Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Zapper

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
muflon
Zasloužilý člen
Dostal: 32 poděkování

Craft a frekvence

Příspěvek od muflon »

Craft(9.4.2010) -cituji:
http://zdravi.craftcom.net/forum/smf/in ... tml#msg492
názvy jsou převzaty přesně dle CAFL a NCFL, stejně tak Rifeho frekvence. Pokud se podíváte podrobněji do těchto seznamů jsou tam i přímo jednotlivá onemocnění, jako např. chřipka (Influenza) a hned v hojném množství. Je zde rovněž proveden i speciální výběr kromě původního názvu i s českým ekvivalentem. Sice zvažujeme překlad, ale přesto, že je nám známo již slušné množství českých ekvivalentů na uvedené latinské nebo anglické názvy, netroufáme si přesto vše přeložit bez odborné konzultace, což je navíc časově velmi náročné. Tady je právě prostor pro vznikající komunitu, kde každý majitel tohoto přístroje může přispět tak říkajíc svoji troškou do mlýna a můžou jednotlivé sestavy frekvencí nebo klidně i celou lokalizovanou DB nasdílet ostatním prostřednictvím tohoto fóra, kde je dostatek kapacity pro pohodlné sdílení (upload, download) bez rizika smazání takových souborů po určitém čase, jak tomu bývá běžně u serverů pro ukládání a sdílení dat. Kreativitě a získaným zkušenostem i s vlastními frekv. sestavami nejsou tady kladeny žádné meze.
To jsem ale trochu odbočil. Nicméně neodpustím si otázku, jak si právě u nemocí jako chřipka můžete být jistý, že právě důvodem oné údajné chřipky je přímo vir chřipky a ne třeba jiný virus, např. Coxsackie? Navíc, kde berete jistotu, že se jedná přímo o chřipku, tj. nemoc virového původu a ne třeba o onemocnění vyvolané bakterií mohoucí mít příznaky jako chřipka? Tohle nedokáže naprosto spolehlivě jen tak dle příznaků rozeznat ani odborník, natož laik. Proto mít nějakou sestavu na chřipku je fajn, za předpokladu, že se jedná opravdu o toho správného původce chřipky. Pokud se jedná třeba o bolest ledvin, tady zánět může také vyvolat spoustu věcí. Takže podobné sestavy jsou sice velké zjednodušení, ale otázkou je, zda budou i dostatečně účinné. Pokud píšu za nás, co jsme přístroj zkoušeli, tak říkajíc přímo v terénu, jsme nikdy takové univerzální sestavy nepoužívali, ale pouze po úvaze a diagnostice přesné sestavy na určitého původce dle CAFL/NCFL. Nicméně CAFL obsahuje standardně i takové univerzální sestavy.

Trend v podobě přesnosti generované frekvence až na poněkud diskutabilní 3 desetinná místa vštěpil do podvědomí jeden šikovný výrobce. Ale máme ověřeno, aspoň dle výsledků testování našeho přístroje CPZ, že tohle není podmínkou ani zárukou účinnosti, jak by se na první pohled zdálo. Především díky vlastním zkušenostem i s jinými přístroji byla zvolena poněkud odlišná cesta a zdá se, že volba byla správná, než pouze slepě něco následovat. Samozřejmě je to naše tvrzení proti tvrzení jiné firmy, ale jisté je to, že jdeme odlišnou cestou, i když se jedná o zapping jako takový.

