Maroši, nemůžu mluvit za ostatní, ale já absolutně nestíhám sledovat tvoji novou stopu v bludiští jaderných fůzí. Mne jsi absolutně a úplně zaměstnal sledováním stopy Rendyho Millse s jeho hydrinem nejméně pro příštích 10 let a zasloužil jsi se, že na mém piedestálu velikánů, kteří se v posledním roce přičinili o můj rozvoj poznání ve fyzice, se skvěji jména:maroš píše:...... polywell dolaďuje s fúziou D+D->3He +n. ale nie som si istý či dasiahnu fúziu B+p->3x4He pri dosť dobrom výkone, pretože energia tejto fúzie je obrovská, prakticky sa môže dosiahnuť len urýchlením iónov B a p oproti sebe v elektromagnetickom poly tak aby óny a protóny sa zrazili velikou energiou. dokázané to bolo len v laboratóriu ale výsledky boli mizivé vytvorilo sa len niekoľko alfa častíc.
Fleischmann-Pons, Rendy Milles, Andrea Rossi a Maroš.
A to mám ještě tajného favorita před všemi čtyřmi, ale o tom až někdy hóódně příště.
Sorry Maroši, že jen „bramborová“ ale uznej, že před ty tři jsem tě postavit nemohl. Budiž ti ale útěchou, že hluboko, opakuji hluboko za tebou u mne letos končí daleko zvučnější jména fyziků, keří mohli pro nás všechny udělat daleko více než ty.
Já vím, že někde v hlubokém vesmíru si nad tím, co teď říkám právě někdo vyráží mozek tlučením pěsti do čela ale věř, že E_mana můžeš podezřívat z omylu ale nikdy ne z toho, že to co říká nemyslí poctivě.
Zklamáním jsou u mne poslední diskuse s tvůrcem E_catu Rossim, který nepozorovaně přechází od testování původních E-catů pro domácnost k testování E-catů určených pro velké odběratele a velké energetické celky s tím, že tam lze zajistit bezpečnost kvalifikovanou obsluhou. Tak v tomhle směru by mohl být příští rok velmi zajímavý.
No abych to shrnul.
Amerika si pomůže vytištěním dalších bilionů $$, těm v Praze pomůže kníže a my ostatní si musíme pomoct jak umíme nejlépe sami. Věřte ale, že je to možné a že jak tady někdo říká: “Ono se to povede”.