Jak tak koukám, tak toto téma stagnuje. Pokusím se ho oživit dotazem. Když v tom kolečku budou běhat krysy, byde to krysoidní elektrárna? Jaký bude mít výkon?
V zásadě by to možné bylo, stejně jako třeba potkanoidní elektrárna. Musíme ale vycházet z toho, že jak krysy, tak i potkani jsou druhy myší a v praxi se stává, že jsou stejně mezi sebou zaměňováni, proto se vžil univerzální název "myšoidní" s tím, že pokud se jedná o krysí elektrárnu, má přidáno v názvu rattus rattus, tedy celý název je myšoidní rattus rattus kraftwerk, obdobně pak potkaní elektrárna je myšoidní rattus norvegicus kraftwerk. Elektrárny se rozlišují i podle vstupních surovin, které potřebují jejich zaměstnanci k životu. To znamená, že klasická myšoidní elektrárna má jako vstupní surovinu obiloviny, elektrárna s vyšším výkonem myšoidní rattus norvegicus krafrwerk naopak vyžaduje maso, nejlépe mírně nahnilé, to mají její zaměstnanci nejraději, bylo to ověřeno dlouholetým výzkumem a nespočetnými pokusy.
Myšoidní energetika je na prudkém vzestupu, ve výhledu cca 10roků zcela nahradí klasické tepelné elektrárny.
Rád bych toto vlákno oživil o nástin výroby pruhované enrgie. Věznice jsou přecpané k prasknutí "pruhovanými krysami" a absence práce na ně působí velmi nevýchovně. Současná technologie fitcenter umožňuje efektivní výrobu elektřiny, takže bych to viděl na tři směny, popřípadě pro večerní špičku posílenou směnu. Věznice by byly aspoň částečně soběstačné v osvětlení. (záložní zdroj by byl nutný. Flákači by neměli čas na blbosti. A proto, že je ve zdravém těle zdravý duch, mnozí by se z toho flákání po věznicích v zimním období vyléčili a už by tam víckrát nepřišli
Je to revoluční myšlenka. V tomto případě bych obnovil fyzické tresty jako donucovacích prostředků a energie by bylo, že by se mohla rozdávat nebo přehazovat vidlema....
Už vidím ty delikventy, jak se potijou a skuhrajou... Mnozí by pak po vypršení trestu obšlapovali na ústředí armády spásy jako dobrovolníci......
A kajícníků by taky přibylo opřekot.
Makali by na dvě smeny... ráno šlapat na rotopedu a odpolední šichta by zajistila výživu... Tedy pole, dobytčinec či prasečák.
V noci by mohli spát spánkem spravedlivých....
Kdyby občas někdo stávkoval, tak by se pověsil za krk pro výstrahu druhým a obveselení krkavcům, vranám i supům.
Holokrkům.
Také nepříspusobivé menšiny by se mohly přidat. Omezilo by to jejich bezbřehé množení, protože by přišli domů utahaní stejně, jako ti pracující bílí. V současné době jsem nezaměstnaný a docela rád bych si doma taky zašlapal, ať může manželka, která mě nyní živí v klidu svítit v celém baráku bez iritujících připomínek svého chotě. Mno a když pomyslím na bezbřehou energii našich nudících se tenagerů, tak místo tělocviku, který jim odpadne a oni vyrazí do různých lákadel velkoměsta, tak mě jímá nadšení. Mám najednou hlavu plnou společenských, obecních a hlavně politických ŠLAPÁREN. V parlamentu by při schůzování měli šlapat do pedálů, aby krmili elektrické topení a osvětlení. Joooo to bych ráááád viděl. Myslím, že by to byl dobrý scénář na komedii.