![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Můžeš mi ještě říct, za jak dlouho to bušení přestalo? To abych se mohla těšit
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Zdravím, Hanka.
------------------------------------
Slunce v duši.
Ahoj Hanko, také mne to bušení ,,chytlo" při užívání MMSka. 150/100/55 cítil jsem to v krku i hlavě. Večer jsem nemohl usnout jak mi klepal permoníček v uších. A k tomu mě ještě začala bolet štítná žláza a její okolí, záda a klouby. Jelikož tento stav přetrvával déle než měsíc a stále se zhoršoval, přestal jsem s MMS a nyní se čistím ,,odspodu". Mám za sebou již pátý klystýr s urinou - podle : http://www.duchovnisetkani.cz/zdravi/to ... treva.aspx a ono to začíná fungovat. Teče ze mě stále více léty nastřádaného svinstva, takže to asi bude běh na dlouhou trať. Zároveň s tím, jsem u kroku č. 2 - této detoxikacehanka píše:Prosím, má někdo zkušenosti s bušením srdce při braní MMS?
To by člověk neřekl, co všechno si v sobě pěstuje, neplechu ale dělají jenom některé potvůrky, ostatní se jenom klidně přiživují. Do té doby, než je něco probudí k akci. Přesto ty zatím "spící" breberky bych si nechala na později a soustředila se na ty, které jsou aktivní. Můj selský rozum mi říká, že jsou to ty, kterých je nejvíce a které už některý orgán devastují. A to celkem dobře ukazuje Oberon (jestli se můžeme na jeho údaje spolehnout). Protože všichni, co jsme tady, jsme se rozhodli likvidaci breberek provádět svépomocně, ač nevíme, nebo jsme nevěděli, o jaké breberky jde, pokračovala bych tímto způsobem dále a po nějakém čase si nechala zkontrolovat, jak se to daří. Já to tak dělám. Chce to ale hodně trpělivosti a nechtít všechno zlikvidovat najednou.Palo píše:Tak jsem byl nakonec na Salvii a dozvěděl jsem se za 350 Kč o svém zdraví hromady zajímavých věcí. Zejména to, že paraziti jsou v lidském těle naprostým normálem, že s nimi žijeme...
.............Jen je teď fakt, že přemýšlím, jestli se mám svěřit do rukou našich lékařů anebo dát ještě svýmu tělu "pár lekcí" MMSka... No uvidím, jak to bude probíhat... Přeci jen nějakým těm antiparazitikům bych dal trochu prostoru......
Na parazity to bude chtít ořešák. Doktor Ti napíše maximálně Zentel nebo Vermox a ty pročistí jen střeva. Jinam se nedostanou. Ještě se nechá sehnat CESOL, ale ne v Čechách, ten je prý lepší. Kvůli každodenímu hrabání v hnoji jsem každý jaro nějaký ty antihyltemika na radu veterináře polkla. Poslední 2 roky ořešák a to ještě sporadicky, protože jsem se cítila dobře a těm řečem o čeervech moc nevěřila. Na Oberonu v září vyšel jen jeden parazit ještě před ořešákovou kůrou, tak to asi funguje. (vzhledem k tomu, co tam máš Ty)Palo píše:Co jsem netušil a ani nevěděl že mám:
Borrelia Burgdoreri, Borrelia Francisella, Borrelia Lusitaniae, Borrelia Valaisiana, Brucella Abortus (vrozená), Brucella Canis (vrozená), Bičíkovec poševní, Hlístice, Tasemnice kuří, Tasemnice psí, Tasemnice dětská, Tasemnice vroubená, Škrkavka, Strunovec vodní, Vakovka, Motolice velká, Lamblie střevní...
.
Moc díky... Ale jsem děsnej zbabělec... Všechno chci hned a rychle, jinak tomu nevěřím... Klidně ať je mi blbě - klidně zimnice, ať se potentím, pobluju, ale hlavně ať můžu jít brzo na testy, jestli to tam ještě je nebo ne...hanka píše:...skromná rada tedy zní: klidek, vzít rozum do hrsti a napřed pokračovat v likvidaci bez pomoci doktorů (pokud to není akutní), když to doteďka počkalo, může to ještě ze 3 měsíce počkat...
Můžeš mi to prosímtě přiblížit nebo dát odkaz, o co jde? Ď.Dasena píše:Na parazity to bude chtít ořešák
Palo, napadá mě taková otázka, jak jste na Salvii přišli na to, že je daný patogen vrozený? Co mi ale přijde celkem zarážející, je množství velkých parazitů, jak je možné, že přečkali tebou zmiňovanou Turbo Kláru? Těch velkých prevítů už v člověku přece není milionová populace, těm by přičichnutí k MMS mělo zakroutit krkem. Že by zase problematika lokalizace?Palo píše: ...Brucella Abortus (vrozená), Brucella Canis (vrozená)...
http://www.zapper.cz/index.php?page=sho ... &Itemid=26Palo píše:Můžeš mi to prosímtě přiblížit nebo dát odkaz, o co jde? Ď.Dasena píše:Na parazity to bude chtít ořešák
Mockrát dík!Dasena píše:Tinktura z ořešáku je úplně poslední. Odtud je mám já a jsou poctivý, možná lze sehnat levněji, ale tady je kvalita zaručená. Základní kůra je 3 lahvičky, pro sychr doporučují 5 lahviček.
Hulda Clark radí i pelyněk a hřebíček.
Jinak si tam přečti něco z odkazu MUDr. Olgy Ivanovny Jelisejevové
http://www.zapper.cz/index.php?option=c ... &Itemid=79
Přesně nad tím teď uvažuji!!!Olga Ivanovna Jelisejevová - text z odkazu píše:Jak ukazuje léčebná praxe O.I. Jelisejevové, mnohá vážná onemocnění, včetně onkologických, mají parazitární příčinu.
Azul píše:Zdravím všechny. ,,,,,,,,,,,,,,,, Máte někdo podobnou zkušenost? Díky