![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
..a kolik tahle MARY stojí? Čistý chlorid draselný je pořádně drahý tuším asi 300 kč/kg jsem platil.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
To je pravda, ani u nás v lékárně je vůbec neměli, a že prý musím asi někam, kde prodávají věci pro chemiky. Ani nevěděli, kam mě poslat. Oni je prostě prý "nevedou".jarda ovčák píše:Každá lékárna ti nabídne lakmusových papírků dosyta.
Jsou i přesnější s úzkým rozpětím, ty už nejsou tak běžné. Na kyselost organismu stačí obyčejné.
Pokud ti mohu poradit, zaskoč raději do prodejny zdravé výživy a pořiď si Himalájskou sůl (bílou), která obsahuje přes 70 různých tělu potřebných minerálů a stopových prvků. Ostatní s přídavkem umělohmotného jódu, fluóru a jiných dobrot ihned vyhoď do kontejnéruHajHou píše:1/ K soli s podílem draslíku - běžně ji mívá síť prodejen Albert, která mi mmch jinak nevyhovuje, ale co už. Samože bude i v jiných hypermarketech, pro malé prodejny je to zcela určitě marginálie.
Jsi veselá kopa, to mám rádHajHou píše:2/ Dřív jsem tady kdesi zmiňoval možnosti odkyselovacích přípravků, migréna mé zákonité lakmusodohlížitelky má jasná pravidla a reaguje pouze na Tupperweinovu směs (no jeho příjmení vypsat - nemohl se jmenovat třeba Ač, Šé, Cé, El, Ac, Ba, Ič, Jo, Uc - viz http://www.rkka.cz/KVC/jmena_tajemstvi_zbavena.ppt - pořád ale lepčéší než tamtéž z druhého konce zmíněný Nasralvhrnec. V přechylování Nasralvhrnecová je už úplně teda... Takže proč se pan Tupperwein k ďasu nejmenoval například Ič??? Jaké by měl DIČ? Asi jako OSVČ podle RČ. Pardon, k věci. Podle ní - zákonitodohlížitelky - je tedy TPW směs velmi účinná a nejlepší ze zkoušených - třeba ta z DM drogerie prý slabota.
Napínavé informace by ti měl dávat stále, musíš měřit často a dobře. Hodnoty by měly být poněkud jiné, než jak uvádí Tupperwein, není vhodné být celý den nad pH 7, to pak nepracuje acidobazický píst a tělo není schopno vylučovat kyseliny. Musí se udržovat pravidelný denní průběh, který v noci a ranních hodinách klesá pod hodnotu 6,5 pH a odpoledne vystoupá nad 7,5 pH, aby večer zase klesl na 6,5 pH. Průměr všech hodnot, naměřených v průběhu daného dne, by měl vycházet co nejblíže 6,4 pH, což je ideální pH zdravého člověka a všeho živého na této planetě. Hodnoty při nichž člověk celkem spolehlivě opustí tento svět jsou při acidóze 4,3 pH a při alkalóze 9,3 pH, takže s oběma stavy opatrně.HajHou píše:3/ Měřicí papírky mi přijdou vzhledem k častosti měření a přesnosti požadovaných hodnot vcelku dostačující. Nejdřív se našinec diví a časem se tak nějak nutně určí obecně standardy, po užívání odkys. směsí a úpravě životosprávy, které už překvapit nemohou a stávají se skoro nudnou normou. Pak pohled na dříve akurátně pomočený papírek už neskýtá to potěšení a napínavé informace. Si tedy myslím a domnívám se.
vím, ale nevěděl jsem, co to udělá, tak jsem první várku nechtěl míchat. Budou ještě tři přeléčení, tak to při nich zkombinuju.Palo píše: - ten Albendazol jsi měl vzít v poledne, když jsi bral Praziquantel. Jestli máš ještě Prazi, tak udělej ještě jednu kůru a přidej tam ten Albendazol. Vzájemně se doplňují a mají větší sílu. Zvlášť to brát by byla škoda.
Jj, bylo zajímavý porovnat pár desítek až set korun za kůru proti parazitům s cenou ve statisících za léčení rakoviny. O následcích nemluvě.Palo píše: Inzulínek, chemo, ozařky - tohle je podle nich to nejlepší na motolice