Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Připálené Karbanátky

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: Týdenní ban

Příspěvek od aNONym »

Tuco píše:Byl bych pro to o čem mluvil Karel m, tedy individuální filtrování příspěvků podle uživatele. Každý by si nastavil, co pro něj nemá význam > nebyl by nucen ani jedním očičkem o to zavadit > nerozčílil by se > nereagoval by a reakce další tím nevyvolával > ubylo by plevelu a negativních emocí a byl by klid. Navíc by se nemusel sáhodlouze rozebírat každý případ.
Dle mého názoru nedostatečné. To je stejné, jako když Tě někdo veřejně pomlouvá a ty děláš, jako by ten dotyčný vlastně ani neexistoval. Ale v tomto případě na něj nereagovat je mnohem horší, jelikož tu na foru káže bludy. Je pravda, že díky jeho přístupu ho zde již téměř všichni berou s dostatečně velkou rezervou, ale k ozdravění nálady na foru to zatím nijak nepřispělo. Navíc to forum je vizitkou nás všech.

Když von je takovej nezmar, že ani když mu několik lidí najednou řekne, že nemá pravdu, tak on se té svojí stejně nevzdá a ani přes předložené se nad tím nezamyslí (přičemž se mnohdy ani nepodívá na poskytnuté odkazy nebo je pak ještě navíc zpochybňuje).

"Je to zkrátka takovej náš místní kašpárek" (jak by řekla má osmiletá dcera). ;) Non

Neberu nikomu nárok na jeho názor. To v žádném případě!!! Ale musí to mít alespoň trochu hlavu a patu. Viz ten včerejšek: "jestli to je nebo není palivovej článek". Vždyť stačilo, kdyby hned na začátku napsal "proč si myslí, že to není to za co se to vydává" a byl by svatej klid. 8)
.

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Týdenní ban

Příspěvek od Aquarius1 »

Karban je jako flegmona napadá zdravou tkáň a pokud se jí nezbavíte razantním řezem tak Vás dokáže i zabít.Nechci aby toto forum bylo zabito, jak se asi samo vzdělává napadá postupně další vlákna bez jakéhokoliv kladného přínosu.Každý má právo na svůj názor,to nikomu neberu ale tohle je technické forum.Abych pravdu řekl chtěl jsem to už tady zabalit a to tentokrát natvrdo.Na nic neříkající kecy tohoto stylu co Karban vede jsou jiná fora a diskuse.Já jsem pro trvalé znemožnění přístupu a je mi fakt jedno co si o mém příspěvku bude kdo myslet. Jindra

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: Týdenní ban pro Karbana za spamování fóra

Příspěvek od martin11 »

Karban píše:
martin11 píše:...ačkoli mě Karban nemá rád....dokonce jsem jeho nepřítel...tak bych mu dal ještě šanci...
Ale to bys neměl - vždyť nyní je konečně příležitost s tím karbovačem pohody, klidu, dobré nálady a tvůrčí atmosféry zatočit...

8)
...Karbane....já jsem technickej blb, karkulka a ignorant....na tobě mě mrzí jen jedna věc....všude jsi byl , všechno víš...a jen prudíš....je pravda, že občas řekneš něco k věci....ale ty minusy silně převažujou....
...tady to není o pohodě a dobré náladě....tady to je naší budoucnosti...hlavně energetický... :idea: .pak trochu o zdraví...a o duševní pohodě......jestli tušíš co chtěl básník říct....já nemám potřebu v mejch šedesáti letech s někým točit.....můj život mi ukázal, že každej zatočí sám se sebou....jojojo...ještě se budeš muset mooooc učit, než dospěješ do naší společnosti....nemluvím jen o foru....víš co je vyšší princip mravní....martin11 :lol:
....

... věřím, že se " TO " povede ......
Karban

Příspěvek od Karban »

martin11 píše:....tady to je naší budoucnosti...hlavně energetický... :idea....
¨
A napadlo tě, jak je tý naší energetický budoucnosti ku prospěchu třeba ten, co tu hází odkazama na podvodný videa na youtube, píše smajlíky typu "palec hore" k blbině, která nemůže fungovat či dělá "veliký kusy práce", když protáhne strojovým překladačem nějakej naprosto potrhlej článek?

:lol:

Karban

Re: Týdenní ban

Příspěvek od Karban »

Aquarius1 píše:Karban je jako flegmona napadá zdravou tkáň a pokud se jí nezbavíte razantním řezem tak Vás dokáže i zabít...
Jo.

Třeba tím, že kapku vybrnká nějakýho kecku, co se chvástá 50% úspory paliva, ale doložit to nemá čím...

.

martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

Karban píše:
martin11 píše:....tady to je naší budoucnosti...hlavně energetický... :idea....
¨
A napadlo tě, jak je tý naší energetický budoucnosti ku prospěchu třeba ten, co tu hází odkazama na podvodný videa na youtube, píše smajlíky typu "palec hore" k blbině, která nemůže fungovat či dělá "veliký kusy práce", když protáhne strojovým překladačem nějakej naprosto potrhlej článek?

