Softwarova podpora je slaba F-SCANT 2.0 for Windows - obcas mrzne, netusim ako vobec tento program vyuzit aj ked to tak vypada, ze F-Scan Compact podporovany je. Vyhodne je, ze cez PC mozem vidiet frekvencie programov (napr. frekvencie user programu), inu vyhodu som pre FSC neobjavil.Program je napisany amaterom (moj nazor)

.
Bateria Lion- ziadna slava. Kupujem external USB power charger na AA baterie (eneloop), t.j. cez miniUSB pripojim dalsie AA baterie k napajaniu nech je to pouzitelnejsie dlhsiu dobu bez nabijania ked som mimo ...
Detekcia je skvela (az na nemoznost nastavenia F delta - iba u drahsieho pristroja - t.j. jedna sa vylucne o upravu firmware). Nechapem jedno, preco casto neulozi vsetky detekovane maxima do zoznamu frekvencii na preliecenie ???? Je treba hned pri detekcii (pre istotu) prepisat detekovane maxima na papier a potom doplnit detekovane spektrum

.Ocakaval som v tejto detekcii podporu zo strany aplikacie F-ScanT, ale moja naivita suboj prehrala.
CZ support mi zatial nestihol odoslat odpoved ako vyuzit intergrovanu funkciu na vyrobu koloidneho striebra. Taka funkcia v zariadeni je.
(Vzhladom na cenu vyrobku by som ocakaval slusnejsiu dokumentaciu. Bez informacii od predajcu, by sa uspech dostavil az po dlhsej maturite

).