Ravo zapper nemá doslova kolísání jako takové, ale postupné projíždění frekvence od - do, což je samozřejmě možné i v případě CPZ.
K těm harmonickým a subharmonickým... Jde o to, že pokud někdo zná pouze určitou frekvenci dle Clarkové, která používala frekvence od 77kHz do 878kHz a není potřebný ekvivalent v CAFL, nelze ji u přístroje CPZ použít. Proto je potřeba získat její subharmonickou hodnotu o nižším kmitočtu, což přístroj umožňuje. Naopak, pokud známe pouze jednu frekvenci např. 725Hz je lepší si k této primární frekvenci vytvořit i její harmonické hodnoty. Předem ale upozorňuji na skutečnost, že přístroj CPZ nevychází z frekvencí dle Clarkové, protože jejich účinnost je poněkud diskutabilní, naopak používané frekvence dle CAFL se nám velmi osvědčili, i když zastánci frekvencí dle Clarkové jim už z principu nevěří. Pokud má uživatel přístroje vícero počítačů, může si SW nainstalovat i na ně, pokud se ovšem tak neděje za účelem zneužití jiným subjektem. Co se délky záruky a servisu týče, viz. obchodní podmínky http://craftgen.eu/quickshop/index.php? ... podminky,4

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Zapper a úspěšnost na candidu a plísně

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Ludmila píše:Ahoj Slávku,
jaký zapper bys doporučil k nákupu v ČR? Je tento zapper vhodný?: http://www.zapper.cz/index.php?option=c ... &Itemid=34

Děkuju moc
L.
Nazdar Ludmilo.

Je mi líto, ale tady je mnoho důvodů, proč nemohu doporučit žádný.

1) nevím, co je u Vás k sehnání.
2) veškerá Rifova technologie je nenávratně ztracena a domyšlené kopie jsou sice také nějak účinné, ale zdaleka to není Rife.
3) Poslechneme-li si staré lampové rádio a nové polovodičové rádio, můžeme si uvědomit, že polovodičová elektronika není ani zdaleka přesnou náhradou za elektronové lampy, nemluvě o nějaké Rifově plasmové lampě, takže to co je na trhu kdekoliv ve světě značně za Rifem kulhá.
4) Nemám ani tuchu, jestli Rife nebyl víc psychický léčitel, než technický léčitel.
5) Považuji všechny zapery, které používají cílené frekvence, za nesmyslné, protože prostý stejnosměrný proud kynoží všechny mikroorganismy daleko účiněji, než všechny pulsní a střídavé proudy, při stejných hodnotách, kynoží některé, a člověk v tom nemusí tápat.

Kdybych měl pár miliónů dolarů, abych si mohl vybrat kterýkoliv, třeba i všechny, a naprosto nic lepšího na práci, a ještě to chtěl kdy praktikovat, udělal bych si Godzilu se stříbrnými dráty, zlatými elektrodami a nějakými exotickými bateriemi. Baterky bych uzavřel do vlastnoručně vygravírované, krásné, platinové krabičky. Nazval bych to Nejlepší Omnigalaktický Superluminární Extrazaper vyrobený Aerospace Alfa Ing. Inc., kterou bych si za tímto účelem otevřel.

Důvodem je, že považuju Godzilu v jakémkoli provedení za daleko nejspolehlivější zapingový vynález. Žádný diagnózy, žádný študování, žádný dohady, a skoro žádný náklady, součástky k dostání v každém železářství a umotat by to snad měl být podle obrázků schopen i slepý.

Nejsem ale žádný expert a pokud chceš expertní radu, tak bych šel na Crafta.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Zkusenosti s candidou a plisnemi(zapper)

muflon píše:Ono to není jen pro mne, ale prom příbuzenstvo...které godzille a domácky vyrobeným přístrojům moc nevěří, ale ten zapper by rádi zkusili....

Nemám moc času projíždět všechny příspěvky...
:lol: Nazdar Muflone.

Takže ty nemáš moc čas si pošťourat a druzí mají mít moc čas Ti opakovat co již je tady probrané a mnohdy ne jednou? Jak to přijde?

Ahoj, Slávek.

muflon
Zasloužilý člen

Re: Zkusenosti s candidou a plisnemi(zapper)

Příspěvek od muflon »

No jo, když to není pro mne tak sem línej a máš pravdu proč by se namáhali ostatní(mně však šlo taky třeba čerstvé zkušenosti které mohou zaznít a ještě tu nebyly!!).....

