Silně pochybuji, že nekonečným opisováním stále stejných učebnic se může dojít k něčemu opravdu novému - pootaDvell píše:Skuste tu psát opravdu chladnou vědu bez emocí ...
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Ring volný-boxovárna
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: Akord panacea ...
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Morybundus!
Mno zamozřemě že ne, jak řekl Bůh, milujte se a množte se, já bych řekl hrajte si a snažte se při tom nevyhodit do vzduchu..Pego píše:"protože je jasné že něco tak jednoduchého už někdy někdo skoušel a to že se to nepoužívá znamená že to "takhle nefunguje".. "
To jako podle "Vas" fakt nekdo vyskousel treba vsechny hodnoty kondouru v resonancnim obvodu? snad byste nechtel odradit lidi od pokusu tak smesnyma argumentama, Priteli?
PS kolik pak veci se podle Vas nepouziva, ne proto, zeby nefungovali, ale jednoduse proto, ze se pro ne nenasel vyrobce, nebo byly v dobe vynalezeni neekonomicke? jako maly priklad magnety feritove ze zacatku 20-teho stoleti a dnesni, treba jenom trida 45 NdFeB.
Je to fakt vedecky pristup, jako zakon reknout, nepouziva se to, tudiz to nemuze fungovat - to Vam napovidaji Sizyfove nebo vili?
Každopádně je samozřemě pár zapadlích dobrých projektů ale pokud vím žádný dobrý projekt nečerpá energii z vakua (krom ZPM:-D)
" to Vam napovidaji Sizyfove nebo vili?" ne řekl mi to Morybundus ale to je vedlejsi..
A ted se na to podívejme reálně.. skutečně věříte že postavením počtu X magnetů do správné pozice a určitým z nich seberete daný počet stupňů volnosti vysajete enrgii z vakua?..
A pokud budete vstřikovat slanou ultrazvukovou vodní mlhu do "reaktoru" s plazmatickým výbojem a pár atomů deutéria, které tam shoří na něco jiného vyprodukuje dost energie k tomu aby to bylo rentabilní?..
A pokud Budete "nabíjet" záhadný Joe Cell pár týdnů získáte nekončný zdroj energie?..
Teď mně napadá proč se tady k tomu vůbec vyjadřuju:-D jdu se zakopat se svojí fyzikou 7dmé třídy někam podzem, aby výbuch vzniklý reaktorem na pálení vody, umocněný energií z Joe Cell a navíc posílený neustálou zrychlující rotací MM nazasáhl mé zdraví..
Jen sem chtěl ještě napsat.. pokud někdo něco neví a a zeptá se na to a založí na to vlastní vlákno (takže kdo nechce nemusí to číst) ten zřemě čeká jinou odpověď né něco typu: "použij googl" nebo "Tak si ku*va vyGoogluj"
S pozdravem
Dvell
"Dneska už nikdo nechodí s písničkou do boje a nezpívá když umírá, ptám se Vás čím to je? Možná že sme se konečně sami sebe zeptali, při tom šílenství, v té bolesti, proč vůbec sme kdy zpívali..."
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Ty už mě štveš pěkně dlouho. Kdykoli mi jen někdo zkusil dát fakt dobrou otázku ... mě ... na podstatu mých problému s fyzikou, hned ses do toho nacpal a odpověděl za mě. Kromě naprosto jasných urážek o slepici, krizi v sextilním průmyslu apod. mě nejvíc naštvalo to s hudbou. Nevím, jaké máš zkušenosti z muzikou, ale možná tě dali rodiče v mládí na nějaký nástroj. Mě nedali nikam a sama jsem si našla cestu jako amatér do filharmonického sboru, všechno jsem se naučila, až jsem začala být jednou z nejlepších, a jednou mi i dirigent orchestru po koncertu děkoval, že jsem v Misse Solemnis Beethovena (jak jistě víš druhé nejobtížnější skladbě všech dob) zachránila fugu v Credu druhý Et vitam venturi tím, že jsem všechny přezpívala, když on to ukázal špatně. Nový part snad kromě toho Beethovena a moderny zazpívám všechno z listu při dobrém soustředění bez chyby. Kromě toho hraju na flétnu a i na tu tvoji kytaru pár věcí od Paganiniho zvládnu. A už mě ne...Gabča píše:sraz v boxovačceAkord píše:Duležité je, kolik a jak se za tech 15 let povedlo zahrát, treba jako Beží liška k táboru a tak. Nic se nedá delat, konkurence je silná.Gabča píše:Ty na mě vůbec nemluv, ještě ses mi neomluvil za tu urážku, že nevím co je A-dur. Já, co strávila posl. 15 let v notách
Prosila jsem tě o pomoc při výpočtu toho přírůstku času vyvolaného odporem vzduchu.. asi nad tvoje síly že?
