Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.
Což o to, já bych to vysvětlit mohl, ale to nepatří do tohoto vlákna. Blíže o tom píšu ve vlákně VMS, konkrétně zde (třetí zhora, resp. čtvrtý zhora):
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=2166
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=2166
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 100 poděkování
- Dostal: 127 poděkování
Milan_Sk
Skúsim to popísať, prípadne ma doplňte a opravte.
Už pri prvom kúpeli som mal príznaky Herxheimerovho syndrómu.
Zrejme som pekne zanesený tými potvorami.
Uvedomoval som si to a preto som dávky nezvyšoval a užíval 2x denne 6 kvapiek.
Myslel som si, že počas týždňa sa trochu prečistím a tak som si dal druhý kúpeľ.
Tak sa Herkshajmr dostavil v plnej paráde.
Milan, neber to tragicky. V podstate sa jedná akokeby len o "silnú angínu",
ktorá ma rýchlejšie zbaví toxínov.
Je pravda, že príznaky sú nepríjemné a slabšie povahy by mohli mať väčší problém (bolesti pri každom prehltnutí, nemožnosť jesť, spať a takisto vysoké teploty neznesie každý.)
Ja to znášam dobre a keď sa mi žena pozrela do krku, tak jej skoro oči vypadli :-)
A teda sú dve možnosti. Buď mojou cestou, alebo ozaj pomaličky.
Skúsim to popísať, prípadne ma doplňte a opravte.
Už pri prvom kúpeli som mal príznaky Herxheimerovho syndrómu.
Zrejme som pekne zanesený tými potvorami.
Uvedomoval som si to a preto som dávky nezvyšoval a užíval 2x denne 6 kvapiek.
Myslel som si, že počas týždňa sa trochu prečistím a tak som si dal druhý kúpeľ.
Tak sa Herkshajmr dostavil v plnej paráde.
Milan, neber to tragicky. V podstate sa jedná akokeby len o "silnú angínu",
ktorá ma rýchlejšie zbaví toxínov.
Je pravda, že príznaky sú nepríjemné a slabšie povahy by mohli mať väčší problém (bolesti pri každom prehltnutí, nemožnosť jesť, spať a takisto vysoké teploty neznesie každý.)
Ja to znášam dobre a keď sa mi žena pozrela do krku, tak jej skoro oči vypadli :-)
A teda sú dve možnosti. Buď mojou cestou, alebo ozaj pomaličky.
Naposledy upravil(a) jao dne pon 12 pro 2011 22:18, celkem upraveno 2 x.
Radšej byť špirálou, ako kruhom.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Milane,Milan_Sk píše:Poprosil by som ak by niekto vedel a vysvetlil mi stručne ako sa môže jao nachádzať v takom stave ako je, myslím teploty a ten hrozný zápal hrdla ak berie MMS. Hľavne či môže tak dlho trvať tento stav. Neberte to prosím ako nijaké rýpanie fakt ma to zaujíma. Veľmi pekne ďakujem, Milan.
nerad se opakuju, ale psal sem že léčení s MMS je běh na dlouhou trať. To není že nasadíš MMS jako ATB a za dva dny si fit...
Všechny nemoci mají základ v zaneřáděném organismu viry, bakteriemi a parazity. Komu se podaří své tělo očistit od překyselení a vyplaví i těžké kovy tak najednou zjistí že je naprosto zdráv, že se mu velkým obloukem vyhýbají běžné infekční nemoci jako rýma, nachlazení či angína......Ale není to ze dne na den, trvá to měsíce i roky, uvědomuješ si ten rozptyl !
Na netu vyguglíš téměř vše, nikdo zde ti nedá konkrétní odpověď protože vše souvisí se vším.
Zásada je, své tělo zbytečně nezatěžovat.
Káva je silně kyselinotvorná, kouření je kapitola sama pro sebe o alkoholu ani nemluvě. Vše se má dělat s mírou, nakonec i to braní mmska.
Ty své tělo ničíš roky a pak očekáváš zázrak že ti MMS odstarní tvé neduhy za pár dní. Tak to prostě nefunguje.
Každý svého štěstí strůjcem.
H.v.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož google neporadil , ptám se tady : prosím , co je to herxka ?
----------------
google akorát odkázal na odpovědi v diskuzích, že se může herxka dostavit, ale neřekl co to vlastně je .....
