Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Jednoduchá liečba rakoviny ???

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od sisa »

Zdeňku, napište uživateli pod nickem Batles, ten vám pomůže..

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Příspěvek od martin11 »

...náhodou jsem dnes narazil na toto...

http://zena.centrum.cz/zdravi/grafika/2 ... osition-10

...potraviny, resp. rostliny které jsou prospěšné....třeba to někomu pomůže :idea: martin11 :D

... věřím, že se " TO " povede ......
pavelv
Starší člen
Dal: 400 poděkování
Dostal: 424 poděkování

Příspěvek od pavelv »

Náhodou jsem narazil na odkaz na stránku psanou, aspoň podle fotky, dr. Elekovou, které si velice vážím. I toto http://zemejas.cz/jak-se-uzdravit-z-rak ... ych-nemoci její povídání je velice užitečné. Píše tam i o tom, co dávno vím. Že negativní postoj onkologů k nadějím na vyléčení silně ovlivní výsledek a pomůže tomu, že to opravdu dopadne špatně. Je to asi stejné, jako si představuju že působějí čarodějové někde v Africe, kdy čaroděj ukáže na zdravého člověka kostí a řekne mu, že do týdne umře a ten začne chřadnout a do týdne opravdu umře. A totéž na nás aplikuje onkologie. Místo aby se tvářili pozitivně a tím pacientovi nastartovali i placebo efekt, který může vyléčit přes 30 procent nemocných, oni svou prognozou, že to má pacient za pár, nastartují zhoršení stavu a smrt. Jejich prognózy že někomu zbývá tolik a tolik měsíců života ale platějí pouze v případě, že jim ten člověk věří a že se podle nich léčí a dodržuje i jejich stravovací doporučení, tedy jíst všechno včetně cukrů, hydrogenovaných tuků, ... "aby byl pacient silný". A přímo popírají, že je jakákoliv šance na alternativní léčbu, přestože to je tisíckrát prokázaná lež. Cituji poslední větu článku, kde vyjádrila přesně totéž
Dr. Eleková píše: Celý proces skutečné léčby začíná někdy nenápadně v okamžiku, kdy prohlédneme a odmítneme vúdú bílých plášťů a rozhodneme se jít vlastní cestou.

A ještě bych citoval úvodní odstavec a dál už je to na vás, abyste si celý ten článek sami přečetli a udělali si z něj vlastní závěry.
Dr. Eleková píše:Chcete-li se uzdravit z tzv. „nevyléčitelné nemoci“, musíte si vytvořit takový systém přesvědčení, ve kterém je to možné. Musíte si najít průvodce, kteří sdílejí vaši víru ve vyléčení. Musíte si svou víru ve vyléčení velmi pečlivě chránit. Musíte si dávat pozor, s kým se radíte, komu co říkáte. Mnoho lidí se podle mého názoru nevyléčilo prostě jen proto, že se radili na nesprávném místě. Chtěli od konvenčního lékaře radu nebo názor, který jim nebyl schopen dát. Místo toho, aby řekl, že o tom nic neví a tudíž se k tomu nebude vyjadřovat, řekne, že „to nebylo vědecky prokázáno“ nebo že to je blbost.

No, nedá mi to, ještě jeden přídavek :D
Dr. Eleková píše: Jsem někdy až šokována, s jakými nehoráznostmi chodí pacienti zejména z onkologie. Jste-li v takové situaci, uvědomte si, že onkolog je expert v jediné oblasti — jak podávat chemoterapii a jak ozařovat. Neví prakticky nic o výživě, vitamínech, antioxidantech a alternativní medicíně vůbec. Pacienty dokonce varuje před užíváním antioxidantů, aby se nenarušil účinek chemoterapie. Zajímá ho jedině, jak zlikvidovat nádor. Že se často současně zlikviduje i pacient, to je asi jedno. Znáte ten vtip: „operace se povedla, ale pacient bohužel zemřel“. Onkolog také neví, že samotný nádor není nemoc, jen projevem nemoci a příčina je někde jinde. Pokud se neodstraní příčina, nádor se vrátí. Jen menšina pacientů s rakovinou zemře na rakovinu, většina zemře na nežádoucí účinky léčby, jejich tělo to prostě nevydrží. Nebo zemřou, protože jim bylo řečeno, že v tu dobu mají zemřít. Onkologové si neuvědomují, že když vidí neúspěšné případy alternativní léčby, že se na neúspěchu mohli zásadně podílet tím, že pacientům systematicky brali naději.
Jinak to co tu píše není žádná teorie, ale velmi častá realita. Tvrzení, že není šance na vyléčení jednoduché nemoci jsem zažil i sám a pár známých to zažilo i u rakoviny, úplně stejně jak píše paní doktorka.