:lol:
...jo jo jo....dej sem nějakej trhlej článek...podvodný video....dej palec dolu k blbině, která nemůže fungovat.....jen nevím, jak víš, že to nemůže fungovat...a vtom je tvuj problem....ty vidíš, že to nemuže fungovat....jako že Země není placka...atd.....bohužel tobě chybí ...základní kreativita....a mužeš mi napsat...hlavně , že tobě nechybí......já vím....jsem netechnik antitalent, který neví jak vypočítat povrch koule....ale přemejšlim.....spojuju.....tvořím.....s velkým T......martin11 :lol:

Karban

Příspěvek od Karban »

Karel m píše:...Karb přístup vede k ostychu a blokaci volných nápadů, způsobuje přehnanou auto cenzuru.
....
To víš, že jo.

Pak nějakej nadějnej vědec má ostych tu vyblábolit, jak frčí na tři kapky vody třeba z Prahy do Budějic, ale všechny "hledače možností" to totálně ochudí...

:D

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Rival píše:Týdenní ban pro Karbana za spamování fóra"
Co takhle vedle tlačítka "citovat" u tohoto uživatele přidat ještě tlačítko "bannovat na týden"?
Stačilo by zmáčknutí jednoho uživatele a byl by zas na týden klid :lol:

PS: Myslím tím bannovat nejen nick, ale i IP adresu...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Karban

Příspěvek od Karban »

aNONym píše:...tohle je šance poslední. Neb na jiných serverech by za mnohem menší prohřešky dostal už dávno BAN natrvalo. .
Panáčku, já moderuju jedno technické fórum a věř tomu, že když tam vletí nějaký mamlas, co se chce chvástat a přitom nechápe základní věci, dostane ihned výstrahu, případně letí jeho příspěvek do hajzlíku.

A pokud se tam plácá dál, dostane se (nejen( se mnou do takový diskuse, že je rychle bez argumentů díky svý neznalosti.
Pak už obvykle jen vztekle prskne a zmizí...

Nějakej BAN se tam nepěstuje - právě proto, že dotyčnej ví, že by si tam neškrt....

:P

Karban

Příspěvek od Karban »

Palo píše: PS: Myslím tím bannovat nejen nick, ale i IP adresu...
Jasně, blokovat IP adresy poskytovatelům konektivity - to je opravdu inteligentní nápad...

martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

Karban píše:
aNONym píše:...tohle je šance poslední. Neb na jiných serverech by za mnohem menší prohřešky dostal už dávno BAN natrvalo. .
Panáčku, já moderuju jedno technické fórum a věř tomu, že když tam vletí nějaký mamlas, co se chce chvástat a přitom nechápe základní věci, dostane ihned výstrahu, případně letí jeho příspěvek do hajzlíku.

A pokud se tam plácá dál, dostane se (nejen( se mnou do takový diskuse, že je rychle bez argumentů díky svý neznalosti.

Nějakej BAN se tam nepěstuje - právě proto, že dotyčnej ví, že by si tam neškrt....

...pánové....já zírám.....vyhlašuju hledání fora,který moderuje ..pan KARBAN.. :idea: ...martin11 :lol:

Karban

Příspěvek od Karban »

gromit píše:... jak to bude s tou "pohodou, klidem a dobrou náladou..." - vystačíme si?
Ano, samozřejmě že ano.

Vždyť tvůrčí atmosféra přece nemůže nikdy vyhasnout, když se do ní přilévá spousta a spousta nových zjištění a informací z celého světa -zrovna včera tu byl zase článek, jak se vyrábí ty KEG/MEG, jede to a frčí, točí se to a vrčí - to se přece nezastaví....

:idea:

aNONym
Zasloužilý člen

Příspěvek od aNONym »

Karban píše:

Tož vztekle prsni a zmiz zpátky na to forum, který tak slavně moderuješ. :P :lol: :lol: Non
.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

martin11 píše:...pánové....já zírám.....vyhlašuju hledání fora,který moderuje ..pan KARBAN.. :idea: ...martin11 :lol:
Co by ne, může, ať si tam moderuje co chce...

Tady je to o trochu něčem jiném... O hledání rešení a obejití konvenčnosti a né o její utvrzování, což pan Karban zřejmě nikdy nepochopí...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
aNONym
Zasloužilý člen

Příspěvek od aNONym »

Karban píše:
Palo píše:PS: Myslím tím bannovat nejen nick, ale i IP adresu...
Jasně, blokovat IP adresy poskytovatelům konektivity - to je opravdu inteligentní nápad... :P
Prosím, buď tak laskav a už se nevyjadřuj k věcem, kterým nerozumíš. 8) Non
.

Zamčeno

Zpět na „Černá díra“