----------------
google akorát odkázal na odpovědi v diskuzích, že se může herxka dostavit, ale neřekl co to vlastně je .....
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
"Vynalezl" ji jakýsi Herxheimer, takže je po něm pojmenovaná.huhu píše:Jelikož google neporadil , ptám se tady : prosím , co je to herxka ?...
Jedná se o to, že během úspěšného a správného léčení nějaké nemoci alopatiky dochází velice často k tomu, že se na jistý čas příznaky nemoci ještě zvýrazňují, místo aby plynule ustupovaly.
Takže když po nasazení nějaké léčby dojde ke zhoršení, může to znamenat, že jsou léky nevhodné a nebo že se jedná o Herxheimerovu reakci. V prvním případě je vhodné léky změnit, ve druhém v léčení pokračovat.
Při alternativní léčbě přírodními prostředky nemoc proběhne celá, ale rychleji a s lehčím průběhem.
Zase to zjednodušuji, takže kdo chce, může to doplnit a zpřesnit.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Starší člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 10 poděkování
Ahoj Jao, ako sa máš, je Ti lepšie ?
Ďakujem Kutil za vysvetlenie. Nemyslím si MMS ma vylieči za pár dní a viem takisto, že to nieje liek. Pred tým čo začnem brať MMS sa zaujímam o riziká a čo ma všetko čaká.
Tiež by zaujímalo čo je herxka.
Prajem pekný deň, Milan.
Ďakujem Kutil za vysvetlenie. Nemyslím si MMS ma vylieči za pár dní a viem takisto, že to nieje liek. Pred tým čo začnem brať MMS sa zaujímam o riziká a čo ma všetko čaká.
Tiež by zaujímalo čo je herxka.
Prajem pekný deň, Milan.
Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Herxheimer
Za trochu výstižnější příklady bych považoval třeba tohle:
- z nějakého důvodu začneš brát MMS a třeba druhý den tě najednou položí "chřipka", která třeba za tři čtyři hodiny odezní
- kromě svých běžných potíží se cítíš celkem dobře, zappruješ a třeba za hodinu máš najednou teplotu a je ti tak slabo, že si musíš lehnout - a potom to úplně samo přejde
Ony se nemusí jenom zhoršit příznaky nemoci, kterou léčíš, ale mohou se vyskytnout i nějaké další, které vypadají, že na tebe sedla ještě nějaká další choroba. Léčíš třeba chřipku a najednou máš dojem, že se k ní přidala i angína. Začneš kurýrovat klouby a rozbolí tě napřed ledviny, pak játra a potom třeba slinivka.
Slabší nátury to obvykle vzdávají, protože svému léčení nevěří.
Silnější nátury tvrdě pokračují dál, což nemusí být optimální v případě, že se nejedná o Herxheimera, ale o nesprávný způsob léčení.
Zdravím - poota
- z nějakého důvodu začneš brát MMS a třeba druhý den tě najednou položí "chřipka", která třeba za tři čtyři hodiny odezní
- kromě svých běžných potíží se cítíš celkem dobře, zappruješ a třeba za hodinu máš najednou teplotu a je ti tak slabo, že si musíš lehnout - a potom to úplně samo přejde
Ony se nemusí jenom zhoršit příznaky nemoci, kterou léčíš, ale mohou se vyskytnout i nějaké další, které vypadají, že na tebe sedla ještě nějaká další choroba. Léčíš třeba chřipku a najednou máš dojem, že se k ní přidala i angína. Začneš kurýrovat klouby a rozbolí tě napřed ledviny, pak játra a potom třeba slinivka.
Slabší nátury to obvykle vzdávají, protože svému léčení nevěří.
Silnější nátury tvrdě pokračují dál, což nemusí být optimální v případě, že se nejedná o Herxheimera, ale o nesprávný způsob léčení.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Starší člen
Ďakujem Poota,
len ty si napísal že :
"V drogérii prodají půl litru technické HCl a ani při tom nemrknou. Jestli z ní chceš dělat 3,5%ní, tak do 9ti dílů vody pomalu přimíchej 1 díl HCl.
Ředí se to do 19ti dílů vody pomalu přimíchat 1 díl HCl."