Jiří43
Stálý člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Příspěvek od Jiří43 »

Dobrý večer vespolek. Dovoluji se obrátit na zdejší znalce o pomoc ve věci léčení mé maminky. Mamince, které je nyní 71 let, byl (v rámci rutinního vyšetření za účelem provedení cholecystektomie) diagnostikován tumor žlučníku s metastatickým průnikem do jater a také do plic. Biopsie (z malé bulky na krku) upřesnila, že jde o adenokarcinom. Vzhledem k pokročilosti stavu ji byla onkologem nabídnuta pouze paliativní chemoterapie s prognózou dožití max. do konce (tohoto) roku.

Vzhledem k tomu, že maminka byla až dosud rel. zdravá, neužívala žádné léky a téměř do konce loňského roku ještě (fyzicky) pracovala, nehodlám se s tímto stavem jen tak smířit. Po několika poměrně dramatických rozmluvách se mi ji podařilo přesvědčit, aby navrhovanou chemoterapii prozatím odložila a vyzkoušela alter. řešení svého zdrav. problému.

Nyní tedy řeším složité dilema, kterou alter. metodu léčby, či spíše kombinaci, zvolit. Docela se mi líbí postup dr. Ptáčka z JAR. Z videa, kde dr. Ptáček svoji léčbu popisuje, však nejsou některé věci zcela jasné. Zejména to, zda vysoké dávky vit. C (20-25g) užíval denně, a jak dlouho trvala celková kůra. Totéž platí i pro peroxid vodíku (zde neuvádí ani dávky). Také mi není úplně jasná strava během léčby, zejména v 1. fázi. Pil jen čerstvě vylisované šťávy nebo i jedl ovoce a zeleninu ?

Z ostatních alter. postupů se mi celkem líbí i léčba M. Treben. Zvažuji, že bych jakýkoliv nakonec zvolený postup doplnil ještě trojčátkem.

Jak se vám moje výše nastíněné návrhy řešení jeví ? Podotýkám, že maminka poměrně kategoricky odmítá jakékoliv doporučované dlouhodobé půsty, neboť s ohledem na její věk se obává, že by to nemusela vydržet resp., že by se jí mohlo něco stát (mozk. příhoda apod.).

Děkuji za případnou pomoc..

Vlčice
Zasloužilý člen
Dal: 436 poděkování
Dostal: 281 poděkování

Příspěvek od Vlčice »

Jiří43,
vrať se o stránku zpět a zkus si přečíst návod od Josefa Kumpy - funguje to. Klíčová je Sayonara.
On nikdy netvrdil, že rakovinu vyléčí, ale vždycky její postup dokázal touto metodou zastavit. Pak už záleželo na vůli pacienta.
S čistě bylinkovou léčbou od Marie Treben mám špatné zkušenosti. Připadá mi to jako pohádky.

Přeji Vám oběma hodně víry a hodně sil

Vlčice

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Jiří43 píše:Dobrý večer vespolek. Dovoluji se obrátit na zdejší znalce o pomoc ve věci léčení mé maminky....
Tady máš seznam vláken týkajících se různých možností léčby. http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=120480#p120480 Nicméně, konečné rozhodnutí zda dále žít, či ne, je na tvé máti a zdaleka ne každý, přes veškeré ujišťování svého okolí, to skutečně chce. Pak jen psychologické a psychické metody mají šanci umožnit pozitivní výsledek jakékoliv léčby, pokud dotyčnou osobu přesvědčí. Taky nesmírně závisí na stavu pacienta a všeobecně platí, že čím je na tom fyzicky hůř, specielně čím má horší a déle trvající bolesti, tím je těžší se k jeho psychogii dostat a vrátit mu touhu žít a musí mít především pro co žít. Je třeba, aby se přestali starat o cokoliv kromě sebe a svého vyléčení, o to, jak žijou druzí, jak je zkažený svět a proč atp. V tom je nesmírně důležité i rodinné, či jakékoliv zázemí.

