Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Socialne inžinierstvo.
Socialne inžinierstvo.
Páni a ,,dámi", čo tak prehodiť pár nesúvislých viet na tému danú ? Osobne si myslím že tento problémom nie je záležitostou len tohto fora ale aj celéj spoločnosti . P.
,,Soc. Ing."
A&F myslim si ze tento tvoj prispevok patri skor do tohto vlakna . P.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
MNO...
Já si myslím, že vše pramení z nepochopení.
my nemůžeme pochopit JE, ONI, nebo ONY nemohou pochopit nás. Otázkou však je, zdali je možné, či efektivní pídit se po pochopení za každou cenu.
Já osobně, jsa ovlivněn toltéckou filozofií to vidím jinak.
Každý má právo na osobní štěstí a pokud nemůžeme, nebo nejsme schopni sdílet bezpodmínečně pocit štěstí, tak je potřeba energicky zatáhnout za parkovací brzdu a situaci řešit. Je potřeba být velkorysý a dát partnerovi novou šanci nalézt lépe vyhovujícího životního partnera. Je to bohem daná nový šance, new age, new time, new game.
Není v tom nic zlého, nebo zákeřného, nedej bože osobního.
Naopak, je to dar, který věnujeme sobě navzájem.
Navíc, moje životní filozofie hodně často rezonuje na okřídleném NEBER NIC OSOBNĚ, a docela se mi daří, krom bezcílného vraždění mých zvířat.
Pokud nám tedy partner nevyhovuje zcela a bezpodmínečně, pak je někde chyba a je třeba se ptát, zdali to není vzájemné. Život je velice krátký na to, než abychom se trápili navzájem a kradli si tak ten velice vzácný dar, jménem čas.
Nepartnerské vstahy řeším zcela jednoduše a prostě. Pokud mi něco vadí, řeknu to narovinu a popravdě a nahlas.....
Pokud osoba, s níž hodlám komunikovat nejeví podobnou charachteristiku vědomí, je přesunuta do přiměřeného šuplíku, eventuelně vyřazena z evidence.
Není v tom nic osobního, pouze pragmatismus. Možná to vypadá nějak jinak, než to myslím, ale faktem zůstává, že lidí je strašně moc a já jsem jeden.
Takže, pokud nebudete nic brát osobně, ani si nebudete vytvářet domněnky, pak vás ostatní tolik týrat nebudou.
Já žil 16 let s osobou, která si toho nevážila a dnes mám chuť bědovat nad časem spláchlým do záchodu, Ovšem, dokud nepoznáme zimu, nebude nás hřát teplo.Teď už vím, že to byla cesta k osobě, s kterou žiju v harmonii. Za negativní postoj k mé osobě vždy poděkuju, páč už nemusím přemýšlet, kam osobu zařadit. Zařadí se sama a já můžu pracovat hlavou bez obtížných spamů.Otevřenost je dar......Nechť přináší cokoli.
my nemůžeme pochopit JE, ONI, nebo ONY nemohou pochopit nás. Otázkou však je, zdali je možné, či efektivní pídit se po pochopení za každou cenu.
Já osobně, jsa ovlivněn toltéckou filozofií to vidím jinak.
Každý má právo na osobní štěstí a pokud nemůžeme, nebo nejsme schopni sdílet bezpodmínečně pocit štěstí, tak je potřeba energicky zatáhnout za parkovací brzdu a situaci řešit. Je potřeba být velkorysý a dát partnerovi novou šanci nalézt lépe vyhovujícího životního partnera. Je to bohem daná nový šance, new age, new time, new game.
Není v tom nic zlého, nebo zákeřného, nedej bože osobního.
Naopak, je to dar, který věnujeme sobě navzájem.
Navíc, moje životní filozofie hodně často rezonuje na okřídleném NEBER NIC OSOBNĚ, a docela se mi daří, krom bezcílného vraždění mých zvířat.
Pokud nám tedy partner nevyhovuje zcela a bezpodmínečně, pak je někde chyba a je třeba se ptát, zdali to není vzájemné. Život je velice krátký na to, než abychom se trápili navzájem a kradli si tak ten velice vzácný dar, jménem čas.
Nepartnerské vstahy řeším zcela jednoduše a prostě. Pokud mi něco vadí, řeknu to narovinu a popravdě a nahlas.....
Pokud osoba, s níž hodlám komunikovat nejeví podobnou charachteristiku vědomí, je přesunuta do přiměřeného šuplíku, eventuelně vyřazena z evidence.
Není v tom nic osobního, pouze pragmatismus. Možná to vypadá nějak jinak, než to myslím, ale faktem zůstává, že lidí je strašně moc a já jsem jeden.
Takže, pokud nebudete nic brát osobně, ani si nebudete vytvářet domněnky, pak vás ostatní tolik týrat nebudou.
Já žil 16 let s osobou, která si toho nevážila a dnes mám chuť bědovat nad časem spláchlým do záchodu, Ovšem, dokud nepoznáme zimu, nebude nás hřát teplo.Teď už vím, že to byla cesta k osobě, s kterou žiju v harmonii. Za negativní postoj k mé osobě vždy poděkuju, páč už nemusím přemýšlet, kam osobu zařadit. Zařadí se sama a já můžu pracovat hlavou bez obtížných spamů.Otevřenost je dar......Nechť přináší cokoli.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem kdysi
jednu známou....celou tu dobu co jí znám, hraje v různých spolcích první housle...
Hudba ji dokonce uživí velmi dobře.......
Proč to píšu sem ? Proč píšu o ní ?
Má dosud velmi zvláštní rozdělení lidí :
1. všichni známí, i známé, jsou přátelé
2. Přátelé se dále dělí na - zásobovací
- filosofické
- úplné
3.Okruh přátel se nikdy ,s vyjímkou smrti, nezmenšil , nanejvýš se změnilo rozdělení v bodu 2
Má v sobě cosi z hudby sfér........
Téměř nemožné , přesto skutečné ........
Přeju Vám hezký den.
K.

