NEMERTEM
Ale když už jsme u toho - taky si přidám :
- nikdy jsem nebyl zaměstnán někým a něčím jiným než sám sebou (na to se mám moc rád) .......... a vstávám kolem 10:00
Jinak look at: http://www.twister.cz
Moderátor: rival
No a dane platis? Jestli jo, tak jsi otrok!MilMAX píše:Tak nevím - asi jsem mimo mísu![]()
NEMERTEM
Ale když už jsme u toho - taky si přidám :
- nikdy jsem nebyl zaměstnán někým a něčím jiným než sám sebou (na to se mám moc rád) .......... a vstávám kolem 10:00
Jinak look at: http://www.twister.cz
No vidis, jak se mas - dane neplatis a jeste si stavis superiozni vetrarnuMilMAX píše:Neplatím / nemusím
(mám dobrého účetního)![]()
....... a zajímavou historii - proto nemusím
Respektuju, chápu a souhlasím.MilMAX píše:- vše ostatní je CHARITA !!!!!!!!!!!!!
Promiň, ale na to, abych studoval všechny patenty týkající se větrných elektráren, abych zjistil, zda tvoje řešení je nové, skutečně nemám čas. To jdi na nějaké fórum, kde se plácá o nesmyslech. Tady se pracuje.MilMAX píše:Vidím že se evidentně nechytáte - teda kromě slovíčkaření
![]()
![]()
![]()
Aha, to jsem nevěděl že se rešerše dělají na patenťákuIlem píše:Promiň, ale na to, abych studoval všechny patenty týkající se větrných elektráren, abych zjistil, zda tvoje řešení je nové, skutečně nemám čas. To jdi na nějaké fórum, kde se plácá o nesmyslech. Tady se pracuje.MilMAX píše:Vidím že se evidentně nechytáte - teda kromě slovíčkaření
![]()
![]()
![]()
Když jsem svého času navštěvoval patentovou knihovnu, seděli tam dva chlapící, kteří se živili jenom tím, že hledali novost řešení. To se nedělá zadarmo. Nebo si to musíš udělat sám. Nezlob se.
Takže předně, když cituješ, nevytrhávej z kontextu. Věta zněla takto:MilMAX píše:
Aha, to jsem nevěděl že se rešerše dělají na patenťákua ani jsem si nevšiml že se tu neplácá ale pracuje
- možná by bylo potřeba si utřít pot a příště - nemachrovat že "to tě musím zklamat - už na to dávno patent je" = to je totiž tlachání
Abys věděl, že se tu pracuje, tak ti poradím. Dá se použít buď dynamo, nebo jakýkoli synchronní motor. Když ho brzdíš, pracuje jako motor, když ho přetáčíš, pracuje jako generátor. Víc ti radit nebudu, chytrý jsi dost. A mám-li být upřímný, nemám rád, když si někdo neváží "obyčejných lidí". Mnohdy jsou mnohem lepší, než ti bohatí. A znám jich hodně, těch i těch.MilMAX píše:
Apropo potřebuji poradit s generátorm k modelu VE - mělo by to mít dvě funkce - generovat proud a nebo pracovat jako pohon (je to kvůli prezentaci - abych s tím mohl točit naprázdno třeba na výstavě v hale)
- matně si vzpomínám že by na to šlo použít dynamo - je to tak?
Dík
... A potrefená husa... věděl jsem že patříš k těm 150-ti o kterých jsem psal ve svém intermezzu (šlo to poznat hlavně tím akzentem "že se zde pracuje")Ilem píše:Abys věděl, že se tu pracuje, tak ti poradím. Dá se použít buď dynamo, nebo jakýkoli synchronní motor. Když ho brzdíš, pracuje jako motor, když ho přetáčíš, pracuje jako generátor. Víc ti radit nebudu, chytrý jsi dost. A mám-li být upřímný, nemám rád, když si někdo neváží "obyčejných lidí". Mnohdy jsou mnohem lepší, než ti bohatí. A znám jich hodně, těch i těch.MilMAX píše:
Apropo potřebuji poradit s generátorm k modelu VE - mělo by to mít dvě funkce - generovat proud a nebo pracovat jako pohon (je to kvůli prezentaci - abych s tím mohl točit naprázdno třeba na výstavě v hale)
- matně si vzpomínám že by na to šlo použít dynamo - je to tak?
Dík
Ten alternator je hned za vrtuli?Akord píše:Tohle jsem spáchal na zahrade....