdo.
Říct o někom, že je proti Amíkům není založeno na nějaké obhajobě, to je prostě fakt, srovnej si to v hlavičce.
Re: Pro gimper
je to smutné ale s týmto prispevkom musím súhlasiť a to žialbohu v celóm rozsahu . PePoPeter anonymní píše:Nedostatek věrohodné argumentace je začátek konce tohoto fóra. Všichni, kteří nemohou předložit fakta a přehledné měření se přesunou do "ilegality". Nakonec už jedno "ilegální" vlákno existuje. A můžeš hádat, kdo je jeho "vůdcem".
Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
Pak jsi tím všecho tebou napsané právě vyhodil do koše.pepo.bn píše:je to smutné ale s týmto prispevkom musím súhlasiť a to žialbohu v celóm rozsahu . PePoPeter anonymní píše:Nedostatek věrohodné argumentace je začátek konce tohoto fóra. Všichni, kteří nemohou předložit fakta a přehledné měření se přesunou do "ilegality". Nakonec už jedno "ilegální" vlákno existuje. A můžeš hádat, kdo je jeho "vůdcem".
PePo se vyjadřuje trochu podivně, ale odlišuj jeho názory na radar (což já respektuji) a příspěvky k diskusi o technických věcech.gimper píše:Pak jsi tím všecho tebou napsané právě vyhodil do koše.pepo.bn píše:je to smutné ale s týmto prispevkom musím súhlasiť a to žialbohu v celóm rozsahu . PePoPeter anonymní píše:Nedostatek věrohodné argumentace je začátek konce tohoto fóra. Všichni, kteří nemohou předložit fakta a přehledné měření se přesunou do "ilegality". Nakonec už jedno "ilegální" vlákno existuje. A můžeš hádat, kdo je jeho "vůdcem".