Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Setkávání
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Setkávání
Už dříve tady zazněla myšlenka uspořádat nějaké setkání či pravidelné srazy, nás fandů alternativní energie. Zajímalo by mne kolik z Vás by mělo chuť se takového víkendového setkání zúčastnit. Pokud by jste přijeli do Teplic, mohl bych něco takového zorganizovat. Mohli bychom jednat v sále či salonku restaurace s již legendárním názvem " U Pramene " . Prohlédnout si ji můžete na povědomé adrese http://www.upramene.cz Ubytování a nocleh by se zařídil dle počtu zájemců. Určitě bychom dali dohromady nějaký program na dva dny. No, a večer by se lehce zapařilo . Termín bych viděl po dovolených, tedy září nebo říjen. Byl by zájem ?
Naposledy upravil(a) rival dne čtv 10 dub 2008 9:14, celkem upraveno 1 x.
rival - živý člověk
re: setkání
počítej se mnou, rád se sejdu s lidmi kterým jde o to jedno-osamostatnit se od energetických společnosí a různých daní!!! karel
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
akce
Takovéto akce mám rád a také se jich rád účastňuji. Hospoda má dobrý název, jen mi přijde na můj vkus skoro až moc nóbl. Nedovedu si dost dobře představit, že bych se třeba v tanečním sálu do těch nafintěnejh křesílek rozvalil třeba v montérkách. Další takový menší handicap je výběr piva. Jelikož nemám rád globalizaci a nadnárodní společnosti, snažím se vyhnout i jejim výrobkům a to hlavně v produkci piva. Nedá se nic dělat a přestože piju pivo z českých pivovarů pokud možno bez zahraniční účasti, např. Svijany, Budvar, Malý Rohozec, Klášter..., musím někdy prostě udělat vyjímku. Nakonec ten Starouš 12 se docela dá. Bylo by dobré, kdyby měli i Granát 12, to je o minimálně 1 třídu lepší, než ležák. Ale ať to je jak chce, hlavně že tam není Gambrihnus, africká ostuda našeho pivovarnictví. Určitě pojedu, dozvíme se leccos nového a věřím, že bude i sranda.
Jeff
Jeff
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Re: akce
Ahojky, zkoušel jsem Ti po prvé poslat soukromou zprávu, můžeš se prosím Tě juknout zda to funguje?Jeff píše:Takovéto akce mám rád a také se jich rád účastňuji. Hospoda má dobrý název, jen mi přijde na můj vkus skoro až moc nóbl. Nedovedu si dost dobře představit, že bych se třeba v tanečním sálu do těch nafintěnejh křesílek rozvalil třeba v montérkách. Další takový menší handicap je výběr piva. Jelikož nemám rád globalizaci a nadnárodní společnosti, snažím se vyhnout i jejim výrobkům a to hlavně v produkci piva. Nedá se nic dělat a přestože piju pivo z českých pivovarů pokud možno bez zahraniční účasti, např. Svijany, Budvar, Malý Rohozec, Klášter..., musím někdy prostě udělat vyjímku. Nakonec ten Starouš 12 se docela dá. Bylo by dobré, kdyby měli i Granát 12, to je o minimálně 1 třídu lepší, než ležák. Ale ať to je jak chce, hlavně že tam není Gambrihnus, africká ostuda našeho pivovarnictví. Určitě pojedu, dozvíme se leccos nového a věřím, že bude i sranda.
Jeff
Jinak jsem koukal že jsi docela dobrý znalec piv, já tolik značek ani neviděl, natož abych je koštoval. Srazík bych uvítal.
Díky Honza
- jeff
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
kutil
Tak jsem Ti, Kutile posílal nějaké sz a všechny je mám jako nedoručené. Nekde bude nějaká drobná chybička.
Jeff
Jeff
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Re: kutil
Žádná chybička, mám všechny doma, je to OK, posílám Ti odpověďJeff píše:Tak jsem Ti, Kutile posílal nějaké sz a všechny je mám jako nedoručené. Nekde bude nějaká drobná chybička.
Jeff
- hyna
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Prenecham neelektrikari
Pokud se bude konat ten sraz a ja dorazim, tak jestli bude zajem, prenecham nekomu za vyrobni naklady to Ivanovo zapojeni.
Mozna si nekdo rekne proc ho nechcu, ze je asi na nic. Neni to tak, ale jako student to mam proste s vyvojem tezky. Kdyz experimentuju furt s novyma vecma, tak ty stary se jen vali pod stolem... a penize mizi
Zpracovany to je docela pekne, fotku najdete v mojem tematu - sekce dilna.