Stejně je zajímavý jak by každej spíš bral, než aby zachovával vesmírnej zákon o rovnováze ...mezi dáváním a braním...a já blbec se to snažím každýmu ulehčovat... 8)

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

zaping vs. plasming

Příspěvek od Craft »

Ahoj všem,

delší dobu jsem tady nebyl, ale stále jsem dosti zahlcen prací a koukám, že se tady probírají zappery. Tak tady hodím několik zkušeností, ale nezaručuji, že se budou každému líbit ;)

Osobně si myslím, že budoucnost není v aplikaci přímo pomocí elektrod, ale v bezkontaktním přenosu. Dosti jsme tady experimentovali a šli cestou Rifeho a Tesly a vznikl dnes již finální prototyp přístroje PlasmaCraft využívající přenosu signálu právě pomocí plasmy a je to to nejúčinnější s čím jsem se za celou dobu kdy setkal. Je to spíše takový hybrid, žádný čistokrevný Rife, ani Tesla, přesto výsledky jsou pro nás až neuvěřitelné a dosti povzbuzující. Díky tomu se také zjistilo, že u plasmy dogmata jako kolem zapingu neplatí, tím spíše, že se zde pracuje už s poměrně silným EM polem, který plasma vydává a v těsné blízkosti přístroje již znatelně ovlivňuje činnost elektronických přístrojů. Tímto jsme také zjistili, že nutnost používat při plasmingu, (jak jsem si tento způsob aplikace soukromě nazval), frekvence ve stovkách kHz, jak se snaží někteří všem namluvit je pouze husarský technický kousek, ale s mizivou praktickou účinností. Plasma v našem provedení totiž dokáže vytvářet až neuvěřitelně velké množství harmonických frekvencí a přitom velmi přesně přenášet původní frekvenci a lze ji rovněž modulovat na nastavitelný nosný signál, takže tady rovněž odpadá ona nesmyslná nutnost přesné rezonanční frekvence mikroorganismu, kterou neuznávám ani v případě klasického zapingu.
2) veškerá Rifova technologie je nenávratně ztracena a domyšlené kopie jsou sice také nějak účinné, ale zdaleka to není Rife.

Není ztracena, je spousta střípků na internetu, jenom je posbírat a poskládat, což jsem sám dělal hodně dlouho. Čistokrevný Rifeho generátor dnes snad ani neexistuje, protože každý konstruktér jej o něco vylepšil a taky jak píše Slávek sehnat dneska parametrově shodné součástky s originálem je opravdu kumšt. Tím originálem není ani přístroj RPZ14 od firmy zapper.cz, i když se tak snaží tvářit, ani hybridní přístroj vlastní konstrukce PlasmaCraft, což nebylo ani mojim úmyslem. Pro mě to bylo spíše výzvou vytvořit přístroj, který mě nebude omezovat v pohybu po místnosti a přesto bude účinnost minimálně stejná, jako v případě elektrod při klasickém zapingu, neli silnější, za cenu, která nebude přesahovat desítky tisíc, nezabere prostor většího konferáku s ocelovýma výstužema a pro jeho přenos a skladování nebude potřeba pořádného kufru a dvou silných chlapů, což se podařilo :)
Pokud prohlásím, že s ním dosahujeme minimálně stejných výsledků, jako podobné přístroje za desítky tisíc, asi to vznese vůli nevole, ale je to tak ;)
Rovněž se dodnes traduje, že Rifeho generátor dokázal již po pár několikaminutových sezeních zcela likvidovat rakovinu, to je hloupost. On to sice opravdu uměl, ale ta aplikace se musela provádět mnohem častěji, než se uvádí, jak potvrzují i naše měření množství vzniklích toxinů v těle po aplikaci plasmy přístrojem RPZ14, tak prototypu PlasmaCraft, (měřeno vždy před a po aplikaci pomocí přístroje Salvia). Rovněž Rifeho pokládám za objevitele spouštěče rakoviny. Viry, které objevil a pojmenoval BX a BY. Můj kamarád je vždy naměří na Salvii a ve velkém množství u každého pacienta s touto nemocí nebo pro klasickou medicínu vyléčeného pacienta, který si tak v těle nevědomě nosí tikající bombu. Zdraví člověk je nemá. Tohle je ale příčina špatné funkčnosti IS, který je neumí rozeznat a zničit.
5) Považuji všechny zapery, které používají cílené frekvence, za nesmyslné, protože prostý stejnosměrný proud kynoží všechny mikroorganismy daleko účiněji, než všechny pulsní a střídavé proudy, při stejných hodnotách, kynoží některé, a člověk v tom nemusí tápat.
Pravda je dle mě Slávku někde uprostřed. Jak je všeobecně známo, ss proud může způsobovat elektrolýzu krve, již o ve velmi malých hodnotách. Dlouho jsem si to sám nechtěl připustit, ale je to bohužel tak. Otázkou ovšem je, co všechno v těle ovlivní, nejen positivně, tak i negativně. Z mého úhlu pohledu je pro mě bezpečnější varianta pulsního přenosu signálu s velkým spektrem harmonických hodnot, než dlouhodobější aplikace ss proudu o sebemenší hodnotě, protože tělo je velmi dobrý vodič. Tím si ale nedovolím tvrdit, že metoda zvaná Godzila nefunguje, protože ji nemám odzkoušenou a pokud to napíše Slávek, věřím, že funguje také.
Nehledejte nikdy záruku vynikající funkčnosti jen ve výši ceny, dnes velký omyl.
Naprostý souhlas :)