A ja tomu fakt nerozumiem, prvvá časť mi je jasná "jestli z ní chceš dělat 3,5%ní, tak do 9ti dílů vody pomalu přimíchej 1 díl HCl", ale tá druhá časť s tým 19 dílu "Ředí se to do 19ti dílů vody pomalu přimíchat 1 díl HCl." z toho som už vedľa. Sory ak mi nepáli
len ty si napísal že :
"V drogérii prodají půl litru technické HCl a ani při tom nemrknou. Jestli z ní chceš dělat 3,5%ní, tak do 9ti dílů vody pomalu přimíchej 1 díl HCl.
Ředí se to do 19ti dílů vody pomalu přimíchat 1 díl HCl."
A ja tomu fakt nerozumiem, prvvá časť mi je jasná "jestli z ní chceš dělat 3,5%ní, tak do 9ti dílů vody pomalu přimíchej 1 díl HCl", ale tá druhá časť s tým 19 dílu "Ředí se to do 19ti dílů vody pomalu přimíchat 1 díl HCl." z toho som už vedľa. Sory ak mi nepáli
Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
35:10=3,5 (%) čiže z deseti dílů dáš jeden kyseliny a devět vody
35:20 =1,75 to je snad jasné , takže z dvaceti stejných dílů dáš jeden kyseliny a zbylých 19 dílů vody
může to být tak ? je to srozumitelné ?
já mám 31% , takže míchám cca 1,5% kyselinu a řekl bych, že reakce je i tak mohutnější, než u citronové. Ale objem plynu jsem neměřil.
Jo a míchám to tak proto, že jsem to tu kdysi četl. Až doteď jsem si myslel , že to je správně. Takže to tu někdy muselo být.
---------------------------
p.s. - dík za vysvětlení pojmu "herxka"
35:20 =1,75 to je snad jasné , takže z dvaceti stejných dílů dáš jeden kyseliny a zbylých 19 dílů vody
může to být tak ? je to srozumitelné ?
já mám 31% , takže míchám cca 1,5% kyselinu a řekl bych, že reakce je i tak mohutnější, než u citronové. Ale objem plynu jsem neměřil.
Jo a míchám to tak proto, že jsem to tu kdysi četl. Až doteď jsem si myslel , že to je správně. Takže to tu někdy muselo být.
---------------------------
p.s. - dík za vysvětlení pojmu "herxka"
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pozor huhu, co tu píšeš, aby někdo to "děleno" nechápal jako "poměr" Lidé jsou všelijacíhuhu píše:35:10=3,5 (%) čiže z deseti dílů dáš jeden kyseliny a devět vody
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
-
- Starší člen
Omlúvam sa a hanbím sa ! Ďakujem už som to pochopil ako sa riedi.
-
- Zasloužilý člen
Počas reakcie kyselín s kovmi vzniká vodík. Takto reaguje aj kyselina chlorovodíková. Vzniká vodík a uvoľňuje sa teplo. S horčíkom, zinkom a železom reaguje zriedená kyselina chlorovodíková s rôznou intenzitou. Voda z vodovodu môže obsahovať tieto kovy. Ak je moc železitá, tak aby Vám to nebuchlo. Pri dlhšom skladovaní by bola predsalen vhodnejšia destilka.
-
- Zasloužilý člen
Ahojky,
Teplotu mám už tesne nad 37°C. Dal som si diétu a jedol som len grepy.
Mandle už skoro bez povlaku, ale veľkosť nezmenená.
Skúšam ten Kajenský pepř, zatiaľ bez zmeny.
Extrémne zaujímavé boli zase sny. Perina sa mi rozdelila na množstvo malých obdĺžnikov a mal som nájsť nejaký matematický algoritmus, podľa ktorého som mal tú perinu poskladať. Po hodine som sa zobudil a s presvedčovaním samého seba, že perina je celá a už sa mi to snívať nebude to takto bolo skoro presne po hodine až do rána. Žeby príprava na vyššiu dimenziu ?
Neskôr kúpele.
Pekný večer.
Teplotu mám už tesne nad 37°C. Dal som si diétu a jedol som len grepy.
Mandle už skoro bez povlaku, ale veľkosť nezmenená.
Skúšam ten Kajenský pepř, zatiaľ bez zmeny.