-
- Stálý člen
Morybundus!
[/colorTeď mně napadá proč se tady k tomu vůbec vyjadřuju:-D jdu se zakopat se svojí fyzikou 7dmé třídy někam podzem, aby výbuch vzniklý reaktorem na pálení vody, umocněný energií z Joe Cell a navíc posílený neustálou zrychlující rotací MM nazasáhl mé zdraví..
Dvell - běž a vezmi s sebou ostatní co jsou taky přesvědčeni o konečnosti a neměnnosti stávajících poznatků. Kdyby to bylo podle vás tak ještě dnes běháš v kusu kůže a tvůj nejsofistikovanější nástroj je kus klacku. Naštěstí se na světě občas najdou tací co pochybují o tom co je jim předkládáno a používají vlastní mozek. A vo tom to je, ale to ty nepochopíš. Tihle lidé nejsou stádní živočichové. Takže ty a podobní se vraťte do stáda a na poblouzněné jedince se vyprdněte. Nikomu tu chybět nebudete.
Dvell - běž a vezmi s sebou ostatní co jsou taky přesvědčeni o konečnosti a neměnnosti stávajících poznatků. Kdyby to bylo podle vás tak ještě dnes běháš v kusu kůže a tvůj nejsofistikovanější nástroj je kus klacku. Naštěstí se na světě občas najdou tací co pochybují o tom co je jim předkládáno a používají vlastní mozek. A vo tom to je, ale to ty nepochopíš. Tihle lidé nejsou stádní živočichové. Takže ty a podobní se vraťte do stáda a na poblouzněné jedince se vyprdněte. Nikomu tu chybět nebudete.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: skouseni
Pego píše:...a to že se to nepoužívá znamená že to "takhle nefunguje"...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Reakce?
Celých 25sekund se přemýšlel jestli na to bude reagovat.. jak jednou někdo řekl všechno je relativní.. čiže pokud většina populace budou blázni pak se blázen stane standardem a kdokoliv normální bude považován za blázna.. co dodat doufám že si pochopil co jsem tím chtěl říci.. to jen tak naokraj když si zmínil tu poblouznenost..Zpc.Elservis píše: Dvell - běž a vezmi s sebou ostatní co jsou taky přesvědčeni o konečnosti a neměnnosti stávajících poznatků. Kdyby to bylo podle vás tak ještě dnes běháš v kusu kůže a tvůj nejsofistikovanější nástroj je kus klacku. Naštěstí se na světě občas najdou tací co pochybují o tom co je jim předkládáno a používají vlastní mozek. A vo tom to je, ale to ty nepochopíš. Tihle lidé nejsou stádní živočichové. Takže ty a podobní se vraťte do stáda a na poblouzněné jedince se vyprdněte. Nikomu tu chybět nebudete.
Můžu považovat za veliké štěstí že jsem byl obdařen svím mozkem a nemusím používat ten Tvůj:-)
Za stádního živočicha se nepovažuji a přemýšlím o tom jestli Ty vůbec živočichem jsi..
Závěrem jen malý dotaz jak víš že neběhám skutečne v kusu kůže a nebušim do klávesnice klackem?
Jo a abych tě citoval: "Naštěstí se na světě občas najdou tací co pochybují o tom co je jim předkládáno a používají vlastní mozek." ale to přece my všichni děláme:-) a nežereme Vám Vaše zázračné samotočítka a samogenerátory a samoudělátka..
S pozdravem
Dvell
"Dneska už nikdo nechodí s písničkou do boje a nezpívá když umírá, ptám se Vás čím to je? Možná že sme se konečně sami sebe zeptali, při tom šílenství, v té bolesti, proč vůbec sme kdy zpívali..."