Perlička na závěr:
Kamarád, co by velmi zkušený diagnostik a alternativní terapeut si na prototyp PlasmaCraft tak zvyknul, že už tím běžně ošetřuje i potraviny :) Jednoho krásného dne si totiž naměřil Toxoplasmu a hledal zdroj a našel ji v 6kg medu, na kterém si před několika dny pochutnával. Takže sklenice s medem rozložil kolem plasmy a nechal ji chvíli běžet a po přeměření po toxoplasmě ani památky :)

*Snad jen ještě upozornění pro některé alternativní terapeuty provozující přístroj RPZ14. Pokud používáte informatika a máte je ve stejné nebo přilehlé místnosti s přístrojem, můžete je rovnou zahodit, protože jsou jeho působením znehodnoceny, což není vada, ale vlastnost všech podobných přístrojů.

* Rovněž se nám konečně podařilo dotáhnout do finální podoby princip záznamu informací v podobě biozáznamníku do libovolných byliných kapek i na několik problému najednou. Zatímco Jonáš má na vše zvlášť bylinný informační preparát, tento přístroj umožňuje nahrát velké množství bioinformací do jednoho jediného preparátu a funguje to naprosto stejně. Na mazání informací je tady taky myšleno :)

Tak zase někdy a všem hodně zdraví

Craft

muflon
Zasloužilý člen

Dotaz na bionformace

Příspěvek od muflon »

Cituji Crafta:
...Rovněž se nám konečně podařilo dotáhnout do finální podoby princip záznamu informací v podobě biozáznamníku do libovolných byliných kapek i na několik problému najednou. Zatímco Jonáš má na vše zvlášť bylinný informační preparát, tento přístroj umožňuje nahrát velké množství bioinformací do jednoho jediného preparátu a funguje to naprosto stejně. Na mazání informací je tady taky myšleno.

:!: Zajímalo by mne zda lze nějak poznat které bionformace v něčem, opravdu fungují, a které jsou jen na módní vlně se vezoucím taháním peněz z kapes...! :?:

Názor JZ i dědka kořenáře je podobný co se týká mnoha dnes prodávaných bionformačních přípravků...že jsou jen reklamním tahem.... :

muflon píše:
...Názory dědka kořenáře na šťávu ze stromu Noni, taky na šťávu z Aloe, a jejich možné "vedlejší účinky",
dále na gemmoterapii (léčba pupeny), na BIONFORMAČNÍ přípravky atd.....:
(jsem docela šokovanej , ale je dobře znát víc úhlů pohledu a zamyslet se přímo hlavou pokud možno ... )
viz zde:
http://www.dedekkorenar.cz/diskuze/tema/704.html#7622

JZ:
Dědek má na některé věci sice svérázné, ale řekl bych správné názory, já tyto věci také lidem nedoporučuji i když z jiného důvodu, ale to je jedno, prostě je také odmítám i když důvodem je zásah lidského faktoru a mohutná reklama, což je vždy podezřelé.

