Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Disociace vody
To Gewo
Gewo, bingo.... Uz si to sice uverejnil predtym, ale ked sa pozries na tie prve dva obrazky trojrozmerne,dava to zmysel.Uhadnut kov nie je problem tusim ze aj Ty vies co to je. Napatie sa da vypocitat,ale taktiez odlaborovat. Davam Ti bod.
(Hlboko sa ospravedlnujem,nebolo to naschval, ale "ve spechu "som klikol na cervenu takze aby to bolo O.K. musim Ti pridat v casovom limite 2).
Uprimne,skutocne velmi dobry separator plynov.Dakujem.Nobody.
(Hlboko sa ospravedlnujem,nebolo to naschval, ale "ve spechu "som klikol na cervenu takze aby to bolo O.K. musim Ti pridat v casovom limite 2).
Uprimne,skutocne velmi dobry separator plynov.Dakujem.Nobody.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: Nó.....
Peter píše:gewo píše:JE!Mim píše:Ale vo....vo...vo...vo...votom to neni.
Hlavní je začít
... to je dost, žes to pochopil ... hlavně si při tom neuřízni palec, ... abys pak měl co dávat nahoru ... ... A.
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nó.....
Ano. Můžeš to slisovat a udělej tomu rámeček ze stejného materiálu s konektorem na připojení. Ale natři ho zvenčí epoxidem nebo asfaltem...Peter píše: Hlavní je začít
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Jsem opravdu nadšen!
Jak se zdá, všichni do jednoho pochopili, přestali trápit myši a vrhli se do bastlení. Přiznám se, že tohle jsem nečekal...
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: taky sem nadsen
Mám pocit, že se fórum roztrhlo na čtyři skupiny – na JOE CELLaře, na myšoidníky, na trápiče elektrod a na nicnedělákyLUKE píše:tady uz dlouho nikdo nedal zadnej prispěvek asi uz všichni vi co a jak
Já patřím do první, druhé a zatím částečně i do poslední, bo se čeká na dekly a než brácha uvolní skleněnej bejvák pro myšoida...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: taky sem nadsen
... eště ti v tom výčtu schází jedinci označovaní jako "plasmoidi" ...Palo píše:Mám pocit, že se fórum roztrhlo na čtyři skupiny – na JOE CELLaře, na myšoidníky, na trápiče elektrod a na nicnedělákyLUKE píše:tady uz dlouho nikdo nedal zadnej prispěvek asi uz všichni vi co a jak
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Děrované nerezové plechy....
Odkaz na stránky....Pro optimální plošné elektrody...
http://www.bogner.cz/?cat=163
a ještě jeden
http://www.perfolinea.cz/index.php?lang ... _formatove
http://www.bogner.cz/?cat=163
a ještě jeden
http://www.perfolinea.cz/index.php?lang ... _formatove
Však ono to půjde!!!
- Mim
- Zasloužilý člen
Disociace vody.....
Dávám to ještě sem, abyste to našli: ( V Ivanově vlákně je to mírně OT)
Zapojení s mechanickým přerušením VN opravdu funkční...
Trochu jsem jen pozměnil ještě rozestavení elektrod....
Ve svém posledním vyvíječi mám elektrody horizontálně, všechny a perforované. Bipolární sekce jsou stále po pěti, proložené plastikovou mřížkou (ochrana stromků proti okusu) VN elektrody jsou hliníkové, rovněž perforované. Takhle to opravdu funguje parádně....V dolní části elyzeru je cca dvoucentimetrové odkaliště, tvořené plastovou rohoží...cívky musí být dvě....a to je všechno přátelé......Mim
Zapojení s mechanickým přerušením VN opravdu funkční...
Trochu jsem jen pozměnil ještě rozestavení elektrod....
Ve svém posledním vyvíječi mám elektrody horizontálně, všechny a perforované. Bipolární sekce jsou stále po pěti, proložené plastikovou mřížkou (ochrana stromků proti okusu) VN elektrody jsou hliníkové, rovněž perforované. Takhle to opravdu funguje parádně....V dolní části elyzeru je cca dvoucentimetrové odkaliště, tvořené plastovou rohoží...cívky musí být dvě....a to je všechno přátelé......Mim
Však ono to půjde!!!
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pro všechny
Tak kdo z vás si dá za úkol navrhnout a odzkoušet náhradu za mechanický přerušovač?Hergot,maingott,nehlaste se všichni,ale jinak jsem rád taky že konečně jste něco začali "mastit"
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pro všechny
Za to náhrada neexistuje. Problém se jmenuje "závěrné napětí"...Iv píše:Tak kdo z vás si dá za úkol navrhnout a odzkoušet náhradu za mechanický přerušovač?Hergot,maingott,nehlaste se všichni,ale jinak jsem rád taky že konečně jste něco začali "mastit"
Solid state součástky mají svá omezení.
- Mim
- Zasloužilý člen
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nezlob,jestli se naštvu a budu mít čas,tak ti dokážu,že to jde nahradit!Možná.gewo píše:Za to náhrada neexistuje. Problém se jmenuje "závěrné napětí"...Iv píše:Tak kdo z vás si dá za úkol navrhnout a odzkoušet náhradu za mechanický přerušovač?Hergot,maingott,nehlaste se všichni,ale jinak jsem rád taky že konečně jste něco začali "mastit"
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
A bude se to lišit podobně jako Lodgeho cívka od Teslova speciálního transformátoru..Iv píše:Nezlob,jestli se naštvu a budu mít čas,tak ti dokážu,že to jde nahradit!Možná.gewo píše:Za to náhrada neexistuje. Problém se jmenuje "závěrné napětí"...Iv píše:Tak kdo z vás si dá za úkol navrhnout a odzkoušet náhradu za mechanický přerušovač?Hergot,maingott,nehlaste se všichni,ale jinak jsem rád taky že konečně jste něco začali "mastit"
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
náhrada rozdělovače
chlapi, už to zde jednou bylo, nechcete se mrknout na to schéma od DD jestli to náhodou neřeší ten náš problém?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.