Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Ring volný-boxovárna
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Re: SZ .
Ty, tím že jsi vzal kus mé SZ korespondence a umístil ji na forum (vlastně jsi ji vytrhl ze souvislosti). Ty jsi s tím začal. Ty a nikdo jiný. Nonpepe píše:Vydíš vydíš a ani to nebolelo . A teras mi povedz ale po ,,pravde" , kto ten SZ vytiahol ? Pepe
Zahnal jsi mne do kouta, ale teď v něm stojíš sám. Anebo spíš klečíš???
Re: Pepe, moc nechápu, čeho jsi chtěl tímto dosáhnout.
Táto časť tam bola dodatočne vložená , takže odpoviem ti na nu tiež dodatočne a to jedným z mojích vlastných : ,,Pravda bolí a preto ju nemá nikto rád". Rád stojím sám , pretože len vtedy viem na 100% s kým v téj chvíli v skutočnosti som . PepeaNONym píše:...A když máš tolik moc rád ty přísloví, tak tady máš jedno ode mne: "Kdo seje vítr, tak sklízí déšť" ...
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
-
- Zasloužilý člen
Tak to ti zrovna v tvém případě nezávidím. Nonpepe píše:Rád stojím sám , pretože len vtedy viem na 100% s kým v téj chvíli v skutočnosti som . Pepe
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Sedí, dobre, žes nezverejnil plné znení toho Karbanového čísla, když Ti vadil hloupý a z mého pohledu nevhodný smajlík v SZ.aNONym píše:Pro příště hraj férově. Starej seš na to dost.
-
- Zasloužilý člen
Promiň, ale nějak jsem nepochopil, co jsi vlastně tou větou chtěl říci. NonAkord píše:Sedí, dobre, žes nezverejnil plné znení toho Karbanového čísla, když Ti vadil hloupý a z mého pohledu nevhodný smajlík v SZ.aNONym píše:Pro příště hraj férově. Starej seš na to dost.
Hlavně ten začátek je dosti zmatečný.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
kdo se v tom má vyznat
použito bylo tvrzení proti tvrzení
Základní premisa vyslovena nebyla. Víte jak zní ?
Nemám tolik času, a tak nečekám až se ozvete a pak znova odpovídat, zase odpovídat prostě stručně a jasně : Dojem se může změnit v pojem podle toho jakým směrem se jejich jasnosti ráčí dívat.
Někdo to holt ví a někdo ne.
Ten kdo to ví, tomu Bingo.
K.
Základní premisa vyslovena nebyla. Víte jak zní ?
Nemám tolik času, a tak nečekám až se ozvete a pak znova odpovídat, zase odpovídat prostě stručně a jasně : Dojem se může změnit v pojem podle toho jakým směrem se jejich jasnosti ráčí dívat.
Někdo to holt ví a někdo ne.
Ten kdo to ví, tomu Bingo.
K.
- Pego
- Zasloužilý člen
- Dal: 29 poděkování
- Dostal: 19 poděkování
Akord panacea dementizujici oznaceni (magmot.)
1) Tim chces rict, ze na rozdil odemne, nemas spravu od nekoho v Australii, ktery by je potkal a potvrdil ZE?Akord píše:www.panaceauniversity.org je 1) hezká sbírka pacientu z oddelení duševních chorob.Samé kecy, nic konkrétní. Takové cívky umí motat i deti z materské školky, tem je však obvykle jasné, že je to jen hra a nic takové, za co by je mel nekdo živit. Plýtvají proste prostredky, které by treba v Somálsku využili lépe, i když 2) není nikdy jisté, kde se rodí vagabundi a kde ne.
(Musim napsat Ashovi, ze je jednicka, ponevadz NEKOMU hezky hojda zaludkem - a to bylo jeho cilem odzacatku)
2) Omyl, je uplne jasne, kde se rodi vagabundi - jeden pouziva nick Akord, dalsi karban a dalo by se pokracovat... vagabund by mel preci poznat sveho
[14:57]... Vážení, prosím, tyto záležitosti si řešte v Boxovárně !!!!! ... A(&F)
15:40 Pego: Scottie beam me hoch! Budu prispevek teleportovat, pak se muze smaznout. Prosim o prominuti!
