Počítej s tím že se občas budeš cítit jako by jsi byl obviněný z nějakého velikého průšvihu.JiMi píše:jdu zítra poprvé v životě dávat výpověď. Máte na to nějakej recept ?
Nevím proč, ale je mi z toho úplně blbě. Odcházím za lepším. Ale proč mi buší hercna jak školákovi, jenom na to pomyslím ?
JiMi
JiMi píše:jdu zítra poprvé v životě dávat výpověď. Máte na to nějakej recept ?
Nevím proč, ale je mi z toho úplně blbě. Odcházím za lepším. Ale proč mi buší hercna jak školákovi, jenom na to pomyslím ?
JiMi
Mám to za sebou. Několik zbrklých reakcí šéfa, něco jsem zbrkle řekl já, ale nakonec to dopadlo dobře. Skončím do konce února, ještě si aspoň doberu dovolenou, POHODA DŽEZ.JiMi píše:jdu zítra poprvé v životě dávat výpověď. Máte na to nějakej recept ?
JiMi
Tak vidíš,když jsem před lety odcházel z dráhy cítil jsem se tak strašně volnej a šťastnej ale než to přišlo bylo mi z toho na nic ale dodnes nelituji.Ono to chce občas do toho šlápnout a jít.Hodně štěstí v nové práci přeje Jindra alias Aquarius1JiMi píše:Mám to za sebou. Několik zbrklých reakcí šéfa, něco jsem zbrkle řekl já, ale nakonec to dopadlo dobře. Skončím do konce února, ještě si aspoň doberu dovolenou, POHODA DŽEZ.JiMi píše:jdu zítra poprvé v životě dávat výpověď. Máte na to nějakej recept ?
JiMi
Nikdy bych neřekl, že mě dání výpovědi tak rozhodí.
Kurňa, není mi ve sklípku líp ?
JiMi
Ježkote mankotePeter píše:Tragická nehoda