Mozna si nekdo rekne proc ho nechcu, ze je asi na nic. Neni to tak, ale jako student to mam proste s vyvojem tezky. Kdyz experimentuju furt s novyma vecma, tak ty stary se jen vali pod stolem... a penize mizi
Zpracovany to je docela pekne, fotku najdete v mojem tematu - sekce dilna.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Sraz? Co takhle Brno?
Sraz by byl super, akorát si myslím že pro bratry slováky (a není jich tu málo) to bude docela problémová vzdálenost. Myslím, že dobrý kompromis by mohl být Brno. Z Prahy po D1, z Bratislavy v pohodě...
My co jsme z Brna se můžeme podělit o zajištění restaurace/hospody, spaní atd.
Byli byste proti? Termín bych viděl někdy na 22. – 24. září...
My co jsme z Brna se můžeme podělit o zajištění restaurace/hospody, spaní atd.
Byli byste proti? Termín bych viděl někdy na 22. – 24. září...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- jeff
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
hospoda
Co se týká Brna, tak tam mám docela pěkné vzpomínky z dob bolševika, kdy jsme tam jezdili do Kancelářských strojů n.p. na školení techniků výpočetních systemů. Chodili jsme ke Katovi, do Černohorské pivnice u tří kohoutů, ke Špalíčkovi, vedle nádru byla taková paluša, kde měli kvasnicové a já už dnes ani nevím kam všude. V Brně bych rád ochutnal Černohorský Kvasar 14%, ale to se nedá dlouho pít, chtělo by to nějakou hospodu, kde by bylo něco dobrého. Když už by to nebyly Svijany, tak alespoň Šerák 11% z pivovaru Holba, v horším případě to Starobrno, ale asi 12%. V žádném případě Gambáč, Krušovice, nebo Staropramen, to jsou již globalizační eurobiery vyráběné technologií Coca colla a takové nelze podporovat, kazit si chuť a představu o pivu vůbec.
Kde by se sraz uspořádal mi v zásadě nevadí, přizpůsobím se, ale jeden návrh zde již před časem padl a musí se k němu vyjádřit i ostatní, hlavně Rival jakožto hlavní organizátor.
By jsme si mohli zpívat, jako v té písničce: Já se budu přihrnu na veletrh do Brnu....
Jeff
Kde by se sraz uspořádal mi v zásadě nevadí, přizpůsobím se, ale jeden návrh zde již před časem padl a musí se k němu vyjádřit i ostatní, hlavně Rival jakožto hlavní organizátor.
By jsme si mohli zpívat, jako v té písničce: Já se budu přihrnu na veletrh do Brnu....
Jeff
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: hospoda
Přiznám se, že ČK 14% jednak neznám, nikdy jsem nepil a ani netuším, kde by ho tu v Brně točili...Jeff píše:V Brně bych rád ochutnal Černohorský Kvasar 14%, ale to se nedá dlouho pít, chtělo by to nějakou hospodu, kde by bylo něco dobrého. Když už by to nebyly Svijany, tak alespoň Šerák 11% z pivovaru Holba, v horším případě to Starobrno, ale asi 12%.
Co po paměti vím, tak může být Kozel, Černá Hora a nebo brněnský originální PEGAS, kde si můžete vybrat kvasnicové, pšeničné bylinkové aj. Pivo je takové hutné, ve většině případů lehce kalné (chuťovka). V Brně jsou takové hospody údajně 3, já znám dvě, jednu ve středu města (taková moc nóbl na můj vkus), chodí tam třeba taky němčóři a je to taková snobárna, navíc tam mají pořád plno. Pivo vaří přímo v té hospodě, je tam o docela velký měděný "kotel". Druhá je na Jaselské ulici, před nedávnem jsem tam dělal slezinu se základkou po 10 letech a všichni byli spokojeni. Vlezlo se nás do jednoho koutku restaurace asi 20, kdyby bylo víc, dalo by se jít do jiné části...
Jaselská je necelý 30 minut pěšky od hlavního nádraží, tramvají (z Hl. nádraží na Českou) max 10 minut, parkování nic moc, ve večerních hodinách je to trochu lepší.
Mají otevřeno tuším do 23 hodiny, poblíž do 20 minut pěšky jsou nějaké non-stopy.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Malé setkání v Praze 19.8.2006
Přátelé jak už jsem psal zde http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=2342#2342 , tak se chystám na výlet do Prahy. Jsem domluven s Jeffem na setkání a "malém" posezení... Pokud by ještě někdo byl v sobotu v Praze a měl chuť pokecat, tak budu jen rád. Mohli bychom se sejít v sobotu 19.8. u toho "parostánku" - Pražská tržnice, vedle autobusového nádraží Florenc - stánek č. 67. Co třeba kolem 14:00 hod. ? Měl by ještě někdo zájem ?
Naposledy upravil(a) rival dne stř 25 říj 2006 10:27, celkem upraveno 1 x.
rival - živý člověk