Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Naše vláda a co k tomu patří - nic nového pod sluncem

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
jarda ovčák svitavy

jime,

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

já si myslím, že univerzální velikost k odstřižení od systému je 5 kw. Kdo má hrad, koupí 2.
Takže, považuj mne za abonenta.
S nelidským úsměvem bych na dráty lezoucí mi k domu umístnil na každý zvlášt šrůtku perunitu a odpálil.....

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: Ředmih

Příspěvek od NAVAR »

Jim68 píše:Jak to myslíš? Jako že ho budem rozdávat? Vždyť by Ti ho stejně zatrhli, stejně jako kamna, komín, auto, slivovici, 80% platu.
Klidně si to, co jsem napsal, přečti do konce. Parlamentní demokracie je o lidech, kteří k volbám NECHODÍ... Takže můžeme vzít politiku do svých pacek, nikdo nám nebrání. ;) a jít volit svou stranu....

Přes plácání tu nejsem, a ta mašina bude samozřejmě na prodej, tak vydrž. Jaký výkon by Tobě vyhovoval?
P.s.: Myslím, že zrovínka Ty jsi mi radil v říjnu abychom zkonstruovali, odzkoušeli a pak patentovali... ;) .
V tomto případě si dovoluji souhlasit. Kdo mnoho nemluví a ani se mnoho neptá stráví na úřadech a služebnách policie o 80% času méně. :)
Jinak 2kw jsou naprosto dostačující, pokud má člověk zdravé ruce a dobré nářadí stejně elektřinu potřebuje na svícení a max. lednici.
Jo a na komínovou daň bych měl lepší řešení než se s ní smiřovat - čakanem po palici těm co si to zaslouží.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

komínová daň...

Příspěvek od martin11 »

...ačkoli jsem ten zákon pročetl...nikde jsem nenašel, jak se řeší...bude řešit....např...krb....to jako ...budu topit...např elektřinou..a když chci pohodu a místo televize si číst u krbu....tak....komínový zákon....je jasné, že budu sedět u krbu, kde hoří pet lahve a stará pneumatika....
...také není jasné....že mě stát nutí vůbec topit...když jsem votužilej...a mám zateplenej dům....tak mě stačí k vytápění výměník z ledničky....
...jo také se hlásím o nějaký stroj...na teplo....a mš bude stačit na celý domeček max 1kw /hod.....a klidně si koupím slabší vysavač a menší pračku....jen cirkulárku nevím...ale to zatím neřeším.....
....pro jim68....kdy bude na trhu nový stroj na energii....něco pro důchodce.....martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Re: komínová daň...

Příspěvek od lajos »

martin11 píše:...
....pro jim68....kdy bude na trhu nový stroj na energii....něco pro důchodce.....martin11 :lol:
Až doděláš písťák-důchodče

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: komínová daň...

Příspěvek od martin11 »

...hele...Lájo....ten písťák MM... není aby něco dělal...ale proto aby se ověřilo, že to nejde. :shock: ..a hlavně proč to nejde.... :shock: :shock: :idea:
...od samýho začátku to tady říkám...a nikdy jsem netvrdil...že to poběží..../ kdyby to běželo, tak bych to nepřiznal...páč by se stejně všici smáli a nevěřili by mě....jako Jimovi68 :bye:...Někdo nevěří..../
....jo..a já si udělám kavitační topení....a budu vysmátej....pak vám to možná prozradím...jak jsem to vymyslel.....hlavou.../ tu studenou fůzi/..vaše karkulka :oops: .... :pivko:

... věřím, že se " TO " povede ......
Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Palo píše:
Jim68 píše:Přes plácání tu nejsem, a ta mašina bude samozřejmě na prodej, tak vydrž. Jaký výkon by Tobě vyhovoval?
Já se neuvěřitelně těším, až někdo Akordovi vysvětlí činy (nechci použít slovo dokáže), že je odborník přes plácání (zejména ve věci, že něco nejde) :lol:
Souhlasím, není problém obetovat neco z imidžu pro dobrou vec. Me ale zatím zná dost lidí, co ví, že neplácám do vetru. Je zajímavé, že když neco nijak nejde, tak dojdou za mnou. Pritom používám stejné postupy, co i zde. Jenom vylučuji nesmysly, a občas me k tomu napadne i nejaký další prípadný omyl.

...stačí mi 1W, zbylých 999W si dodelám sám...

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Tož proto je to tak tajné, chalani..... :D

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Nemyslím, háček bude nekde jinde. Stejne jsem to napsal jenom jako provokaci. Zas tak často se nestává, že hromada lidí ne nečem dre, co jiný získá jedním tahem. Klidne počkám na parametry a objektivní prezentaci. Moc vážných tajemství není, a ty malé tajnustky se dlouho neudrží, pak je spíše duležitejší otázka, kdo je schopný neco za rozumnou cenu vyrábet.

