Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

Luděk
Stálý člen

RE: Boxovárna

Příspěvek od Luděk »

Toto Forum je o volných energiích a jiných.Združují se zde lidé,které tato problematika zajímá,baví je a třeba i hledá.Je to vlastně klub fandů pro tyto otázky.To ostatní patří do fora Sisifos a to naše se tak nejmenuje.Zde se združují lidé,kteří hledají jak by to šlo a ne jak by to nešlo,pozitivně v tomto směru,jinak se nikdy nic nevytvoří.
To plně podepisuji...

Můj bratr má stejné názory jako gimper, a diskutovat je marné...
Ale vím že to myslí vážně a nikoho nenapadá tím že říká opačné názory než já.

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Na přemýšlení

Příspěvek od Iv »

Zajímavé čteníčko,jak se to shoduje....
http://www.matrix-2001.cz/v2/default.aspx?aid=2478
Takže se neřevnite,stejně umřete a všechny doláče,za kterými se pinožíte Vám budou.....vy víte k čemu. :epray:

Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Barbucha
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 61 poděkování

Re: Na přemýšlení

Příspěvek od Barbucha »

Iv píše:Zajímavé čteníčko,jak se to shoduje....
http://www.matrix-2001.cz/v2/default.aspx?aid=2478
Takže se neřevnite,stejně umřete a všechny doláče,za kterými se pinožíte Vám budou.....vy víte k čemu. :epray:
Já koláče nerad, radši buchty, takový ty pěkně narostlý. A krom toho, smrt je ta jediná spravedlnost na tomto světě, musíme tam všichni a nikdo neví kdy si pro něj teta zubatá přijde.

Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Je třeba se na ty krásné časy připravit. A to že umřeme? To je moc dobře, protože jedině tak selekce může pokračovat. Proto je třeba žít tak, aby nad námi ve valhale neohrnovali pysk a abychom sami ze sebe nemuseli zvracet při pohledu do zrcadla dlouhé eony věků....

Barbucha
Zasloužilý člen

Příspěvek od Barbucha »

jarda ovčák svitavy píše:Je třeba se na ty krásné časy připravit. A to že umřeme? To je moc dobře, protože jedině tak selekce může pokračovat. Proto je třeba žít tak, aby nad námi ve valhale neohrnovali pysk a abychom sami ze sebe nemuseli zvracet při pohledu do zrcadla dlouhé eony věků....
Koukám ty taky moc nepatříš do této oblasti hladových co?

Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
jarda ovčák svitavy

Až přijde bída, budu jíst jehňata jedno po druhém. Zbytek mi dá sad, zahrada a včelín. Na topení mám svůj les a další vysazuju. Dřu jako kůň a cítím se svobodný. Hladový nejsem a v dohledné době nebudu.

Barbucha
Zasloužilý člen

Příspěvek od Barbucha »

jarda ovčák svitavy píše:Až přijde bída, budu jíst jehňata jedno po druhém. Zbytek mi dá sad, zahrada a včelín. Na topení mám svůj les a další vysazuju. Dřu jako kůň a cítím se svobodný. Hladový nejsem a v dohledné době nebudu.
Hm.. To o čem mluvím, nemá nic společného s nedostatkem jídla.

jarda ovčák svitavy

Jaké nedostatky máš na mysli? Ty papírky, co víří neustále kolem?

Barbucha
Zasloužilý člen

Příspěvek od Barbucha »

jarda ovčák svitavy píše:Jaké nedostatky máš na mysli? .....
No právě nedostatky mysli. Pojmem oblast hladových východní filozofie označují převážně západní civilizaci, kde je hlad po majetku a věcném bohatství a nikoliv aby podstata lidského myšlení byla založena duchovních hodnotách. To jsem měl na mysli. Ne to jestli máš plný pupík.

jarda ovčák svitavy

Rozesmál jsi mne. Rozhodně nejsem názorový fundamentalista a už vůbe ne duchovní. Vydloubávám z každé filozofie to, co mne zaujme. Od kodexu bushido přes krásu zenu, šivu a jehovu až po tu valhalu. Nedostatky mysli......Stejně si myslím, že bez ohledu na cokoli je středem vesmíru je tak akorát naplněný žaludek. Teprve pak se člověk může zaobírat klidem mysli a rovnováhou jin a jang.Zkuste někdo opak vysvětlit dětem, zvířatům, nebo nemohoucím. Proto nevyhledávám vyznavače konkrétních hodnot, směrů, církví či sekt. Líbí se mi obyčejní nezaujatí lidé. Necítím se materialistou, i když nechodím o žebrácké holi. Každý to vidí jinak.

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Jarda O.S.