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Dotaz na bionformace

Příspěvek od Craft »

Slávek:
S tou Godzilou je to velmi zajímavá zkušenost, tím spíše když máš přístup k u nás spíše vzácné diagnostice, zdali se vůbec někde v ČR používá, aspoň o nikom takovém nevím.
To je zajímavé ty roztoky "carboxylů o tom jsem neslyšel. Technická EN mi nedělá problémy, ovšem klasická EN tady už pokulhávám a ne jednou sáhnu i po translatoru, to se přiznám. Každopádně bych ti byl vděčný za jakékoliv informace i v EN kolem tohoto (odkazy, chem. vzorce).

Muflon:
Kdysi jsem na účinky informatik vůbec nevěřil, protože u mě se nikdy nic znatelného při jejich pečlivém užívání nekonalo. Zkoušel jsem přípravky jak od známého výrobce Boiron, tak i jiných výrobců homeopatik a výsledek byl velká NULA. Rovněž jsem kdysi na doporučení paní Bláhové (to se psal rok 2008) vyzkoušel informační přípravky od Jonáše, výsledek zase velká nula. Snad jediné, kde jsem něco slabého pozoroval, byly informatika udělaná na míru z Oberonu, ale tohle byli pouze moje subjektivní pocity.
Pak jsem začal spolupracovat s člověkem, který pro mě testuje prototypy přístrojů přímo "v terénu" a sám informatika na míru každého jedince přímo vyrábí. Řekl jsem si, že to na sobě vyzkouším, i když mé předešlé zkušenosti, co se účinnosti týče, byly téměř nulové. Po proměření na Salvii mi dal dvě lahvičky. Začal jsem malými dávkami a nic, tak jsem dal výrazně vyšší dávky a to se začali dít věci. Průjem a pocit na zvracení a na druhý den jak jsem to zaspal vše ok. Pak jsem to za několik dnů vyzkoušel znova, protože si rád věci opětovně pro vyloučení náhody ověřuji a reakce byla ještě silnější, tentokrát i se zvracením. Pak jak mi otrnulo, asi po týdnu jsem si řekl, že to ještě jednou ve stejných dávkách vyzkouším a to bylo teprve něco. Silné zvracení, které nechtělo ustat, silný pocit chladu, teplota. Podařilo se mi to k ránu nakonec nějak zaspat a odpoledne bylo už mnohem lépe a na druhý den jako by se vůbec nic nestalo. Teprve tohle mě přesvědčilo o opravdové účinnosti informatik. Nic proti dědku kořenáři, ale asi má stejně negativní zkušenosti, (jestli vůbec nějaké sám má), jaké jsem kdysi měl také. V bylinkách se ale vyzná, to mu nelze upřít. Od doby, kdy ale psal i o výrobě KS, což mě pobavilo, už jej mimo bylin beru s rezervou. Nicméně přesto, že jeho produkty jsou určitě kvalitní a bylinám rozumí, mám lepší zkušenosti s kapkami od Grešíka, které považuji za jedny z nejlepších.
Čím se dá změřit přítomnost bioinformací? Jednoduše pomocí Salvie. Díky tomu jsme přišli i na to, že veškeré přístroje využívající plasmu pro bezkontaktní přenos tyto informatika (na bázi lihu) znehodnocují. Stejně tak, pokud by se tyto informatika vystavila působení mikrovln, např. vložením do mikrovlnky, což máme taky vyzkoušeno a změřeno. Takže jsou informatika jak ty říkáš na tahání peněz z kapes a informatika, které fungují ;) Ještě upřesním, že informatika jako taková nejsou založena přímo na nějaké léčivé látce, i když se může používat jako vedlejší součást nosiče, např. bylinný extrakt, ale především na informaci, která má za úkol naučit IS vidět a rozpoznávat škodlivé mikroorganismy a likvidovat je již sám. Chápu, že mnoho lidí si řekne je to blbost, sám jsem si kdysi tohle myslel, ale osobní zkušenost mě přesvědčila, že to funguje. Každopádně tímto nikomu nechci nic vyvracet ani jej přesvědčovat, pouze jsem tady uvedl svoji opakovanou zkušenost, na základě které jsem se rozhodl vytvořit přístroj, využívající principu záznamu mého kamaráda.
Pokud bych tady napsal třeba o tom, že mám doma dokonce kopírku informatik s možností změny konečné potence a která funguje (ruský výrobek), asi to děda kořenář a jiní nekousnou už vůbec :D

