... jak všichni zřejmě víte, dne 15.1.2015 vstoupila v platnost novela zákona č. 168/1999 Sb., o pojištění odpovědnosti
za újmu způsobenou provozem vozidla ... konkrétně se jedná zrušení
příspěvku do fondu nepojištěných vozidel (celosvětové unikum, zavedené pouze v ČR), vylobované to sviňárny, kterážto umožňovala účelově založené organizaci ČKP
bez dokazování viny !!! (rozuměno tím: spáchání činu) vymáhat tento nestydatý poplatek nejen i u neprovozovaných vozidel, ale dokonce i u vozidel, které dotyčný na sebe nikdy neměl nahlášené ani je nikdy nevlastnil (což umožňoje nedokonalost našich zákonů + finta, kterou zneužívá především naše ne-přizpůsobivá menšina ... pokud bude zájem, tak vysvětlím, jak to provádějí, ... stejně už je to poměrně "provařené") ...
... takže, chtělo by se zvolat:
"Sláva a budiž blahořečeni všichni zákonodárci, jenž se o tuto změnu zasloužili" ...... bohužel to však nejde, jelikož součástí novely je aj tento odstavec ...

...
... "1. Všechna soudní, vykonávací a podobná řízení ve věci příspěvku podle § 24c zákona č. 168/ /1999 Sb., o pojištění odpovědnosti z provozu vozidla, ve znění pozdějších předpisů, zahájená přede dnem nabytí účinnosti tohoto zákona se dokončí podle zákona č. 168/1999 Sb., ve znění účinném přede dnem nabytí účinnosti tohoto zákona." ... (zdroj:
http://aplikace.mvcr.cz/sbirka-zakonu/V ... =c&id=6772 ... Sb. 354/2014 na str. č. 3.)
...

... to je naprosto neskutečný !!! ...

... tak voni (to "poslanecký hovězí") zruší tuten poplatek, jelikož skrzeva celé politické spektrum téměř jednohlasně uznali, že "je nemravný, vybírán v rozporu s dobrými mravy", ale ve finiši do pozměňovací novely zakomponují takovouto kravinu !!! ... namísto toho, aby uzákonili, že rozjednaná řízení se ruší + ČKP je povinna vyplatit všechny neoprávněně vybrané peníze, vč. souvisejících nákladů !!! (pro informaci: jedná se o částku v řádu stovek milionů) ...... to je naprosto nehorázný ...

...... mno, máme to, co jsme si zvolili, ... zřejmě si to zasloužíme ...

...
... takže jmenovitě: ... "vážená" paní Jermanová, pane Zemane, Sobotko i vy všichni ostatní, kteří jste svým hlasováním dopustili schválení tohoto dalšího nehorázného paskvilu, aniž byste se přitom vůbec zamysleli na jeho zněním (teda pokud jste to vůbec četli), běžte už faááákt konečně do

...... jednou pro vždy !!! ...
... dost nasranej Anri ...
---------------------------------
nabídka: ...... pokud by někdo z vás čtoucích ještě stále čelil ČKP nebo jejich pohůnkům (tj. účelově založeným "inkasním společnostem", EOS-KSI, Transcom, atd.), nechť se s důvěrou obrátí ...... bezplatně jsem poradil a pomohl dotáhnout případy mnoha podobně postižených, dokonce i zde na foru, např. před časem Peroxidovi (počátek
http://www.wwww.upramene.cz/forum/viewt ... 08#p113308 a finál je
http://www.wwww.upramene.cz/forum/viewt ... 19#p121819 ) ... hřálo mě srdce, že jsem mu mohl pomoci a navíc jsem si pak pochutnal na vynikajícím domácím medíku, jenž mi Peroxid zaslal coby projev díku ...

...... nabídka pomoci platí i pro ty, kteří v posledních 3 letech zaplatili nehorázný "ne-obolus", vymáhaný bandou šmejdů z ČKP či pověřenými zástupci (už třeba jenom protože jste včas nezareagovali a prošvihli jste tak "zákonnou" lhůtu 30-ti dní, ve kterých jste se mohli odvolat)...... neb i tyto finance lze vymoci zpět ...

...
... mmch, jsem jedním z mála v ČR, komu se po téměř 5-ti letech + několika stáních podařilo dotáhnout soudní spor nad ČKP až do zdárného konce (byť odškodné jsem žádné nevymohl) ... rozsudek: řízení se zastavuje bez jakéhokoliv nároku ...

... (což společně s dalšími podněty mj. rovněž přispělo, že se tím konečně začali zabývat aji páni poslanci) ...
---------------------------------
PeS: ... a pokud by snad někdo netušil oč se jedná (čemuž se ani nedá věřit, neb s touto zlodějskou bandou se pravděpodobně setkal již téměř každý), nechť si potom přečte příběh
Augiášův chlév jménem Česká kancelář pojistitelů +
Augiášův chlév v ČKP podruhé a naposled ... přesně takto totiž probíhala většina případů, jako přes kopírák ... pokud hrozilo, že prohrajou soudní při, tak většinou ti hajzlové (u)cukli až na poslední chvíli, přestože celou dobu věděli, že žalovaný chybu neudělal ... až příliš se spoléhali na "neprůstřelnost zákona", ušitého jim přesně na míru ...

...
PeS2: ... nevzpomínáte náhodou, kdo před 6-ti roky vlastně prosadil tohoto zákona, který připravil desítky ne-li stovky tisíc lidí o hromadu nervů a o neuvěřitelnou hromadu peněz ...