Jen velice málo lidí ocení, že žijeme v době silného a depresivního psychologického nátlaku. Pokud se nad sebou pozastavíme, specielně na zvyku furt čumět ať již pozorně, či nepozorně na televizi, popřípadě poslouchat radio a vůbec dávat pozornost veřejným sdělovacím prostředkům, je na snadě, že nemáme šanci si pod palbou všech možných i nemožných Jobových zvěstí přidržet dobrou náladu, i kdyby byly rodinné poměry ideální, jakože pod takovým vlivem být nemohou. Podívám-li se jen tady po fóru, pokud se ve vlákně občas nevyskytne nějaký prudič, vznikají "krvavé" spory jen tam, kde se dohadujeme o "zprávách" přepodaných veřejnými sdělovacími prostředky, které nemáme šanci si ani nějak osobně ověřit.

Další je samozřejmě osobní minulost člověka a jeho přístup ke svým životním zkušenostem, zda člověk vzpomíná a trápí se tím, co považuje za zlé a za omyly, nebo se zabývá tím, co mu kdy v životě přineslo uspokojení a radost. I to lze napravit, ale nemocný musí chtít tohle napravit a i zde lze najít účinnou pomoc. Ono to vyléčení není jen o tom fyzickém a kdo má bílou nemoc a nevidí nic, než to fyzické a v jakékoliv podobě, má šance na uzdravení velice nízké.

Přitom dobrá nálada se rovná dobré imunitě a ta se rovná zdraví.

Držím palce.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Jiří43
Stálý člen

Příspěvek od Jiří43 »

Vlčice píše:Jiří43, vrať se o stránku zpět a zkus si přečíst návod od Josefa Kumpy - funguje to. Klíčová je Sayonara. On nikdy netvrdil, že rakovinu vyléčí, ale vždycky její postup dokázal touto metodou zastavit.
Návod jsem si přečetl, ale nijak zvlášť mě neohromil. Ty znáš konkrétně nějakého onkologického pacienta s pokročilým stádiem rakoviny, který se tím způsobem vyléčil ? Ohledně toho "japonského" čaje kolují na internetu dosti rozporuplné informace a zkušenosti uživatelů, ale nikdo se ani náznakem nezmiňuje o úspěšném vyléčení rakoviny. Ten postup se mi jeví jako vcelku běžná, lehčí forma detoxikace, která však je vhodná spíše jako prevence, nikoliv jako léčba akutního, vážného stavu.

Slávek Křepelka : Pěkně jsi to napsal. Problém však je, že maminka se o alter. medicínu nikdy nezajímala, takže se sama může jen těžko kvalifikovaně rozhodnout, jakou metodu zvolit. To ani nemluvím o tom, jak je vystresovaná, takže v tom stavu (a při jejím věku) bude jen těžko prohledávat internet resp. pročítat nekonečná vlákna na nějakých fórech o alter. medicíně. Samozřejmě, že chce žít, ale potřebuje pomoc. A od toho jsem tady já. Prosím tedy o trochu realistický pohled na věc. Děkuji..

Vlčice
Zasloužilý člen
Dal: 436 poděkování
Dostal: 281 poděkování

Příspěvek od Vlčice »

Ano, Jiří43, znám jich několik včetně sebe.

Poslední z nich je mladší sestra mojí spolužačky, kterou předloni v květnu oplakávali a skoro pochovávali.
Nebylo to hned, ale krůček po krůčku se dokázala vrátit do plnohodnotného života.
U starých lidí tato pomalá metoda funguje ještě lépe. Rychlost dělení buněk s věkem klesá a čas je tedy na jejich straně.

Ohromení ještě nikoho nevyléčilo. Myslíš, že jsem sem ten návod dala jen proto, abych si honila ego nebo co si vlastně myslíš?
Poskytla jsem zde zkušenost. Svatou a fungující. Narozdíl od modlení a a aplikací "zázračných metod s okamžitým účinkem" :roll: vždycky pomohla. Nikomu ji nenutím.

