Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Nejen Ing. Hana Bláhová - dokumenty

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Nejen Ing. Hana Bláhová - dokumenty

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Palo píše: ... Jonášův e-mail je jos.jonas@joalis.cz, kdybyste mu chtěli někdo napsat ;)
Hmm, chtěl jsem přidat poznámku, ale je to facebook a tam teda nejsem.
Že jsem ji napsal, tady je. Jonášovi ji přistrčím sám. Pokud tu moji chce někdo vrazit aj na ten časák, či facebook, je mi vítán.

Jsem sice z Kanady, ale po přečtení komentáře MuDr. Jonáše mi nezbývá, než vřele oponovat. Po celkem čtyřech negativních testech na střevní parasity a po informacích, které byť nepřímo přišly i od Paní Ing. Bláhové, jsem vzal věci do svých rukou. Prodělal jsem si velice neortodoxní odparazitovací kůru a důkazy v podobě škrkavek a tasemnice jsem měl možnost najít v toaletní míse. Z mé zdravotní a sociální historie stejně jako z velikosti specimenů je celkem zaručeno, že jsem s nimi žil dlouhá léta. To samozřejmě mluvíme jen o velikých červech, které je laik schopen bez velikého snažení zachytit. Vzhledem k informacím uváděným i Světovou Zdravotní Organizací WHO, je velice očividné, že problém jak velikých, tak monocelulárních parasitů je v běžné praxi nesmírně podceňováno doktory, kteří operují s nedostatečnými vědomostmi. Například infekce Toxoplasma Gondii je i podle WHO rozšířená alespoň mezi 50 až 60% popiulace a to se týče Evropy a Amerik. Přitom jen známých parasitů, kteří se týkají člověka, je podle WHO přes 20000 druhů. SDK

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
MIRKO
Zasloužilý člen
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Příspěvek od MIRKO »

No myslím, že se Mudr. Jonáš měl jmenovat jinak...Ji.áš.No prostě jen podlehl lobby,
ale z druhé strany jej chápu...jinak by jej zničili /viz.Slávkův seznam/.Navíc cinkání dukátů je těžko odolat.A to jsi myslím, že vědomostmi může ještě většinu mudrů učit.Holt tu svou káru musíme pořád táhnout dál... :bhead: Stejně jde jen opět o připravenou mediální masáž mas...kdy ,,nějaká neznámá...a ještě k tomu vůbec ne doktorka něco prohlásí a velevážený Mudr. neklidné ovečky uklidní.Něco už naznačovalo to, že zakázal vyrábět některé druhy Joalisů. : :bye:

Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Bardioc
Starší člen
Dal: 19 poděkování
Dostal: 74 poděkování

Příspěvek od Bardioc »

Ono je to tak i proto, že alternativní parazitologická scéna je už daleko před tou oficielní. Žáci už dávno předběhli své mistry, náskok se rychle zvětšuje, nejenom v parazitologii. Správný mistr by měl své úspěšné pokračovatele pochválit a podporovat, ne se takto navézt do paní Bláhové, které už nevidí ani na záda. I když, pravděpodobně mu někdo "šlápnul na přezku". Naštěstí pro nás to už nikdo nezastaví.

Žádná budoucnost nenapraví, co zmeškáš v přítomnosti. A. Schweitzer.
Tom65
Nový člen

Příspěvek od Tom65 »

Ing. Hana Bláhová

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

V příloze článek... Pokud je tu již zveřejněný, jde o opravu...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Přišel mi mail od Hanky Bláhové. Mám povoleno ho uveřejnit zde na fóru.

Tato paní je lékařka, není parazitoložka, ale je naštvaná z dlouhého běhání po kolezích s nulovým výsledkem. Zakoupila si mikroskop a okamžitě, v každém odběru krve, jak píše, si potvrdila to, co jsem jí předtím naměřila. A to je laik. Naši parazitologové ani po osmém odběru nedokázali určit vlasovce mízního u Ladislava Hasmandy, hocha, který nevytáhl paty z České Lípy. Raději ho nechají 14 let rápit, než přiznat, že nerozpoznali elefantiázu, a i kdyby, tak ji nemají čím léčit, a i kdyby měli léky, tak neví jak léčit. Smutné. To tam určitě dej, i s fotkami.

Dobrý vecer !

Posielam Vám ukázku mojich najnovsích filárií zo vcera,zial este nemám Giemsovo farbivo,ale uz som si ho objednala.Budem moct lepsie rozlísit ci tie potvory majú jadrá az do chvostu a na koncoch volnú posvu aby som rozlísila loa-loa a onchocercus...
Nasla som ich v kazdej kvapke krvi z prsta.... Uz sa preto tesím k Vám!

