Každému holt není dánohuhu píše: Neshledal jsem v tom nic objevného.
Zdravím - poota
Každému holt není dánohuhu píše: Neshledal jsem v tom nic objevného.
Dolož to. Slavekklemcerny píše:Magnety.At už permanentní,nebo elektrické,... mohou fungovat pouze v magnetickém poli země. ...
... nesouhlasím ... ...klemcerny píše:Magnety...mohou fungovat pouze v magnetickém poli země ........... svoji energii čerpají právě z magnetického pole Země
... a magnetické pole Země může fungovat jenom v magnetickém poli Slunce a to může fungovat jenom v magnetickém poli Galaxie - poslechni, nepředstavuješ Ty si to náhodou jako takovou magnetickou "bábušku"klemcerny píše:Magnety ... mohou fungovat pouze v magnetickém poli země.
To by ale podle tebe znamenalo, že v kosmu nebudou fungovat elektromotorky a jiná el.magn. hejble, což ovšem realita vyvrací.klemcerny píše:Magnety.At už permanentní,nebo elektrické,jednu věc mají společnou.mohou fungovat pouze v magnetickém poli země.
Mi to trochu připomíná pokřivené názory v souvyslosti s globálním oteplováním. Jóó my ovlyvníme matičku zemiklemcerny píše:A při masovém nasazení bude magnetické pole slábnout-což se nakonec i děje posledních cca95 let
...au...do hlavy néééé ....klemcerny píše:Magnety.At už permanentní,nebo elektrické,jednu věc mají společnou.mohou fungovat pouze v magnetickém poli země.
...a z toho teda lze usoudit, že když něco sestrojím nepsrávně , tak to bude perpéétum, ale nefunkční....jak řekla stará Škopková..."držte mě nebo se neznam...."tady bych nejraději použil všechny smajíkyZ toho vyplívá ale i jedna zajímavá skutečnost,že totiž všechny stroje při správném sestrojení NEJSOU!!!Perpetum mobile.A tudíž mohou fungovat
... ale nás by přesto zajímalo, proč by magnety neměly fungovat mimo magnetické pole Země ... ...klemcerny píše:Na fóru jsem snad nováček.Ale v oboru jsem již třicet let.Sestrojil jsem už lecos, ..... Nepíšu a nedělám nesmysly...... atd.
klemcerny píše:Pro všechny,co se mi tady šklebí. ....
Konečně to tady žije.klemcerny píše:Po cca pětiletém studiu chování magnetů jsem sestrojil generátor,který mi už přes rok osvěcuje celý dům,a nedám do něj ani kapku štávy.
Kromě toho bych byl nerad terčem průmyslové špionáže.
... takže abychom měli jasno, ... myslíš Zemi neboli Zeměkouli ... ...klemcerny píše:magnetického pole země ...... Jmenuji zemi,protože