Vlčice

kachna
Zasloužilý člen
Dal: 419 poděkování
Dostal: 437 poděkování

Příspěvek od kachna »

Jiří43 píše:... Prosím tedy o trochu realistický pohled na věc. ...
Ale on to realistický pohled je ;)
Jiří43, jsem taky ten případ, který zkušenostmi došel k tomu, že vše je "v hlavě". Je mi jasné, že tohle říct mamince asi nemůžeš, mohla by se i urazit. (Vím, o čem "mluvím", maminky jsou těžký případ pro nás děti, protože jsme pro ně pořád děti, které mají sice nade vše rády, ale co jim může "dítě" radit, že?;) ) Chci poradit jen to, že ať už se rozhodnete pro jakoukoliv metodu, věřte jí, a to hlavně včetně maminky. Pokud byste o metodě měli pochybnosti, ona je "zachytí" a nahlodají i její přesvědčení.
Kdyby byla ochotná zeptat se svého těla, odpovědělo by jí, z čeho nemoc vznikla. Není to nic složitého, spíš je pak těžší čištění té příčiny, ale ani to není neřešitelné. (Kdybys chtěl poradit, napiš.) Tělo pak samo zařídí zázraky. Ale pokud by jí ( nebo i tobě) tahle cesta připadla jako bláznivá a neúčinná, jděte na nějakou "fyzickou" metodu. Ale v těch odborník nejsem, můžu radit jen v té psychické. :)
Držím palce ať vše dobře dopadne!
kachna

Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Jiří43 píše:Problém však je, že maminka se o alter. medicínu nikdy nezajímala, takže se sama může jen těžko kvalifikovaně rozhodnout, jakou metodu zvolit. To ani nemluvím o tom, jak je vystresovaná, takže v tom stavu (a při jejím věku) bude jen těžko prohledávat internet resp. pročítat nekonečná vlákna na nějakých fórech o alter. medicíně. Samozřejmě, že chce žít, ale potřebuje pomoc. A od toho jsem tady já.
Správně píšeš, že pročítat nekonečná vlákna maminka nemůže. Taky správně píšeš, že od toho jsi tady Ty - jenom to oboje máš psáno jaksi odděleně, jako by to k sobě nepatřilo. Patří!
Znáš matku a tak víš, co by asi tak pro ni mohlo být přijatelné a pochopitelné, čemu by mohla věřit. Takže Tvůj úkol je teď vybrat něco, čemu uvěříš - tady máš velký problém, protože Ty na to, abys něčemu věřil, potřebuješ štos chorobopisů úspěšných vyléčení. Chorobopisy a ostatní průkazné důkazy vlastní pouze a výhradně doktoři, kteří je nevydají ani náhodou - takže tudy cesta nevede.
Další problém bude v tom, že se v této věci musíš stát pro matku autoritou a musíš se zbavit jakéhokoli náznaku "poslušného syna".
Léčebnou metodu, kterou jí vybereš, musíš prezentovat jako tu nejlepší, naprosto spolehlivou a pro ni nejvhodnější.
Velice důležité je přesvědčit ji, že toho má ještě spoustu před sebou - bav se s ní o tom, co všechno ještě budete dělat a na co ji potřebuješ - je nutné, aby měla nějakou představu své budoucnosti. Nejhorší je představa, že "sice bude žít delší dobu, ale jenom proto aby byla sama a všem zbytečná nebo dokonce na obtíž".

Osobně preferuji "Protirakovinovou kúru pátera Ferdy", která je spolehlivá, komplexní a celkem snadno pochopitelná.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Jiří43 píše:... Dovoluji se obrátit na zdejší znalce o pomoc ve věci léčení mé maminky.....
To je sice hezké, že bereš záchranu maminky do svých rukou, ale jestliže ona alternativě vnitřně nevěří, těžko jí alternativa pomůže, protože její postoj k léčbě to bude negovat. Psychicky. A psychika je pro léčbu nejdůležitější. Nepomohou jí ani stoprocentně ověřené způsoby vyléčení, jestli léčbě nebude věřit ONA. Možná, že Tě poslechne, ale její vnitřní postoj bude léčbu hatit. Může to dopadnout tak, že podvědomě bude očekávat neúspěch, a když se, přesně podle jejího očekávání dostaví (jak jinak!) může Ti říct – vidíš, já jsem to věděla, že mi alternativa nepomůže, kdybych Tě neposlechla, ještě jsem mohla žít. A Ty se budeš do konce svého života cítit její smrtí vinen.