Re: Morybundus!
Jasně, a pokud neuvěříme na blafy pomatenců o úspoře paliva až 65 procent pomocí pár kapek vody, skončíme za chvíli na stromech jak opice, protože vývoj těch, co používaj mozek, jde vpřed, zpátky ni krok a spoustu znalých a věřících už dávno lítá károu s magnetickým motorem a na chatě mu běží MEG a ten žene rotovertér...Zpc.Elservis píše: Dvell - běž a vezmi s sebou ostatní co jsou taky přesvědčeni o konečnosti a neměnnosti stávajících poznatků. Kdyby to bylo podle vás tak ještě dnes běháš v kusu kůže a tvůj nejsofistikovanější nástroj je kus klacku. Naštěstí se na světě občas najdou tací co pochybují o tom co je jim předkládáno a používají vlastní mozek. A vo tom to je, ale to ty nepochopíš. Tihle lidé nejsou stádní živočichové. Takže ty a podobní se vraťte do stáda a na poblouzněné jedince se vyprdněte. Nikomu tu chybět nebudete.
Já vidím jako stádo spíš jako ty blouznivce, co se navzájem utvrzujou v bludech a dávaj sem zaručený zprávy, že koncem roku firma Steorn rozjíždí výrobu kouzelných přístrojů...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Re: vagabundnost
Vážený pane, človek, který lže a podvádí jiné lidi není človekem, který si hraje, viz český výkladový slovník. Dovedeno do extrému, nikdo verejne nesmí na podvodníka napsat negativní hodnocení, bez toho, že by ho dal k soudu a po pár letech ho prípadne vyhrál, protože by tím utrpelo dobré jméno toho podvodníka. Asi Vám ušlo, že označování lidí používáte taky.Pego píše:Vagabund je u mne Akord, ktery s oznacenim vagabund mimochodem zacal - co mu jako dava pravo tak oznacovat lidi, kteri si radi hraji?
-
- Zasloužilý člen
Re: Akord panacea ...
Porád lepší, než opisovat z netu donekonečna stejné voloviny.poota píše:Silně pochybuji, že nekonečným opisováním stále stejných učebnic se může dojít k něčemu opravdu novému - poota
-
- Zasloužilý člen
Buď jsi neprijala, co jsem minule napsal, nebo jsi nenapsala to, co si myslíš, podruhé opakuju, že v tom osobní urážky nebyly. Kdo se na fóru kam cpe bych radši nerešil. Nevím proč tolik tipuješ, sama si me predtím označovala, že jsem takový, nebo makový. Profíci nezvyknou príliš tipovat. Proste možná umím trochu veci číst, na to se na mne zlobit nemusíš. Všechno zduvodňovat je nejen nad rámec diskuse. Nejspíš oceňuji hudební úspech. Že jsem nereagoval na odpor vzduchu, tak jsem tomu nechtel venovat čas, jsem presvedčený, že jsem dosud problému nadnesenému ve vláknu venoval podstatne více snahy, než odpovídá plané diskuzi. Podle mne tohle na boxovárnu není, to je jenom brnkačka (zase se v tom dá najít nejaká kachna, když se chce)Gabča píše:Ty už mě štveš pěkně dlouho. Kdykoli mi jen někdo zkusil dát fakt dobrou otázku ... mě ... na podstatu mých problému s fyzikou, hned ses do toho nacpal a odpověděl za mě. Kromě naprosto jasných urážek o slepici, krizi v sextilním průmyslu apod. mě nejvíc naštvalo to s hudbou. Nevím, jaké máš zkušenosti z muzikou, ale možná tě dali rodiče v mládí na nějaký nástroj. Mě nedali nikam a sama jsem si našla cestu jako amatér do filharmonického sboru, všechno jsem se naučila, až jsem začala být jednou z nejlepších, a jednou mi i dirigent orchestru po koncertu děkoval, že jsem v Misse Solemnis Beethovena (jak jistě víš druhé nejobtížnější skladbě všech dob) zachránila fugu v Credu druhý Et vitam venturi tím, že jsem všechny přezpívala, když on to ukázal špatně. Nový part snad kromě toho Beethovena a moderny zazpívám všechno z listu při dobrém soustředění bez chyby. Kromě toho hraju na flétnu a i na tu tvoji kytaru pár věcí od Paganiniho zvládnu. A už mě ne...Gabča píše:sraz v boxovačceAkord píše:Duležité je, kolik a jak se za tech 15 let povedlo zahrát, treba jako Beží liška k táboru a tak. Nic se nedá delat, konkurence je silná.