Příspěvek od Iv »

Napsals: Stejně si myslím, že bez ohledu na cokoli je středem vesmíru tak akorát naplněný žaludek.
Typická věta....
Je to Tvůj názor(zatím)a máš na něj právo,ikdyž k tomu něco připíši,neznamená to,že Ti to vyvracím.
Ano,Ty si to jehně zařízneš a sníš,Ty si zaseješ nebo zasadíš a sklidíš.Ale toto vše ti to umožňuje to Něco(s velkým N).Co když najednou přijde nějaký zlom a ikdyž budeš mít stádečko a zaseto,tak podmínky budou takové,že budeš hladový. Je to to Něco,(v tomto příkladě třeba zdraví)které ti to umožňuje.Někdy trochu dělám Astrologii(tu pravou,ne bulvárovou,která to záměrně snižuje) a musím se v Duchu pousmát,jak zejména ti movitější si zakládají na svých úspěších,čeho dosáhly.Prd dosáhli-bylo jim to umožněno,jak říkáte, určitá souhra okolností. Legrace je,že přesně vím,kdy přijde zlom a najednou jsou bez majetku a nemaj někdy i co do huby a oni stále přeci dělali to stejné a pak si stále opakují,kde jsem udělal chybu!Prd udělal chybu,on se může jen domnívat,že kdyby.....prostě souhra okolností skončila a to Něco,co je rozhodně vyšší než on sám si stále neuvědomí a hledá, kde by co sežral,užírá se,ale aby si uvědomil to Něco tam v pozadí,to ho ani nenapadne.Ber to jen jako fejetonek a třeba ........
Naposledy upravil(a) Iv dne čtv 18 zář 2008 19:00, celkem upraveno 2 x.

Barbucha
Zasloužilý člen

Příspěvek od Barbucha »

jarda ovčák svitavy píše:Rozesmál jsi mne... .
To jsem rád, protože dneska lidí kteří se umějí smát není mnoho. V každém případě asi dále i diskuzi pokračovat nebudeme. protože jinak tito vysvětlit nedovedu a i když mám pocit že oba v podstatě myslíme totéž, by další debata nic neřešila.
šus a měj se

jarda ovčák svitavy

Když si někdo zakládá na úspěchu, tak to zní velice relativně.Co to je úspěch? Pro někoho každodenní práce, šedivá realita a pro druhého říše snů. Pro někoho je nirvánou 3+1 v paneláku na jižním městě a jiný zas touží po vilce. Další ohrne nos nad oběma a lituje je, jak jsou postižení civilizací, žít v praze...... Jeden mumlá mantry, až se z něj kouří a jiný sype z rukávu evangelia jako z kulometu. Meditujeme každý jinak. Někdo vyzývá všehomíra napojen odvarem z lysohlávek nebo vlastních představ,někdo blbne s hrabičkama v zenové zahrádce, já si najdu extra voňavé místo na louce a zakouřím si něco extra voňavého. Pozoruju mraky a někdo v trekingovém oblečku hopká jako kobylka a další si odpočine na technopárty s extází na jazyku s hlavou opřenou o reprobednu. Chvála bohu, jak říkáme my , ateisti, každý jsme jiný a máme jiné žebříčky hodnot. I úspěch vidíme každý v něčem jiném. Pochybuji upřímně, že na toto forum píší lidé materiálně založení. Rvát se o koruny snad už není in, nebo mi něco v té mé izolaci uteklo? V pozadí něco určitě je, pro někoho bůh, pro jiného prozřetelnost, případně milosrdenství krista ježíše. Je třeba brát vše s nadhledem a s tolerancí, přát všem pouze to, co si přejí sami. Já tak činím neustále. Drogově závislým přeju plnou vanu heroinu, policajtům služební postup, prostitutkám zástupy šamstrů , bohabojným lidem setkání s kristem, těm co prahnou po penězích plné troky peněz,hladovým plné mísy, obézním kručení v břiše a sám sobě přeju úplně přesně to, co bych chtěl já.Jak jsem řekl, vše je relativní. A taky závidím a nestydím se za to. Tobě závidím astrologii. Rád bych věděl, co bude, jsem ovšem odkázán na vlastní domněnky opřené o zkušenosti.

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Pro Jarda O.S.

Příspěvek od Iv »

:good: :bye:

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Praktiky pro manipulaci názorů

Příspěvek od Iv »

Praktiky provokatérú,kteří mají za úkol destabilizovat nové názory jsou staré jak lidstvo samo.Taktika provokatérú:
1)Upoutat na sebe pozornost
2)Spřátelit se a vyvolat pocit důvěry,v tomto případě zdánlivé odbornosti,čerpající hlavně se zažitých pouček
3)Až se docílí pevné pozice,začít zpochybňovat názory hlavních tahounú společnosti,kterou chci zlikvidovat.
4)Pokud je provokatér si jist svou pozicí,pak nastoupí ostrá negativní kritika tahounů,jež jsou potenciálním nebezpečím pro tuto společnost.
5)Výsledek se dostaví již sám,že se celá komunita zhroutí.

Všimnite si,když jsem oznámil odchod,jaká radost byla cítit v Anonymech výše(v mém vlákně),ale oni nečítali s tím,že odkryli vlastně svůj vnitřní postoj k této komunitě a já jsem mohl pokračovat a dávat si na nějaké objekty pozor a potvrdili mou doměnku.
Iv

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“