Re: Akord panacea dementizujici oznaceni (magmot.)
Ty ses ale ošklivý, mně si nejmenoval, to jsou křivdy, které se táhnou rody do velmi vzdálených budoucích časů to ti nezapomenu!Pego píše: 2) Omyl, je uplne jasne, kde se rodi vagabundi - jeden pouziva nick Akord, dalsi karban a dalo by se pokracovat... vagabund by mel preci poznat sveho
S pozdravem
Dvell
"Dneska už nikdo nechodí s písničkou do boje a nezpívá když umírá, ptám se Vás čím to je? Možná že sme se konečně sami sebe zeptali, při tom šílenství, v té bolesti, proč vůbec sme kdy zpívali..."
- Pego
- Zasloužilý člen
Hmm zajimave, ctu tvuj prvni prispevek a hned.. asi jsi potvrdil, Trafena hus zagagala.Dvell píše:Ty ses ale ošklivý, mně si nejmenoval, to jsou křivdy, které se táhnou rody do velmi vzdálených budoucích časů to ti nezapomenu!Pego píše: 2) Omyl, je uplne jasne, kde se rodi vagabundi - jeden pouziva nick Akord, dalsi karban a dalo by se pokracovat... vagabund by mel preci poznat sveho
S pozdravem
Dvell
Mno teda nechci urazit tvůj intelekt, za předpokladu že nějaký máš, ale přesně to bylo účelm mé předešlé zpsrávy .Pego píše:Hmm zajimave, ctu tvuj prvni prispevek a hned.. asi jsi potvrdil, Trafena hus zagagala.Dvell píše:Ty ses ale ošklivý, mně si nejmenoval, to jsou křivdy, které se táhnou rody do velmi vzdálených budoucích časů to ti nezapomenu!Pego píše: 2) Omyl, je uplne jasne, kde se rodi vagabundi - jeden pouziva nick Akord, dalsi karban a dalo by se pokracovat... vagabund by mel preci poznat sveho
S pozdravem
Dvell
A jestli si myslel muj první příspěvek na fóru vůbec tak ten jsem psal s citem a bez emocí a okamžitě mně tu pár lidí nakopalo do ledvin, takže jsem pochopil co pro některé znamená výraz "Technické fórum" a přestal štourat do věcí kterým obyčejný smrtelník, jako já, nemůže rozumět..
Proto se už neptám na MM ani na Joe Cell a podobné "projekty budoucnosti".. myslete si o mně, Akordovy, Karbanovy a dalších relativně reálně smýšlejících lidech na tomto fóru co chcete, upřímě je mi to jedno a pevně věřím že jim taky.. a Vám může být úplně stejně jedno co si "my"(jak vy říkáte "Oni") myslíme o vás, zdá se mi že to tu už někdo psal fórum se rozdělilo na pár lidí co doma něco skouší a vidí výsledky a na zbytek co to skoušet ani nechce, protože je jasné že něco tak jednoduchého už někdy někdo skoušel a to že se to nepoužívá znamená že to "takhle nefunguje"..
Skuste tu psát opravdu chladnou vědu bez emocí, nikdo se Vás nesnaží schodit, samozřejmě že se vždy najde něko kdo se zeptá "a proč?".. a Vy mu můžete totálně v klidu odpovědět.. Stejně jako když sem se já ptal na MM stačilo by mi kdyby mi někdo řekl že MM je na základu Fyzikálních zákonů, které ještě nejsou pozorovány a přeměňují enerii kterou mi zatím neznáme na nám známé formy, pomyslel bych si své a dál bych se neptal, místo toho ste mně začali jak Vy říkáte "spamovat" že tomu nerozumim a že kecám a že Fyzika je blábol..
A konkrétně Vám Pego: Pokud považujete za "vagabundost" dodržování Fyzikálních zákonů tak jak je známe a používáme už pár tisíc let tak nevím co dodat.. a skutečně budu ten "vagabund"
S pozdravem
Dvell
"Dneska už nikdo nechodí s písničkou do boje a nezpívá když umírá, ptám se Vás čím to je? Možná že sme se konečně sami sebe zeptali, při tom šílenství, v té bolesti, proč vůbec sme kdy zpívali..."