Prosila jsem tě o pomoc při výpočtu toho přírůstku času vyvolaného odporem vzduchu.. asi nad tvoje síly že?
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
?
Dvell píše:... a nežereme Vám Vaše zázračné samotočítka a samogenerátory a samoudělátka...
Rivale, mohol by si napísať, aké je teda zameranie tohto fóra? Máme sa naozaj preorientovať na Sysifa Dvelloviča Karbanova?Karban píše:...Jasně, a pokud neuvěříme na blafy pomatenců o úspoře paliva až 65 procent pomocí pár kapek vody, skončíme za chvíli na stromech jak opice, protože vývoj těch, co používaj mozek, jde vpřed, zpátky ni krok a spoustu znalých a věřících už dávno lítá károu s magnetickým motorem a na chatě mu běží MEG a ten žene rotovertér...
Já vidím jako stádo spíš jako ty blouznivce, co se navzájem utvrzujou v bludech a dávaj sem zaručený zprávy, že koncem roku firma Steorn rozjíždí výrobu kouzelných přístrojů...
Re: ?
Copak máš za problém?123456 píše:Rivale, mohol by si napísať, aké je teda zameranie tohto fóra? Máme sa naozaj preorientovať na Sysifa Dvelloviča Karbanova?
Přestal ti bublat bublér a ty hledáš příčinu někde v negativní energii, kterou sis vyrobil díky nepochopení přírodních zákonů...?
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
To podstatné o záměru fóra je stále stejné a vyjádřil jsem jej v úvodním článku http://upramene.cz/energie/view.php?cis ... 2001061101123456 píše: Rivale, mohol by si napísať, aké je teda zameranie tohto fóra? Máme sa naozaj preorientovať na Sysifa Dvelloviča Karbanova?
Jelikož se zde již delší dobu střetávají dva naprosto rozdílné názorové proudy jak pokračovat dál. A protože tyto střety nepřinášejí fóru žádný užitek. Naopak, spíše škodí. Rozhodl jsem se, že během července fórum rozšířím tak, aby každý z těchto dvou proudů měl svou vlastní sekci. Každý uživatel se pak bude moci zařadit tam, kam svým názorem a způsobem práce patří. Bude jistě zajímavé následně porovnat dosažené výsledky. Cílem toho všeho je, aby zde zavládla atmosféra pohody a skutečné tvůrčí spolupráce.
rival - živý člověk - suverén
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Má problém s Tebou s kvalitou Tvých příspěvků a rozbíjením hraček .Oprávněně se ptá. Měl by ses stát adminem vlastního fora , pro potírání výzkumu, popř inkvizici atp. Díky Tobě jsem si už založil taky něco jinýho.Heč.Tam se ale nedostaneš . Takže dík:shock:Karban píše:Copak máš za problém?123456 píše:Rivale, mohol by si napísať, aké je teda zameranie tohto fóra? Máme sa naozaj preorientovať na Sysifa Dvelloviča Karbanova?
Přestal ti bublat bublér a ty hledáš příčinu někde v negativní energii, kterou sis vyrobil díky nepochopení přírodních zákonů...?
Když s Tvou orientací vydržíš do konce života nic proti tomu, ekonomové z leknutí jsou na tom jěště hůř. Ty si asi myslíš, že normální člověk neví jak je to s tímto forem celkově. ?Tady se toho naplká ...........Leč písně pravdy se zpívají jinde. Buď nadále zdáv a vesel, a fakt Ti ale přeju, aby Ti veslo nevzala voda.
Nebo když Rival určí kam kdo patří bude dobře. Pokud nebudou o sobě vzájemně vědět jenom dobře. Hraví najivkové a reální praktici, srandy kopec