Samo ,ze mozete tie fotky komukolvek ukázat, hlavne neveriacim lekárskym " Tomásom" ! Sme prepchatí parazitmy ! Vsetci !

pekný vecer praje

M. H.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Palo píše: ... Zakoupila si mikroskop a okamžitě, v každém odběru krve, jak píše, si potvrdila to, co jsem jí předtím naměřila. ....
:good: :D Už se na ten mikroskop taky chystám. Černý pole. Teď na něj mám. Za dva testy u alternativců zaplatím jako za jeden mikroskop. Dík a ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Plasmodia - tropická malárie ve Švýcarsku...

Poslala mi Hanka Bláhová...

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Hanka B. mi přeposlala tento mail:

Dobrý deň,

rada by som Vás upozornila na prezentáciu doc. Jaliliho, ktorú predniesol študentom stredných škôl vo Vedeckej cukrárni v Bratislave:

https://www.vedatechnika.sk/SK/VedaASpo ... 202011.pdf

(zřejmě správný odkaz bude tento: https://www.vedatechnika.sk/SK/enoviny/ ... Jalili.pdf)

Celý videozáznam je na adrese:
https://www.vedatechnika.sk/SK/VedaASpo ... alili.aspx

Už laickej detskej verejnosti prizvukuje že:
- Malária bola už endemická v miernom pásme vrátane Slovenska; prítomnosť prenášača - anofela a zvýšený počet autochthonných prípadov a letiskovej malárie v niektorých častiach mierneho pásma je značný
- Treba byť pripravený na možnosť importu nebezpečných vektorov a tým aj patogénov v rátane parazitov!
- Máme tu už novú chorobu- dirofilariózu psov = je prenosný aj na človeka prostredníctvom komára!
- Dif. diagnózu podkožných nodulov a malígnych tumorov u ľudí treba rozšíriť na dirofilariózu

Je tam i mapa výskytu nakazených psov dirofilariózou v SR a že záplavy v SR spôsobili, že máme u nás liahniská Anophelov.

Veľa úspechov želá

A. O.

dancaa
Starší člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Příspěvek od dancaa »

Slavek Krepelka píše:
Palo píše: ... Zakoupila si mikroskop a okamžitě, v každém odběru krve, jak píše, si potvrdila to, co jsem jí předtím naměřila. ....
:good: :D Už se na ten mikroskop taky chystám. Černý pole. Teď na něj mám. Za dva testy u alternativců zaplatím jako za jeden mikroskop. Dík a ahoj, Slávek.

Taky bych si ráda zakoupila mikroskop, jaké zvětšení je třeba, aby bylo vidět, co potřebujeme ? :-)
Poradíte někdo ?

viktoria
Stálý člen
Dal: 32 poděkování
Dostal: 18 poděkování

Příspěvek od viktoria »

Dancaa, zrejme by to mal byť Darkfield mikroskop... nie je to nič lacné :-)
http://www.darkfieldmikroskopy.cz/cs/da ... mikroskop/
tu je že vraj záruka najnižšej ceny...

a tu sú obrázky, čo by si z krvi mala vyčítať...
http://www.naturvet.cz/darkfield.html

V.
jil
Nový člen
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od jil »

pre tých,čo ste z KE
Ďalšia z obľúbených Vedeckých kaviarní, tentoraz ne tému "Parazity okolo nás". Uskutoční sa 9. apríla o 18:00 vo Výmenníku Brigádnická.
Prednášať bude RNDr. Ingrid Papajová, PhD.z Parazitologického ústavu SAV. Vy sa dozviete viac o závažnom ochorení - larválnej toxokaróze, o pôvodcovi tejto choroby, o nebezpečenstvách, ktoré striehnu v pieskoviskách aj o tom, ako sa pred tým všetkým chrániť.

jil
Nový člen

Příspěvek od jil »

<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/wBreRKB6El ... r_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
posielam video o filarioze na Slovensku alebo

jk

Upraveno SDK

jil
Nový člen

Příspěvek od jil »

dancaa píše:Taky bych si ráda zakoupila mikroskop, jaké zvětšení je třeba, aby bylo vidět, co potřebujeme ? :-)
Poradíte někdo ?
Ja používam Bresser ss LCD displ. a zatiaľ stačí aj na krv-živú, suchú aj parazity tam vidím ak v krvi sú ,alebo v sekretoch.
cena cca 200,-Eur
http://www.itsk.sk/mikroskop-bresser-lc ... 80775.html
napríklad

jrompf
Stálý člen
Dal: 20 poděkování
Dostal: 45 poděkování

Re: Davkovanie

Příspěvek od jrompf »

Davkovanie Metronidazole, Chloroquine, Albendazole, Praziquantel, Diethylcarbamazine, ...
(neviem ci tento prispevok patri presne sem...)

linka

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“