* Samozřejmě, pokud tělu chybí základní stavební kameny (minerály, vitamíny), bioinformatika je nenahradí.

muflon
Zasloužilý člen

Re: Dotaz na bionformace

Příspěvek od muflon »

Craft píše:...Takže jsou informatika jak ty říkáš na tahání peněz z kapes a informatika, které fungují ;) Ještě upřesním, že informatika jako taková nejsou založena přímo na nějaké léčivé látce, i když se může používat jako vedlejší součást nosiče, např. bylinný extrakt, ale především na informaci, která má za úkol naučit IS vidět a rozpoznávat škodlivé mikroorganismy a likvidovat je již sám. Chápu, že mnoho lidí si řekne je to blbost, sám jsem si kdysi tohle myslel, ale osobní zkušenost mě přesvědčila, že to funguje. Každopádně tímto nikomu nechci nic vyvracet ani jej přesvědčovat, pouze jsem tady uvedl svoji opakovanou zkušenost, na základě které jsem se rozhodl vytvořit přístroj, využívající principu záznamu mého kamaráda.
....

* Samozřejmě, pokud tělu chybí základní stavební kameny (minerály, vitamíny), bioinformatika je nenahradí.
OK, díky za vysvětlení.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Dotaz na bionformace

Craft píše:Slávek:
S tou Godzilou je to velmi zajímavá zkušenost, tím spíše když máš přístup k u nás spíše vzácné diagnostice, zdali se vůbec někde v ČR používá, aspoň o nikom takovém nevím.
To je zajímavé ty roztoky "carboxylů o tom jsem neslyšel. Technická EN mi nedělá problémy, ovšem klasická EN tady už pokulhávám a ne jednou sáhnu i po translatoru, to se přiznám. Každopádně bych ti byl vděčný za jakékoliv informace i v EN kolem tohoto (odkazy, chem. vzorce).

Nazdar Crafte,

Pokud na to máš čas a zájem, tohle je stránka kterou jaksi drží jeho pozůstalí a je tím jedinným zdrojem ve kterém je hodně skutečné informace a je toho hodně a je to místama velice detailní. Buhužel při mém pitvání jsem nenašel to nejpodstatnější, a to co s těmi carboxyly dělal, aby fungovaly.

http://www.williamfkoch.com/web/version2/default.php

Jeho publikace se z počátku zabývají jeho chemií a výtažku z mozků a srdcí asi z myší, který sice byl také klinicky velice úspěšný, ale nedal se dlouho skladovat a musel ho dělat těsně před použitím. Po roce 1922 už měl vyvinuty ty carboxyly a metodu jejich "nabíjení" a od výtažků upustil.

