Tak přátelé,
nezadržitelně se blíží ono osudné datum....
skoro za dva týdny.
Z dosavdních technických návrhů vítězí o někonečně mnoho délek JOVA s jeho již fugující superpřesnou tisícinosekundovou aparaturou, a koulí.
JOVO, můžu Tě tedy pěkně poprosit o jednodenní pronájem tvého zařízení a Tebe samotného? Náklady materiálu můžu proplatit.
Napadá mě jen, že by ti to někdo mohl pomoct naložit.
Jestli se Kájovi podaří odlít ta olověna kapkobomba, tak ji prosím prosím taky přivez. Já taky přivezu nějakou polystyrenovou kouli, a konečně změříme ten odpor vzduchu, když už nešel spočítat potvora. Stroboskopy, geotextilie, atd. odpadají.
Mám dvě házecí letadla, motyčku, vytisknu na formát A2 na stojanu přehled toho, co měříme, aby kolemjdoucí mohli bez ptaní se stát účastníky pokusu. Bude na tom jak zhruba myšlenka, pak popis alternativní funkce, vše v barvách a s vyobrazením Galilea a Newtona.
Marťas bude mít také pár doprovodných programů pro děti, tedy děti a manželky ssebou. A samozřejmě, nejdřív na pouť, sraz na házení je až v 15.00, do té doby se můžeme potkávat na pouti. Já znám akorát Káju, tak se tam k němu přihlásím, a s Marťasem si musíme dát nějaký kontakt. V 15:00 sraz u Rozhledny, teď se teprve začne montovat JOVA aparatura, protože to chceme všichni vidět, jak se to dělá s tím laserem.
Chcete někdo hrát večer na kytaru u ohně? Kdyžtak naladíme radio BEAT a pustíme to z auta. Můžeme online psát výsledky testu do fóra pro ty, kteří nemohli přijet. Stravování zajištěno (dva dortíky, guláš v papiňáku, chlebíčky dodělám na místě, aby se nekazily cestou). Pití ... co chcete?
Dřevo teda bude? Přivezu nějaký buřtíky.
Já mám strach aby tam nepřišla taková ta trapná chvíle, že už bude odházeno, a všichni se budou štosovat domů, nebude o čem mluvit, já budu v depresi z neúspěchu ... do kolika tam chcete/můžete kdo být? Já vás všechny strašně obdivuju, a tak klidně budu poslouchat, když budete vykládat ty svoje vynálezy. Ale to vás asi nebude moc tankovat, to vykládat jenom mě, nechcete si tam navzájem ukazovat ty svoje magnetický motory?
Tak snad to nebude tak špatnej den?
Gabča