Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Palova teorie nezdravých zad
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Palova teorie nezdravých zad
Zdravím,
zjistil jsem, že mnoho lidí si je vědomo problematiky civilizace, tuší zradu postavenou pouze na byznysu a také naopak - velké množství lidí něco, co se týká nějaké civilizační problematiky absolutně popírá.
S tím souvisí i pohled na stroje, které dají více energie než přijmou. Velké množství lidí jsou přesvědčeni, že je možné sestrojit zařízení, které ani tak nemusí popírat zákon o zachování energie a přesto z něho budou mít užitek.
Toto mé zjištění vytvořilo otázku, jestli je to dané pouze "mozkem nebo něčím jiným"... dle dalšího zkoumání jsem zjistil, že většina lidí takto "zlobivých" má problémy se zády.
Dle toho jsem usoudil, že je celkem možné, že naše "horní panstvo" na nás posílá "paprsky poslušnosti", které nějakým způsobem lidé se špatnými zády "nepoberou".
Vytvořil jsem hlasování, které by mohlo moji teorii potvrdit či popřít...
Prosím o Vaše hlasování... a mockrát za něj děkuji.
zjistil jsem, že mnoho lidí si je vědomo problematiky civilizace, tuší zradu postavenou pouze na byznysu a také naopak - velké množství lidí něco, co se týká nějaké civilizační problematiky absolutně popírá.
S tím souvisí i pohled na stroje, které dají více energie než přijmou. Velké množství lidí jsou přesvědčeni, že je možné sestrojit zařízení, které ani tak nemusí popírat zákon o zachování energie a přesto z něho budou mít užitek.
Toto mé zjištění vytvořilo otázku, jestli je to dané pouze "mozkem nebo něčím jiným"... dle dalšího zkoumání jsem zjistil, že většina lidí takto "zlobivých" má problémy se zády.
Dle toho jsem usoudil, že je celkem možné, že naše "horní panstvo" na nás posílá "paprsky poslušnosti", které nějakým způsobem lidé se špatnými zády "nepoberou".
Vytvořil jsem hlasování, které by mohlo moji teorii potvrdit či popřít...
Prosím o Vaše hlasování... a mockrát za něj děkuji.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: Palova teorie nezdravých zad
Promiň, že vnáším zrnko nejistoty do Tvé nádherné teorie. Osobně jsem přesvědčen, že po dosažení jistého, a to nepříliš vysokého počtu prožitých let, má větší či menší potíže se zády prakticky každý, a obávám se, že to souvisí mnohem méně s jeho názory, než s jeho fyzickými aktivitami. Přesto, či lépe řečeno právě proto, mě zajímají výsledky Tvojí ankety- poota
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Re: Palova teorie nezdravých zad
Já se ptám z jiné strany. Je tahle otázka zformulovaná mozkem, nebo něčím jiným?Palo píše:
Další odstavec je projevem stihomamu, který se tady na fóru začal nebývale rozmáhat.
O blbostech nehlasuji.
P.
Protože trocha obyčejného tělocviku dokáže se zády divy, snaha
"záhadného faktoru" je zoufale neefektivní :-).Je pravda, že celá řada z nás starších si záda léta ničila hrbrním, ohýbáním a křivením, no tohle forum je docela dobrá rehabilitace- V přírodě holt funkce
buduje orgán..ten záhadný faktor se jmenuje ATROFIE a někdy nejen ZAD :-)
"záhadného faktoru" je zoufale neefektivní :-).Je pravda, že celá řada z nás starších si záda léta ničila hrbrním, ohýbáním a křivením, no tohle forum je docela dobrá rehabilitace- V přírodě holt funkce
buduje orgán..ten záhadný faktor se jmenuje ATROFIE a někdy nejen ZAD :-)
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
záda
Další odstavec je projevem stihomamu, který se tady na fóru začal nebývale rozmáhat.
O blbostech nehlasuji.

O blbostech nehlasuji.

- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Celé fórum je...
...klub paranoidních přátel, proč neXY píše:...projevem stihomamu...

Re: Celé fórum je...
Paranoia (řec. παράνοια, pošetilost, šílenství) je duševní porucha, vyznačující se bludy, chorobnými představami o vlastním ohrožení a stihomamem. Přehnané a nedoložené obavy o vlastní bezpečnost, někdy spojené s konspiračními teoriemi, se nazývají paranoidní.Palo píše:...klub paranoidních přátel, proč neXY píše:...projevem stihomamu...
http://cs.wikipedia.org/wiki/Paranoia
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Celé fórum je...
Pak jsem paranoik a jsem na to patřičně hrdej, protože zcela jistě tu nejsem sám!Anonymous píše:...někdy spojené s konspiračními teoriemi, se nazývají paranoidní. http://cs.wikipedia.org/wiki/Paranoia

- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Voda??
Hmm...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------