Moje rada: pozjišťuj a nabídni mamince různé varianty léčení, včetně chemoterapie!, jejich pozitiva i negativa (prostě informace) a nechej ji, ať si sama vybere způsob, jak se chce léčit - taková léčba pro ni bude nejvhodnější.
Potom zapomeň, že existují další alternativy a oba se pro vybranou léčbu „zapalte“, přesně ji dodržujte a očekávejte vyléčení – je velká šance, že se dočkáte.

Přeji vám hodně úspěchů v léčbě :good: .
Hanka.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Jiří43
Stálý člen

Příspěvek od Jiří43 »

Jak už jsem napsal výše, měl jsem s maminkou několik otevřených rozhovorů, kde jsem jí vše vysvětlil. Vzhledem k tomu, že mi na rakovinu zemřel otec a strýc (a spousta známých), tak má vcelku jasno, jaké jsou v tomto směru možnosti naší vyspělé medicíny. Ostatně ošetřující onkolog se zachoval poměrně korektně, neboť ji na nemožnost vy-léčení standartními metodami jasně upozornil.

Co je problém, že máma, ač (ještě donedávna) docela odolná, rel. zdravá (a tvrdá) žena, teď propadá pesimismu, že jí není - jakkoliv - pomoci. Alter. medicíně moc nevěří, ale spíše z důvodu, že ji nikdy nezkusila. Já se pokouším, zatím však ne moc úspěšně, tuto její skepsi zlomit. Nabídnul jsem jí (a to samozřejmě zcela vážně), že pro léčbu nutnou dietu s vyloučením masa a sacharidů (etc..) s ní klidně budu držet také, ale nemělo to nějaký výraznější efekt.

Dnes jsem byl nakoupit nějaké byliny ve svém oblíbeném obchůdku se zdravou výživou (další jsem objednal na netu) a zítra zahájím proces, který jsem pracovně nazval rakovina rakoviny aneb zmutované buňky třeste se. Jak už jsem předeslal výše, docela se mi líbí metoda dr. Ptáčka, kterou jsem mírně modifikoval. Pokud jde o finan. prostředky, tak i když nejsem zrovna manažer ČEZu, nějaké mám a hodlám je do máminy léčby investovat. Infuzní Vitamin C budu ovšem velmi pravděpodobně kupovat v SRN, nikoliv zde. To se týká i některých dalších doplňků, které bych evtl. při léčbě použil. Jsem zvědav, jak to dopadne. Nějaký vnitřní hlas mi říká, že by to snad mohlo i vyjít. Držte mi palce..

dkamila
Starší člen
Dal: 523 poděkování
Dostal: 200 poděkování

Příspěvek od dkamila »