Jim68
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 26 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jim68 »

Moje řeč. Co s tou politikou? Od ledna zavedou pro každé auto jedoucí po dálnici vlastní krabičku. Přesněji GPRS modul, pomocí kterého budou sledovat satelitem kolik jsi ujel, jak rychle, odkud kam a kdy. Budou to dva roky archivovat. Tohle skutečně chceme? Na provoz vyčlenila vláda 12 miliard jako dotaci.... :oops: z našich peněz. Takže provize je 20% - 2,4 miliardy do kapsičky, kdybyste se neurazil.... :| ....

Jim68
Be happy!
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Jim68 píše: Na provoz vyčlenila vláda 12 miliard jako dotaci.... :oops: z našich peněz.
Já jsem jim k tomu souhlas nedal, takže moje peníze zpronevěřili. Jenom je tu další problém, já jsem jim je totiž nesvěřil dobrovolně, ale oni mi je sprostě sebrali pod pohrůžkou násilí, takže vlastně uloupili. A to ještě mají tu drzost mi tvrdit, že bych za ně měl platit dluhy, které bez mého souhlasu nasekali.
Tak mám takový pocit, že je to jen násilím legalizované spolčování za účelem páchání majetkové trestné činnosti.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Jim68
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Zločinecká organizace

Příspěvek od Jim68 »

Jestli chodíme k volbám, tak jsme si je asi zvolili nebo co...

Jim68
Be happy!
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Zločinecká organizace

Příspěvek od Palo »

No jo, je to vlastně taková nepostižitelná mafie ;)

Tuhle mě fakt pobavila moje babička volící ČSSD... "Já to nechápu, proč ti lidi volí ty ÓDÉESÁKY! Vždyť jsou to takoví podvodníci a ostatní jakbysmet".

Na mou otázku, proč teda volí ty ČSSD, když jsou to taky ti podvodníci mi odpověděla, "musím přece volit někoho, kdo se dostane do parlamentu".

No a na to, když jsem jí kdysi řekl, že k volbám nepůjdu, protože nemám koho volit, tak mi odpověděla, že "kdyby si to řekl každej, to by to vypadalo".

No jenže lidi jako moje babička jaksi nechápe, že kdyby takhle přemejšlel každej jako ona, pak ty podvodníky v parlamentu budeme mít pořád...

Já jsem přesvědčenej, že k volbám tentokrát půjdu ;)

Jó a ještě bych doplnil, že nám naše babička furt vysvětluje, jak ona je chytrá a my jsme hlópí :lol: Esi je takovejhle celej národ, tak to teda potěš koště...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Zločinecká organizace

Příspěvek od poota »

Jim68 píše:Jestli chodíme k volbám, tak jsme si je asi zvolili nebo co...
To je právě ta legalizace. Můžeš se toho neúčastnit, ale tím volbám nezabráníš. Takže volby proběhnou, a jejich výsledkem je to, že se k lizu dostane nějaká část těch nominovaných lumpů. Nebo jiná část, ale to je úplně jedno. Všichni něco naslibují, ale pak to "nemůžou splnit", protože jim to opozice nebo koaliční partneři znemožní. Takže je to nesplnění slibu a v normálním životě se to klasifikuje jako podvod. Asi se Ti těžko podaří mě přesvědčit, že na většinu toho co se v politice děje, a to mám teď na mysli jenom to, co se může veřejně ukázat, by nešlo uplatnit některý paragraf trestního zákona. Tedy pokud by to nebylo legalizováno právě volbami. Podle mě existuje zločin, organizovaný zločin a legalizovaný organizovaný zločin. Ale svůj názor nikomu nevnucuji, třeba je to jenom moje nějak deformovaná perspektiva, která mě takhle šálí, kdo ví?
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

Jim68 píše:Moje řeč. Co s tou politikou? Od ledna zavedou pro každé auto jedoucí po dálnici vlastní krabičku. Přesněji GPRS modul, pomocí kterého budou sledovat satelitem kolik jsi ujel, jak rychle, odkud kam a kdy. Budou to dva roky archivovat. Tohle skutečně chceme? Na provoz vyčlenila vláda 12 miliard jako dotaci.... :oops: z našich peněz. Takže provize je 20% - 2,4 miliardy do kapsičky, kdybyste se neurazil.... :| ....
¨

Může to být GPRS ale spíše UHF RFID pracující něco kolem 900MHz. Takže při průjezdu kolem ntény se čtecím zařízením bude auto zaevidováno. Dosah podle provedení antény je cca 10m.
Řešení je jednoduché, plácnout na tu jejich "vinětu" alobal od čokolády.
Podobná zařízení lze samozřejmě dobře odpálit jednoduchým podomácku vyrobeným EMP, upéct v mikrovlnce atd.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Jim68
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jim68 »

Nejde mi o funkčnost nebo destrukci zařízení. Ale o zločinnost celé téhle akce. Když pomyslíš, že řičiči aut vygenerují státu ročně 170 miliard na spotřební dani a dph, je něco shnilého v tom, že se někdo snaží zavést jakýkoli další poplatek - nemluvě o špehování. Principiálně se jedná pouze o tunel, a za tím si stojím. Potřebují proinvestovat, aby byla provize. Na to, jestli upečeš čidlo v troubě, kašlou.

Jim68
Be happy!
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“