S tím nabíjením je to asi něco dost jednoduchého, soudě z toho, že jsem o tom našel jedinnou zmínku a to v článku napsaném jeho jaksi druhýn otcem, který ho vzal v době Kochových studií pod střechu a byl mu velmi nápomocný. Koch se v těch jeho papírech o tom nezmiňuje. Můj dojem z toho je, že to nabil něčím, co tomu pozměnilo chemické vlastnosti, spíše než že by do toho vkládal informatiku. Nicméně si to ty jeho roztoky dokázaly podržet po desetiletí, v lahvičce i v těle, tělo je nevylučovalo a fungovaly v těle u naprosté většiny jeho bývalých pacientů a pacientů jiných doktorů, kterým to pro léčení posílal poštou, jako doživotní prevence chorob. Nebylo to cílené, ale velice universální. Asi by se to dalo nazvat elixírem zdraví
Jednalo se o teoreticky extrémně nestabilní C2O2 a dále komerčně dostupné C3O2, C4O2, C5O2 a jeden buď pentan, nebo hexan, už si to tak dobře nepamatuju. Místama jde do té chemie vzorcema dost zevrubně a není to až tak složité. Koch se dokázal velmi dobře a jasně vyjadřovat jak slovy, tak vzorci.

Tady máš výňatek, těch referencí na fotochemickpou aktivitu je víc, který mi říká, že to nabíjel UV, ale mohu se mýlit.

THERAPY

The destruction of toxic action through oxidation is the natural protective process. The catalysts concerned are those that mediate oxidation of sugars and fats for energy production for normal functional purposes. These bodies are Glyoxylide, O=C=C=O. Malonide, O=C=C=C=O. Ketene, H2 C=C=O. Lactene, H2 C=C=C=O. and 1:4, Benzoquinone. They activate oxygen and they also activate ethylene and quinone groups of toxic molecules to take up oxygen, thus destroying the free valency that produces their toxic photochemic action. This is the ultimate in all immunity chemistry and‑ even. where obscure chemotherapeutic s have been found helpful this principle will he found operative fundamentally.

V podstatě jde o katalyzátory, které zprostředkovávají okysličovací neutralizaci jedů a infekcí a jejich uvolňování z těla. Podle Humbla je Koch taky zodpovědný za vynález Stabilizovaného Kyslíku, podstatně slabšího roztoku chloritanu sodného bez aktivace, předchůdce MMS1. Nikde jsem na to nenašel na netu potvrzení. Nicméně to v těch Kochových papírech být může a na první a druhé čtení jsem to mohl přehlédnout jako nesouvisející s jeho hlavním výzkumem.

S těma základníma kamenama (minerálama) si nejsem až tak jistý jak to je. I když Koch a kde kdo jiný se tímto také zabývali v rámci diety, nejde mi to až tak úplně dohromady s psychickým léčením, které, pokud prováděno někým skutečně schopným, se žádnými minerály a dietami nezabývá a léčí velice úspěšně kde co. Pokud si k tomu přihodím, že ve vejci a v čerstvě vylíhnutém kuřeti + skořápka jsou velice jiné poměry mezi sodíkem a vápníkem, nezbývá mi, než mít silné podezření, že tělo si za dobrých okolností udělá i alchemii. Když to dokáže jako rutinu slepice a asi kdejaký pták, moc bych se divil, kdyby to nedokázali i jinní tvorové.

Takže Crafte, pokud se do toho dáš, užij si to. Je to nesmírně poučné v každém případě.

Ahoj, Slávek.

Drta.tom
Stálý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Zvýšená citlivost na některé frekvence při zapingu

Příspěvek od Drta.tom »

Ahoj,
setkal jsem se s názorem, že frekvence, které jsou při zapingu více cítit (více kopou/vrní při jinak stejné nastavené intenzitě zapingu - majitelé zaperů či spíše zapgenů jistě vědí o čem píšu), jsou frekvence potvůrek, které jsou na dotyčnou frekvenci citlivé a měli bychom je tedy zaprovat častěji.

Mě osobně se to moc nezdá - frekvence od cca 1 kHz až do 20 kHz (víc můj zaper neumí) jsou oproti frekvencím pod 1 kHz relativně málo citelné, frekvence od 1 Hz do cca 1kHz už kopou více. Mě nejvíc kopou frekvence kolem 400 Hz - tedy co tak pamatuju - už jsem se dlouho nezaproval.