Hudba ji dokonce uživí velmi dobře.......
Proč to píšu sem ? Proč píšu o ní ?
Má dosud velmi zvláštní rozdělení lidí :
1. všichni známí, i známé, jsou přátelé
2. Přátelé se dále dělí na - zásobovací
- filosofické
- úplné
3.Okruh přátel se nikdy ,s vyjímkou smrti, nezmenšil , nanejvýš se změnilo rozdělení v bodu 2
Má v sobě cosi z hudby sfér........
Téměř nemožné , přesto skutečné ........
Přeju Vám hezký den.
K.

Re: KS + MMS
Hmm... , dakujem . ,,Lena" uz v prvych dvoch vetach si sam sebe protirecis . I tak se da . P.
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Re: KS + MMS
Prosím o šetření místem. Tedy použít citaci nebo text prostě zkopírovat. Mluvím o zbytečné obrázkové příloze, která má čtvrt MB. Navíc je podobně nesmyslných příloh v tomto vlákně více. Je to neuvěřitelné plýtvání ! Do takto zabraného prostoru by se vešlo obrovské množství textových příspěvků. Děkuji...Hmm... píše:Hmm... , dakujem . ,,Lena" uz v prvych dvoch vetach si sam sebe protirecis . I tak se da . P.
rival - živý člověk - suverén
Každemu čo pravom patri.
Rival keď že robím tvoju robotu (delim ,,zrno od pliev) a ty to vidiš tak ako to vidíš , tak v tejto veci mi zostáva už len dodať - Keď že ludská hlúposť nepozná hranic , akceptujem tvoje bezhranično . P.
Re: Napsal mi kamarat .
Gewo hovori ti niaco slovicko ,,pediatria" ? Ak nie , vyhladaj si a nacri i do tejto studnice poznania . Verim tomu , ze i sam prides na to jak v tomto prispevku v pripade acidobazickej rovnovahy organizmu trepes ,,piate cez deviate" . Clovek ktori celi zivot ,,zere" ma len to co si zasluzi . P.
- rival
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Re: Každemu čo pravom patri.
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá...Hmm... píše:Rival keď že robím tvoju robotu (delim ,,zrno od pliev) a ty to vidiš tak ako to vidíš , tak v tejto veci mi zostáva už len dodať - Keď že ludská hlúposť nepozná hranic , akceptujem tvoje bezhranično . P.

Vidím, že sis mou dobře míněnou radu o šetření místem na fóru k srdci nevzal. Není přeci problém označit text příspěvku (na který chci reagovat) do bloku a pak jej zkopírovat do svého příspěvku... Takže to tedy uděláme jinak. Od této chvíle "Anonymní uživatelé" nemohou do sekce "Vážně i nevážně o všem kolem nás" vkládat přílohy. Mohou si je pouze stáhnout. Děkuji všem za pochopení.
Re:Kazdemu co pravom patri .
Rival obaja dobre vieme jak sa tu s cudzimi prispevkami ,,veselo manipuluje" (je to tvoja parketa - ty si ten kto by to mal ustrazit aby k niecomu takemu nedochadzalo). Z mojej strani orginal je vzdy len original - preto tie skeny obrazovky . Hmm... , tie dristy o ,,priestore" skusaj na niekoho kto sa nevyzna . Ako spravca mam na nasom serveri k dispoziciji volnych bajocko 40TB , takze ak mas s tymto naozaj problem (osobne tomu vobec neverim) , daj vediat - ,,vyarendujem ti policko". Rival priznam sa ti , mrzi ma to ked to vydim jak ti je ,,smradek ale teploucko blizsie ako vlastna chrbtova kost". P.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Kdo bude
ale hlídat hlídače ?
Vzdálená pravda byla vždy uvnitř každého z nás, takže není vzdálená .
Jenom ji přijmout .
Podotýkám, že jakékoliv i velmi dobře míněné opatření se setká se zcela živelným odporem živočišného typu když se jedná o změnu vlastního postoje.
Změna je totiž bolestná....
Nikde jsem neslyšel , že by posel jakýchkoli zpráv musel vulgárním téměř býti ...........
no nic ....
K.

Vzdálená pravda byla vždy uvnitř každého z nás, takže není vzdálená .
Jenom ji přijmout .
Podotýkám, že jakékoliv i velmi dobře míněné opatření se setká se zcela živelným odporem živočišného typu když se jedná o změnu vlastního postoje.
Změna je totiž bolestná....
Nikde jsem neslyšel , že by posel jakýchkoli zpráv musel vulgárním téměř býti ...........
no nic ....
K.
- rival
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Hmm... píše:.... Ako spravca mam na nasom serveri k dispoziciji volnych bajocko 40TB , takze ak mas s tymto naozaj problem (osobne tomu vobec neverim)... P.
Toto fórum neběží na vlastním serveru, ale na placeném webhostingu... a to je pak úplně jiná parketa. Ke zbytku se vyjadřovat nebudu.
Rival , vedz že v mojom svete nexistuje ,,peniaz" ktori bi mal vysiu hodnotu ako uprimný úsmev . Keď že v tomto konkretnom pripade je evidentne že to neplati (forum ako take evidentne ,,komerčne") , platený webhostink ma svoje opodstatnenie . P.Rival píše:Hmm... píše:....Toto fórum neběží na vlastním serveru, ale na placeném webhostingu...