- Pego
- Zasloužilý člen
vagabundnost
"A konkrétně Vám Pego: Pokud považujete za "vagabundost" dodržování Fyzikálních zákonů tak jak je známe a používáme už pár tisíc let tak nevím co dodat.. a skutečně budu ten "vagabund""
Jake dodrzovani fyz. zakonu porusuji lidi jako Ash? Vagabund je u mne Akord, ktery s oznacenim vagabund mimochodem zacal - co mu jako dava pravo tak oznacovat lidi, kteri si radi hraji? Snad ne jeho zadubenost a omezenost fyzikou 7.tridy ZS? (nic jineho/nadstavboveho/pokrocilejsiho totiz spolu s karbanem neuznavaj a tudiz pro mne ani neznaj). A to se dali uz za sociku sehnat knizky (prevazne ruske originaly, v kterejch by doticni nepochopili ani autorovo venovani). Ale za sociku a konkretne v rusku byla tzv. paveda podporovana na akademicke pude - asi se uz na to fakt zapomnelo...
Vase prispevky sem az doted necet... pardon.
Jake dodrzovani fyz. zakonu porusuji lidi jako Ash? Vagabund je u mne Akord, ktery s oznacenim vagabund mimochodem zacal - co mu jako dava pravo tak oznacovat lidi, kteri si radi hraji? Snad ne jeho zadubenost a omezenost fyzikou 7.tridy ZS? (nic jineho/nadstavboveho/pokrocilejsiho totiz spolu s karbanem neuznavaj a tudiz pro mne ani neznaj). A to se dali uz za sociku sehnat knizky (prevazne ruske originaly, v kterejch by doticni nepochopili ani autorovo venovani). Ale za sociku a konkretne v rusku byla tzv. paveda podporovana na akademicke pude - asi se uz na to fakt zapomnelo...
Vase prispevky sem az doted necet... pardon.
- Pego
- Zasloužilý člen
skouseni
"protože je jasné že něco tak jednoduchého už někdy někdo skoušel a to že se to nepoužívá znamená že to "takhle nefunguje".. "
To jako podle "Vas" fakt nekdo vyskousel treba vsechny hodnoty kondouru v resonancnim obvodu? snad byste nechtel odradit lidi od pokusu tak smesnyma argumentama, Priteli?
PS kolik pak veci se podle Vas nepouziva, ne proto, zeby nefungovali, ale jednoduse proto, ze se pro ne nenasel vyrobce, nebo byly v dobe vynalezeni neekonomicke? jako maly priklad magnety feritove ze zacatku 20-teho stoleti a dnesni, treba jenom trida 45 NdFeB.
Je to fakt vedecky pristup, jako zakon reknout, nepouziva se to, tudiz to nemuze fungovat - to Vam napovidaji Sizyfove nebo vili?
To jako podle "Vas" fakt nekdo vyskousel treba vsechny hodnoty kondouru v resonancnim obvodu? snad byste nechtel odradit lidi od pokusu tak smesnyma argumentama, Priteli?
PS kolik pak veci se podle Vas nepouziva, ne proto, zeby nefungovali, ale jednoduse proto, ze se pro ne nenasel vyrobce, nebo byly v dobe vynalezeni neekonomicke? jako maly priklad magnety feritove ze zacatku 20-teho stoleti a dnesni, treba jenom trida 45 NdFeB.
Je to fakt vedecky pristup, jako zakon reknout, nepouziva se to, tudiz to nemuze fungovat - to Vam napovidaji Sizyfove nebo vili?
Re: skouseni
Existují kapacitní můstky, proměnné indukčnosti, a dokonce i celé ladící obvody.Pego píše:To jako podle "Vas" fakt nekdo vyskousel treba vsechny hodnoty kondouru v resonancnim obvodu?
Pomocí nich lze snadno měnit hodnoty rezonančních obvodů.
Ne každý však o jejich existenci ví, a tedy zkouší (dělat ze sebe tajemného a z někoho jiného vola...).
Hehehe...