Jaký na to máte názor?

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Zappink u dětí?

Příspěvek od milda »

Jsou zkušenosti s použitím zapperu i u malých dětí? Jedná se o 4-letého chlapce, opakované záněty středního ucha. Použití je tedy na hlavě a tak se trochu bojím.. :?
Na druhou stranu každou chvíli antibiotika taky nic moc a začíná se uvažovat o vytržení mandlí.... :evil:

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

bolest ucha

Příspěvek od laik »

Zdravím
asi to sem vubec nepatří ale.....
dcerku bolely dřív uši chvíli potom ,co jsme měli ze ženou nějaké hlasitější rozepře....
dnes se už nerozepíráme.... tak mívá trošku bolesti jen když nechce smrkat a vleze jí to do ucha......
já sem na to taky hodně trpěl a naši se taky často hádali...????.....
nevím jestli to má souvyslost a nevím jestli to muže být i tento případ ,ale jen sem si tak na to ted vzpoměl......
tak hezkej večer přeji...

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: bolest ucha

Příspěvek od milda »

Je to zajímavé, k uším to určitě patří a sem do fora taky. Je správný vidět a hledat i jiné okolnosti a příčiny. Ale v tomto případě to bude něco jiného.
Pro zajímavost-prcek je můj vnuk a poslední dobou - cca jeden měsíc (asi tak co má ty potíže) má zlozvyk k někomu přijít a zaječet mu do ucha!! :!: :lol:

Peter píše:Vlivem chemických změn dochází ke změně pH pod katodou, pH roste, tím se zvýší dráždivost. Tohoto se využívá při léčbě ochrnutí a snížené citlivosti. Anoda má nízké pH - tlumí bolest. "
http://vnl.xf.cz/biofyz_zapisky.php#29
Dík, zajímavý info i stránky, prostuduju. :D :good: :good:

jani
Zasloužilý člen
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

existence parazitů u lidí - srdeční červi

Příspěvek od jani »

Chtěla bych se zeptat na něco, co mi vrtá hlavou, mám na zapperu frekvence na srdeční červy ( čtyři po půl hodině, tedy celá kůra 2 hodiny zapprování ), ale všude se dočítám, že je mohou mít jen psi ( zvířata ) a ze psa na psa nejsou přenosní, jen za učasti přenašeče - komára. U lidí se mohou vyskytnout jen v endemických oblastech. Jeden z článků zde: http://www.mopsklub.cz/view.php?cisloclanku=1999041701. Bylo mi řečeno člověkem, který se zapperem zabývá, že pokud mám problémy se srdcem, je to z důvodů srdečních červů, proto mi tam dal tyto čtyři frekvence ... Co si o tom myslet? Je to jen další finta zdravotnictví, jak prát do lidí léky na srdce a jiné orgány, fakt je, že se o lidských parazitech vůbec nemluví a přitom u zvířat je prakticky doporučováno pravidelné odčervování. Díky za odpověd.

Vinc
Stálý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Zapper

Příspěvek od Vinc »

Filaria immitis je, jak se domnívá většina veřejnosti a to odborné i laické, záležitostí endemických oblastí : Afrika, Asie, ale dnes už je to i Středomoří (Chorvatsko). A protože hodně cestujeme :lol: Týká se to i nás. Právě jsem dostal mail od klientky, která živí celou sbírku parazitů (na klinice v Mnichově, kterou vede žákyně Dr. Fonk, Dr. Steinmann jí byly diagnostikovány nejen filarie, ale i tasemnice a střevní háďátka -Strongyloides) Zde musím ale dodat, že paní byla před 6.roky na Srí lance. Přes zkušenosti Dr. Fonk si její žákyně stejně myslí, že filárie jsou opravdu jen záležitostí endemických oblastí. To je omyl. Filárie jsou již dosti značně rozšířeny i v naší populaci. Stačí se zeptat ing. Bláhové :ethink:

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“