Iv , i sám dobre viem ako ,,pravda"Iv píše:Prosím Tě,snažně,buď jen svůj....zažil jsi smutku dost,tak přepni!!!!!pepe píše:Iv , mýliť sa je ludské a vedz , že ja ti to nemám za zlé . Aj o tom je život . PepeIv píše:Pepku,ty jenom provokuješ svými dialogy,stále jsem byl tolerantní vůči Tobě,ale stále jen ryješ a ryješ,druhé se snažíš zesměšnit,nevím,možná Ti to druzí žerou,ale lidi,kteří si na nic nehrají,by ti ti řekli své.Mohl by jsi mě říct,co pro toto forum jsi přinesl,mimo invektivy ponižování a zesměčňování a tajemných slovosledů! Promiň,ale začíná to být velice unavující.Nebo chceš,abych ti to napsal tak jak chlap mezi chlapem?Raději ne,protože Rival by to musel rychle smazat.Myslíš si,že jseš nevím jak duchaplný,ale jen zraňuješ,a to bych tedy na svém triku nechtěl mít.Nemaj boja-to je Tvé heslo,tak se ho drž.mlýny melou a moc času nezbývá,aspoň Tobě,odkud to vím ,se neptej,ale jen ponižuješ.Dávám to supl do boxovárny,protože tady se věci maj řešit,ale jak Tě znám,tak ty zase budeš citovat různé dialogy z knih,ale ty si můžeš strčit někam,nepapouškuj staré citáty a buď svůj.A v mé moci je ,jestli Ti na tvé invektivy odpovím ,nebo ne,ale asi ne.Klesl jsi na nejnižší stupínek lidského plémě,ale to je tvůj problém chlapče,urážej dál a zaštituj se frázemi z knih,ale v té poslednífázi ti to bude platné jak mrtvému košile.Skončil jsem.A zase začni prosím psát ty invektivy.
bolí a prečo ju takmer nikto z ,,dospelých ludí" nemá rád . Ak by som nebol svoj , bál by som sa pri kažom svitaní ,,pozrieť do zrkadla". Ak raz budem na baterky , prepnem sa na povel . Vadz , že odpovede aj na tvoje otázky ešte niesu v knihách . Poslednou bodkou tohto príspevku , už i ,,tieto dvere" z mojéj strany zostávajú zatvorené . Pepe