Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

Okamura prezidentem

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Okamura prezidentem - jste pro?

Jednoznačeně ano, ten člověk je génius.
3
21%
Jsem pro!
7
50%
Proč ne?
2
14%
Nevím.
1
7%
Tím se nic nezmění, prezident je jen figurka.
1
7%
Spíše nesouhlasím.
0
Žádná hlasování
To rozhodně odmítám.
0
Žádná hlasování
Jiná odpověď...
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 14

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Okamura prezidentem

Příspěvek od Palo »

Jednou mi dorazil mail s celkem odpovídajícím popisem naší společnosti, který komentoval pan Okamura. Osobně se mi ten mail líbil a jsem přesvědčený, že pokud by se Okamura stal prezidentem ČR, stálo by to za to a teoreticky by to mohlo vést ke změně k lepšímu. Sice prezident se zdá být pouhá figurka, avšak mohlo by to být celkem zajímavé politické rozvíření politické části naší společnosti.

http://www.novinky.cz/domaci/255311-des ... nketu.html

Jak to vypadá, tak lidé dali najevo, že to MÁ smysl.

Osobně byh si hned po Okamurovi dokázal představit jako prezidenta ČR například našeho Jardu ovčáka, ovšem, musel by se společnosti nějakým způsobem představit, aby ho společnost poznala a i volila.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

MNO...

Příspěvek od jarda ovčák »

Ahoj kámo. Dej pokoj, okamura bude dobrej, jenom mi dělá radost, jak mají ty politické fosílie husí kůži z toho, že se přijde na to, že jsou všichni ÚPLNĚ BLBÝ,TUPÝ A NÁZOROVĚ ANOREKTIČTÍ A FRIGIDNÍ.Idiot má největší hrůzu z toho, že bude odhalenej...tlupu idiotů poznáš, až tam vleze normální kus.
Oni totiž splývají v šedivou stěnu, z které nic nevyčnívá.... najednou išibuši okamura, kterej zní jako svěží vítr, oproti zatuchlým prdům. Je to pro ně průser, kterej odhalil už babiš. Jasně že by tam chtěli bezxichtové švejnary a sobotky, paroubky, grose,..... hergot, to je skvadra.
Prezidentování by mi mohlo leda tak ein zwo drei.....
Leda by mi předělali statek na hrad.

„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MNO...

Příspěvek od poota »

jarda ovčák píše:..
Leda by mi předělali statek na hrad.
Už si klade podmínky, prevít!
To víš, že by to šlo, a dala by se ta "malá rekonstrukce" pořídit za státní/naše peníze.

Zkusím Tě ale utáhnout na jinej špek: dovedeš si představit, co by bylo hnoje, kdyby se vyklidil ten náš "Augiášův chlív"? :lol:

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: MNO...

Příspěvek od Palo »

poota píše:dovedeš si představit, co by bylo hnoje, kdyby se vyklidil ten náš "Augiášův chlív"? :lol:
Jo, tak to by zcela jistě byl masakr. A tomu období by se říkalo "Hnojová revoluce" :lol:

jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

mno....

Příspěvek od jarda ovčák »

Mno, vymést tenhlencten augiášův chlév, to je na buldozer, páč traktorbagr by se zasekal. Kucí, nevíte někdo, že pražáci zakázalii u mikulova vykopávky, aby se nepotvrdilo, že praha byla až po mikulovu, že praotec čech zakotvil u mikulovských vinohradů a zvostal tam chlastat a v praze sa prohánáli germáni s rohatejma přilbicema a chrochtali po germánsku? Že ta prvotní historie je tak trochu naštorc?
Já prezidentem bejt nemůžu, páč na to nemám žaloudek. Já bych jim cuknul, až by mi udělali z gruntu bouzov.. :laugh:

„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: mno....

Příspěvek od Palo »

jarda ovčák píše:Že ta prvotní historie je tak trochu naštorc?
Já prezidentem bejt nemůžu, páč na to nemám žaloudek. Já bych jim cuknul, až by mi udělali z gruntu bouzov.. :laugh:
Kdyby jenom historie a kdyby jenom ta prvotní ;)
Proč prezidentem né? Víš jak velkou radost bys měl za života z těch změn, který bys provedl? A víš, kolik bys měl poradců z fóra a na fóru? :lol:

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: mno....

Příspěvek od poota »

jarda ovčák píše:.. pražáci zakázali u Mikulova vykopávky, aby se nepotvrdilo, že Praha byla až po Mikulovu, že praotec Čech zakotvil u mikulovských vinohradů a zvostal tam chlastat a v Praze sa proháňáli germáni s rohatejma přilbicema a chrochtali po germánsku? Že ta prvotní historie je tak trochu naštorc?
..
Ale jó, víme, a není naštorc jenom trochu - přece jenom podrobnějc a možná i přesnějc je to na:
http://www.znojemskarotunda.com/
- chce to sice trochu klikání, ale je tam toho dost, aby z toho pragocentristy brněla šiška.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“