Extrémne zaujímavé boli zase sny. Perina sa mi rozdelila na množstvo malých obdĺžnikov a mal som nájsť nejaký matematický algoritmus, podľa ktorého som mal tú perinu poskladať. Po hodine som sa zobudil a s presvedčovaním samého seba, že perina je celá a už sa mi to snívať nebude to takto bolo skoro presne po hodine až do rána. Žeby príprava na vyššiu dimenziu ?
Neskôr kúpele.
Pekný večer.
-
- Starší člen
Zdravím, ja mám toto MMS http://www.ebay.co.uk/itm/MMS-28-sodium ... 415fe5402f doma, k tomu je 50% kyselina citrónová ktorá sa mieša 1+1 kapka. Dnes som skúšal na Vaše rady Chloritan sodný radšej zmiešať so šťavou z citróna ako z kyselinou citronovou. Tak ja v tom vidím obrovský rozdiel !
- Ak som aktivoval roztok Chloritan sodný 28% roztok s kyselinou citronovou 50% bolo to po troch minútach úplne hnedé a ako keby zhustnuté. Umývali sme si s tým zuby a trošku to bolo nepríjemné, dá sa povedať že pri kloktaní aj štípal jazyk a ďasná. Samozrejme som dolial asi 2 dci vody.
- Ak som aktivoval roztok Chloritan sodný 28% roztok s citronovou šťavou, samozrejme na 2 kvapky chloritanu sodného 10 - 11 kvapiek citronovej šťavy tak to po 3 minútach tak akurát zožltlo a nie zhnedlo. Prv som myslel že to to nezreagovalo, ale ak som dolial vodu a nadýchol sa tak sa mi zdá to bolo ešte silnejšie ako kyselinou citronovou. Po umytí zubov a klotaní, nebolo cítiť žiadne štípanie ďasien a ani jazyku. Tým som len chcel poďakovať Palimu a tým čo to odporúčali.
Samozrejme sa dostanem k tomu, že vyskúšam namiešať Chloritan sodný s HCL a dám vedieť
- Ak som aktivoval roztok Chloritan sodný 28% roztok s kyselinou citronovou 50% bolo to po troch minútach úplne hnedé a ako keby zhustnuté. Umývali sme si s tým zuby a trošku to bolo nepríjemné, dá sa povedať že pri kloktaní aj štípal jazyk a ďasná. Samozrejme som dolial asi 2 dci vody.
- Ak som aktivoval roztok Chloritan sodný 28% roztok s citronovou šťavou, samozrejme na 2 kvapky chloritanu sodného 10 - 11 kvapiek citronovej šťavy tak to po 3 minútach tak akurát zožltlo a nie zhnedlo. Prv som myslel že to to nezreagovalo, ale ak som dolial vodu a nadýchol sa tak sa mi zdá to bolo ešte silnejšie ako kyselinou citronovou. Po umytí zubov a klotaní, nebolo cítiť žiadne štípanie ďasien a ani jazyku. Tým som len chcel poďakovať Palimu a tým čo to odporúčali.
Samozrejme sa dostanem k tomu, že vyskúšam namiešať Chloritan sodný s HCL a dám vedieť
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Starší člen
Exém na rukách 14.12.2011 / 4 dni intenzívne postrekovanie každú hodinu MMS / 2 dni potierané 3x za deň zinkovou masťou
Ahojte, ľudkovia
Exém som 4 dni postrekoval intenzívne každú hodinu MMS, teraz 2 dni potieram len zinkovou masťou. Zdá sa mi, že sa to veľmi zlepšuje.
To rameno ešte nechám odýchúť, lebo je dosť podráždené a ako keby poleptaná koža, ako náhle sa to utíši pustím sa do postrekovania MMS.
Ďakujem všetkým, čo mi pomáhali, radili a vysvetlovali.
Prajem krásny večer a veľa zdravia.
Ahojte, ľudkovia
Exém som 4 dni postrekoval intenzívne každú hodinu MMS, teraz 2 dni potieram len zinkovou masťou. Zdá sa mi, že sa to veľmi zlepšuje.
To rameno ešte nechám odýchúť, lebo je dosť podráždené a ako keby poleptaná koža, ako náhle sa to utíši pustím sa do postrekovania MMS.
Ďakujem všetkým, čo mi pomáhali, radili a vysvetlovali.
Prajem krásny večer a veľa zdravia.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.