Jiří43 moc držím palečky mamince a hlavně tebe,aby se maminka uzdravila co nejdříve .Já ti radit z léčbou nemohu,ale jen z vlastní zkušenosti vím,jak to budeš mít těžké :( .Maminky jsou paličaté a nechtějí si nechat radit,nebo něco přikazovat .Nenech jí zhubnout,jakmile začne hubnout bude mít strach a přejídat se :( ,začne být zlá,ale nemůže za to ona,ale nemoc a strach i když si to nebude připouštět,stejně na nemoc bude myslet .Psychika nedovolí léčit tělo :( .Nech jí jíst vše na co má chut alespoň ze začátku ,ale dávej jí Vit. C 1000mg http://vitaminc.wz.cz/ ,koloidní minerály http://js3.sweb.cz/a/lekari.htm ,Mumio ,Každý den štávy z ovoce a zeleniny kup odšťavovač. Ovoce i zeleninu ,jakmile jí nemáš z vlastní zahrádky vlož na chvilku do vody s octem zbaví se chemikálií http://www.badatel.net/rakovina-prva-pomoc/ ,HCL http://www.badatel.net/hcl-zaludocna-ky ... ysetrenie/ .Vše zkoušej pomalu a postupně.Dělej jí ricinový zábaly http://medium.mysteria.cz/text_scr/2003 ... zabaly.htm a hlavní věc je hořčík http://vyzivujicitradice.cz/tag/horciko ... #&panel1-1. Já zkoušela vše možné i nemožné,ale bohužel po roce mi zemřela i když jí dávali 2 měsíce života,tak jsem jí ho doufám prodloužila bez chemo, a bolestí nebrala žádné morfium a celou dobu byla doma s rodinou 1 nádor jí praskl a dostala otravu krve i když pro mamku byla horší léčba neměla tlusté střevo a syndrom krátkého střeva,to je stále průjmy,všude metastázy na břiše i v břiše v plicích.Já jí dávala MMS,MMS2,které pak nechěla,koloidní stříbro,po tom prý měla bolesti,také nechtěla http://www.kcrulc.cz/cz/clanky/44-stibr ... bakteriemi .Koupila papírky a měřila PH moči,dávala javorový sirup s jedlou sodou,mrkvové štavy.Tvaroh s lněným olejem.Je pravda,že do měsíce byla bez léku na cukrovku ,cholesterol i tlak výsledky měla perfektní,ale nic na plat,když jí bylo dobře nechtěla nic brát a začalo přejídání,pak jí bylo zase zle,tak chvilku zase vše brala. Fenixovi slzy jsem jí měla dát jako první po nich přestala mít průjmy a úplně se zlepšila psychika koupila jsem jí i čípky,ale ty nechtěla :( Viděla jsem,jak boule postupně mizí a měla radost,ale ne dlouho :(,proto je dobré čistit i játra pít čaj s ostropestřce a brát chlorellu a hlavně věřit,že se uzdraví,nebo dělat,že je zdravá a tak sní jednat :bye:

‚Když nerozumíš minulosti, nebudeš schopen porozumět ani přítomnosti nebo utvářet budoucnost.‘
Milenium
Stálý člen
Dal: 53 poděkování
Dostal: 157 poděkování

Příspěvek od Milenium »

Ještě je další úhel pohledu na nemoc a smrt, odlišný od toho obecně běžného.
Pokud je člověk tvořen kromě hmotného těla i duší a duchem, které po smrti hmotného těla trvají dále a oživují další nově se rodící tělo (reinkarnace) a to vše se děje z důvodu vývoje oněch nehmatatelných složek člověka lze na nemoc a i na smrt pohlížet jinak. Pak je přijmout smrt jako nedílnou součást procesu - zrození , život a smrt fyzického těla celkem lehké. Život jak jej vnímáme je trenažérem a duše skrze smysli a psychiku lidského těla zažívá a čerpá vjemy a zkušenosti čímž se stává dokonalejší a moudřejší. Pokud se člověk dokáže vymanit ze systému hmota-spotřeba-co zatím obsáhla věda-ateismus, pochopí, že ho ovládají zejména strachy a ego. Takový člověk se přestane bát a nelze ho již zcela ovládat. Bude moci správně přijmout nemoc která mu přišla říci, že dlouho něco dělal nesprávně, že nemoc není nepřítel se kterým se má skrze strach a doktory bojovat. Nemoc se musí s pokorou přijmout, ponaučit se z ní a změnit své chování. Pokud toto ve vědomí nemocného neproběhne, nepřinese jakékoli léčení kýžený dlouhodobý efekt, případně se nemoc po čase vrátí, protože nebyly odstraněný příčiny. Rakovinný nádor není nemoc, je to pouze fyzicky hmatatelný následek, stejně jako lupenka nebo vřed.
Strach velmi silně ovlivňuje energetické a chemické pochody ve hmotném těle a zásadně jde proti samouzdravovacím mechanismům které má každé stvoření. Tyto mechanismy jsou od toho co tomu tady všemu dalo vzniknout. Ne, není to překlep, kdybych napsal „toho kdo“ směřoval bych to ke koncepci boha-osoby jak si ho představovali lidé v dřívějších dobách. Takže já vidím jako klíčové mít víru v něco co člověka a vše ostatní přesahuje. V něco, za hranicí naší představivosti, co si řeklo a stvořilo vše co je, a to tak, že dokonale. Mít víru v hluboký smysl všeho co nás v životě potká, tedy i to co se z klasického lidského pohledu jeví jako nepříjemné nebo dokonce hrozné je velmi osvobozující.
Když to shrnu, pokud se člověk smíří s osudem řízeným vyšším záměrem a dokáže se přestat bát smrti, je to nejlepší začátek cesty k možnému případnému uzdravení. Nebude se totiž programovat zhoubnýma myšlenkama a ničit se strachem. V takovém případě na otázku jak se máš odpoví: je přesně tak jak má být.
To jestli daný jedinec dokáže svou mysl takto změnit bude záležet na stupni jeho celkového duchovního vývoje (kolika životy již prošel) Takže mnoho lidí bude cítit, že tohle není pro ně, nebudou schopni přijmout, že by to tak mohlo být a budou pokračovat ve stávajícím chápání života a světa.

