Hmm, chtěl jsem přidat poznámku, ale je to facebook a tam teda nejsem.Palo píše: ... Jonášův e-mail je jos.jonas@joalis.cz, kdybyste mu chtěli někdo napsat
Že jsem ji napsal, tady je. Jonášovi ji přistrčím sám. Pokud tu moji chce někdo vrazit aj na ten časák, či facebook, je mi vítán.
Jsem sice z Kanady, ale po přečtení komentáře MuDr. Jonáše mi nezbývá, než vřele oponovat. Po celkem čtyřech negativních testech na střevní parasity a po informacích, které byť nepřímo přišly i od Paní Ing. Bláhové, jsem vzal věci do svých rukou. Prodělal jsem si velice neortodoxní odparazitovací kůru a důkazy v podobě škrkavek a tasemnice jsem měl možnost najít v toaletní míse. Z mé zdravotní a sociální historie stejně jako z velikosti specimenů je celkem zaručeno, že jsem s nimi žil dlouhá léta. To samozřejmě mluvíme jen o velikých červech, které je laik schopen bez velikého snažení zachytit. Vzhledem k informacím uváděným i Světovou Zdravotní Organizací WHO, je velice očividné, že problém jak velikých, tak monocelulárních parasitů je v běžné praxi nesmírně podceňováno doktory, kteří operují s nedostatečnými vědomostmi. Například infekce Toxoplasma Gondii je i podle WHO rozšířená alespoň mezi 50 až 60% popiulace a to se týče Evropy a Amerik. Přitom jen známých parasitů, kteří se týkají člověka, je podle WHO přes 20000 druhů. SDK
S laskavým pozdravem, Slávek.