Souzním s tím co napsala výše kachna:
„ Chci poradit jen to, že ať už se rozhodnete pro jakoukoliv metodu, věřte jí, a to hlavně včetně maminky. Pokud byste o metodě měli pochybnosti, ona je "zachytí" a nahlodají i její přesvědčení.“
a hanka:
„Moje rada: pozjišťuj a nabídni mamince různé varianty léčení, včetně chemoterapie!, jejich pozitiva i negativa (prostě informace) a nechej ji, ať si sama vybere způsob, jak se chce léčit - taková léčba pro ni bude nejvhodnější.
Potom zapomeň, že existují další alternativy a oba se pro vybranou léčbu „zapalte“, přesně ji dodržujte a očekávejte vyléčení – je velká šance, že se dočkáte.“

Jinak v předchozích radách nalézám v celku snad vše co bych viděl jako prospěšné v hmotné rovině posílení těla.
Takže to shrnu: zdravou stravou, se silným zastoupením syrové rostlinné stravy (zelenina, ovoce, semena, nezkažené ořechy), dělenou stravu (nejíst bílkoviny se sacharidy v jednom jídle, tělo s tím má potíže, to znamená maso, vejce s rýží, brambory, obilovinami, ale kombinovat bílkoviny jen se zeleninou) vynechání veškerého lepku (běžné obiloviny, mouka), cukr, mléko, ztužené i neztužené rostlinné tuky kromě velmi prospěšného za studena lisovaného oleje olivového, kokosového a lněného-ten koupit čerství zde : http://www.agro-el.cz/eshop/lneny-olej/ a používat ho v syrné patlanici http://nechci-cukrovku.cz/index.php/23- ... -patlanina, důležité omega 3 dále dodá z nejčistějšího živočišného zdroje oleje z krillu, nejlepší bude: http://www.prirodnilekarna.cz/eshop-kri ... -olej.html
V menší míře kvalitní neslazené kysané mléčné výrobky, nejlépe domácí kefír z Tibetské houby, a domácí či BIO vejce a maso - vařit, nesmažit, negrilovat. Doplnit probiotika do tlustého střeva : http://zacpa.heureka.cz/swiss-laktobacily-5-cps-60/
Pokud se chleba nedovede nahradit namáčenou světlou, netermicky loupanou pohankou tak z něj odkrojit kůrku, která obsahuje karcinogeny stejně jako vše pražené (káva, kakao-čokoláda, pražené ořechy)
Přiměřený pohyb-dlouhé procházky na čerstvém vzduchu v přírodě, slunce-vitamín D3! nyní přes zimu doplnit http://kosti.heureka.cz/swiss-vitamin-d ... 90-tablet/

Přeji moudrost všem, kteří jí hledají
Hořký život dortíkem neosladíš.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Milenium píše: ... Jinak v předchozích radách nalézám v celku snad vše co bych viděl jako prospěšné v hmotné rovině posílení těla. ...
Proti první části nemám námitek, avšak u druhé části je to dle mne poněkud jinak. :) Šimek - Grossman: "Obézní člověk musí hodně jíst, aby bylo tělo silné a mohlo se obezitě bránit."

Podstatou vyléčení se z téměř čehokoliv je nikoliv v tom, co do sebe člověk dostane, ale v tom, co dostane ze sebe. Příkladů je spousta a mezi nejúčinnější metody patří tkzv. hladovka, nebo jinak půst. Problém s nimi není fyzický, ale mentální. Z osobní zkušenosti vím, že si člověk může nastavit v hlavě průběh období "nejedení", kterýžto termín preferuji, anžto se slovem "hladovka", a do značné míry i se slovem "půst" máme spojeno příliš mnoho velice negativních představ, které pak mají zásadní vliv na fyzický průběh nejedení a drtivou většinou mizerii, pokud člověk vůbec překoná nechuť se té tradované mizérii vystavit. Netvrdím, že to mentální nastavení dokáže každý, ale určitě do dokáže mnoho lidí, pokud o tom ví a nejen si poručí, ale i se poslechne.

Co se týče nejedení, jedním z praktických poradců je pan Šlár, který uvádí, že například vyléčení leukemie je otázkou cca 3 týdnů. Ta je prý nejsnazší. Jeho půst není jedinným aspektem léčby, patří k tomu i pití destilované vody a dříve močové, nyní prý MMS zábaly nohou na noc a možná i další. Je to přeci jen už cca 5 let, co jsem se dle něj zařídil i když nešlo o raka a on se určitě dále naučil. Bohužel tenkrát minul mentální aspekt přípravy pacienta a tato hladovka pro mne byla skutečný "očistec". Teprve když jsem se dopátral mentální stránky našeho já a čeho všeho jsme většina z nás schopni, prošel jsem si další dlouhodobější nejedení s tím, že jsem si určil, jak bude probíhat. Vyšlo to velice dobře a napříště ještě trochu jinak a lépe.

To vše neznamená, že různé potraviny a doplňky nám nemohou udělat velice dobře, ale vždy jde o to, co si od nich slibujeme a jak silně. Konec konců existují i velice účinné metody léčení raka a dalších nemocí na striktně živočišných dietách, tedy pouze maso a živočišné tuky. Osobně bych se přiklonil k velice intuitivní a pozorovací metodě popsané Francisem Chichestrem,
Slavek Krepelka píše: Chichester, rakem sežraný plíce, Mudři že prej 6 neděl života s operací jeden a půl plíce ven a nebo 14 dní bez zákroku. Vyblízal se kompletně během něco přes rok na vodě a maximálně krající chleba (anglické vaty) denně, pokud se nepostil úplně. Umřel po dalších 25ti letech.
kterou mu předepsala manželka: "Dělej jen to, co Ti dělá dobře!" Nenutila ho nic, ani jíst, ani pít, akorát ho odvlekla z města na vesnici na zdravý vzduch a nechala ho, ať se zařídí. Z její rady mu velice brzy vyšla jeho vlastní metoda, dostatečně brzy na to, aby se vykurýroval. Mimo své chlebové (pil jen vodu ze studny) diety chodil každý den, jak jen byl schopen, na procházky po kraji jak jen dlouho se cítil, aby se nevyčerpal. Zde se také projevila moudrost Sheily, Chichestrovy druhé ženy, v jejím nezasahování do jeho "cesty", kromě původního nakopnutí, kdy mu vysvětlila, že jestli si má František projít 6 neděl pooperačního utrpení, nebo 14 dní mizerie bez toho, oboje strávené ve špitále, může zrovna tak jít dom a buďto umřít, nebo taky ne. V tom bych viděl důležitost rodinného zázemí.

Pokud tedy chceme, přesně jak říká Hanka i Kachna, a uvěříme, nebo se rozhodneme a zařídíme se, je celkem jedno jak se živíme a co do sebe cpeme. Očista a uzdravení však znamená především ven, ne dovnitř. Nejhorší je do sebe v krizovce začít zmateně cpát kde co, bez jakékoliv víry a očekávání a zkoušet co zabere, jenom proto, že to někdo doporučil, a že těch expertů je a kde kdo tvrdí něco jiného. To je totiž hlavní příznak Bílé Nemoci, i když se nutně nevztahuje na bílý plášť, který zasazuje zmatek do hlavy pacienta a naděje na vyléčení se rozplývají. Bez mentálního pokroku to nejde a když už je člověk v tom, může si zařídít i to prakticky nejjednodušší, nejedení, či téměř nejedení, bez "klasických" postranních účinků.

S laskavým pozdravem, Slávek

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“